Hivatalos Leírás

Világhírű közösség

Washington State University magasan rangsorolt ​​akadémiai programokat kínál, amelyek célja a jövőbeli karrierjének felkészítése. Olyan professzorok mellett fog dolgozni, akiknek tudása és kutatása világszerte ismert. Függetlenül attól, hogy egyetemi vagy mesterképzést folytat, lehetőséged lesz arra, hogy kutatásokat végezzen a valós problémák megoldására. Fordítsd át a szenvedélyed valami nagyobbra.

Az INTO WSU-nál globálisan gondolkodnak. Több mint 1900 nemzetközi hallgatóval, a hallgatói testület 7% -a diákokból áll a világ minden tájáról. Nem számít, honnan származik, üdvözölni fogják a WSU közösségét.

  • 29 686 hallgatói népesség
  • 100 Képviselt országok
  • 163 éves multikulturális események a campuson
  • Top 400 világegyetem

A világ a keze ügyében

Mint WSU hallgató, sok erőforrás és szolgáltatás áll rendelkezésére. A legmodernebb létesítmények, a 24 órás könyvtári hozzáférés, a karrier előkészítés, az egyetemi kikapcsolódás és a különböző klubok és szervezetek csatlakozhatnak. A lehetőségek végtelenek a tanulásra, a növekedésre és a szórakozásra.

INTO Washington State University : Egy otthonos otthonról

Az INTO Washington State University Center lesz a második otthona az egyetemen. A barátságos személyzet segítséget nyújthat angol támogatással, vízummal, tesztelőkészítéssel és tanácsadással az off-campus tevékenységekkel kapcsolatban. Ők lesznek azért, hogy segítsék az Egyesült Államokba való átmenetet a lehető legegyszerűbbé tenni.

Az Ön INTO Washington State University Pathway programját úgy tervezték meg, hogy segítsen sikeresen átmenni az amerikai egyetemre. Tapasztalt tanárok és diákszolgálati csapat nyújt támogatást az osztályteremben és onnan. Akár angol nyelvű segítségre van szüksége, akár kérdése van arról, hogy hol lehet enni, a mi jólismert személyzetünk ott van az Ön számára.

Minden, amire szüksége van, egy helyen

Az INTO WSU Center a lakóházak, sportpályák, éttermek és bevásárlások közelében található. Élvezze a kampusz kényelmét, miközben extra támogatást kap az INTO WSU-tól.

INTO WSU szolgáltatások

Tanulási erőforrásközpont

Olyan tanulási környezetet hoztak létre, amely inspirálja Önt, támogatja a céljait, és meghatározza a megfelelő pályát a diploma megszerzéséhez.

A tanulási központ a tanulmányozó központ. A személyzet egyszemélyes segítséget nyújt az egyetemi tanácsadással, angolul, írásban és matematikával. Csendes helyet talál a társalgóban, vagy számítógépet használ a számítógépes laborban, hogy befejezze a feladatot. Találd meg mindazt, amire szüksége van, hogy kitűnjön a tudósok között.


Élelmiszer

Éhes? Az INTO WSU Center mellett három étterem található. Mindegyik különféle konyhát kínál. Találkozhatsz barátaiddal ebédelni, vagy megragadhatsz egy gyors kávét, ha osztályba tartasz.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Graduate Pathway

Washington State University

Egy INTO WSU Graduate Pathway Gépészmérnöki Program felkészíti Önt, hogy adja meg a következő félévben egy mesterképzési programot a Washington State University . Az INTO ... [+]

Egy INTO WSU Graduate Pathway Gépészmérnöki Program felkészíti Önt, hogy adja meg a következő félévben egy mesterképzési programot a Washington State University . Az INTO WSU Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a hallgatók beléphetnek a Washington State University végzett második tanulmányi félévre. Ezt az átállást az INTO WSU Pathway programból egy egyetemi programba progressziónak nevezik.

Képzési programösszetevők:

2-Félév:

30 óra hitel program12 óra hitel a Pathway18 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter:

30 óra hitel program6 óra hitel a Pathway24 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetősége van arra, hogy tudásukat és készségeiket a tanfolyam elvégzése után szakmai gyakorlatokon keresztül alkalmazzák.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: 16.200 dollártólOsztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 15Díj: A Pathway a Washington State University Gépészmérnöki Karán vezet.Pálya lehetőségek:1 féléves Pathway2 féléves PathwayBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Pullman
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Washington State University

Az INTO WSU Graduate Pathway program a Nyelvi, Olvasás, Technológia felkészülni Önre, hogy adja meg a következő félévben a mester fokozat programot a Washington State Uni ... [+]

Az INTO WSU Graduate Pathway program a Nyelvi, Olvasás, Technológia felkészülni Önre, hogy adja meg a következő félévben a mester fokozat programot a Washington State University . Az INTO WSU Pathway program sikeres elvégzésével és a diplomás felvételi egyetemi követelmények teljesítésével a Washington State University folytathatja az egyetemi tanulmánya következő félévét. Ezt az átállást az INTO WSU Pathway programból egy egyetemi programba progressziónak nevezik.

Képzési programösszetevők:

2-Félév:

32 óra hitel program12 óra hitel a Pathway20 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter:

32 óra hitel program6 óra hitel a Pathway26 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetősége van arra, hogy tudásukat és készségeiket a tanfolyam elvégzése után szakmai gyakorlatokon keresztül alkalmazzák.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: 16.200 dollártólOsztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 15Díj: Ez a Pathway a Washington State University Nyelvi, Olvasási és Technológiai Oktatásának Mesterévé vezet.Pálya lehetőségek:1 féléves Pathway2 féléves PathwayBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Pullman
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Washington State University

Az INTO WSU Graduate Pathway program a belsőépítészetben felkészíti Önt, hogy adja meg a következő félévét egy mesterképzési program a Washington State University . Az IN ... [+]

Az INTO WSU Graduate Pathway program a belsőépítészetben felkészíti Önt, hogy adja meg a következő félévét egy mesterképzési program a Washington State University . Az INTO WSU Pathway program sikeres elvégzésével és a diplomás felvételi egyetemi követelmények teljesítésével a következő Washington State University tanulmányi félévre léphet a Washington State University . Ezt az átállást az INTO WSU Pathway programból egy egyetemi programba progressziónak nevezik.

Képzési programösszetevők:

2-Félév:

48 óra hitel program12 óra hitel a Pathway36 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter:

48 óra hitel program6 óra hitel a Pathway42 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetősége van arra, hogy tudásukat és készségeiket a tanfolyam elvégzése után szakmai gyakorlatokon keresztül alkalmazzák.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: augusztusDíjak: A tanfolyamok árait a 2019 - 2020 tanév kezdetén még nem erősítették megOsztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 15Díj: A Pathway a Washington State University belső formatervezésének mestere.Pálya lehetőségek:1 féléves Pathway2 féléves PathwayBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Pullman
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Washington State University

Egy INTO WSU Graduate Pathway program a Képzőművészetben arra készül, hogy adja meg a következő félévben egy mesterképzést a Washington State University . Az INTO WSU Pat ... [+]

Egy INTO WSU Graduate Pathway program a Képzőművészetben arra készül, hogy adja meg a következő félévben egy mesterképzést a Washington State University . Az INTO WSU Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a hallgatók beléphetnek a Washington State University végzett második tanulmányi félévre. Ezt az átállást az INTO WSU Pathway programból egy egyetemi programba progressziónak nevezik.

Képzési programösszetevők:

1-szemeszter:

62 óra hitel program13 óra hitel a Pathway49 óra hitel óra maradt egy fokozatotA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetősége van arra, hogy tudásukat és készségeiket a tanfolyam elvégzése után szakmai gyakorlatokon keresztül alkalmazzák.Főbb tényekA tantárgy hossza: 1 félévKezdési időpontok: 2019: augusztusDíjak: A tanfolyamok árait a 2019 - 2020 tanév kezdetén még nem erősítették meg.Osztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 15Díj: A Pathway a Washington State University Képzőművészeti Mestere.Tanfolyam lehetőségek: 1-szemeszter PathwayBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Pullman
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 félév
Campus
Bővebben magyarul
Washington State University

Az INTO WSU Graduate Pathway program a Politikai Tudományban felkészíti Önt, hogy adja meg a következő félévben egy mesterképzési programot a Washington State University ... [+]

Az INTO WSU Graduate Pathway program a Politikai Tudományban felkészíti Önt, hogy adja meg a következő félévben egy mesterképzési programot a Washington State University . Az INTO WSU Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a hallgatók beléphetnek a Washington State University végzett második tanulmányi félévre. Ezt az átállást az INTO WSU Pathway programból egy egyetemi programba progressziónak nevezik.

Képzési programösszetevők:

2-Félév:

31 kreditóra program12 óra hitel a Pathway19 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter:

31 kreditóra program6 óra hitel a Pathway25 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetősége van arra, hogy tudásukat és készségeiket a tanfolyam elvégzése után szakmai gyakorlatokon keresztül alkalmazzák.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: 16.200 dollártólOsztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 15Díj: Ez a Pathway a Washington State University Politikatudományi Mesterévé vezet.Pálya lehetőségek:1 féléves Pathway2 féléves PathwayBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Pullman
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Washington State University

Az INTO WSU Graduate Pathway program a Ruházat, Kereskedelem, Formatervezés és Textiliparban felkészíti Önt arra, hogy adja meg a következő államéves mesterképzési progra ... [+]

Az INTO WSU Graduate Pathway program a Ruházat, Kereskedelem, Formatervezés és Textiliparban felkészíti Önt arra, hogy adja meg a következő államéves mesterképzési programot a Washington State University . Az INTO WSU Pathway program sikeres elvégzésével és a diplomás felvételi egyetemi követelmények teljesítésével a következő Washington State University tanulmányi félévre léphet a Washington State University . Ezt az átállást az INTO WSU Pathway programból egy egyetemi programba progressziónak nevezik.

Képzési programösszetevők:

2-Félév:

30 óra hitel program13 óra hitel a Pathway17 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter:

30 óra hitel program7 óra hitel a Pathway23 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetősége van arra, hogy tudásukat és készségeiket a tanfolyam elvégzése után szakmai gyakorlatokon keresztül alkalmazzák.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: augusztusDíjak: A tanfolyamok árait a 2019 - 2020 tanév kezdetén még nem erősítették meg.Osztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 15Díj: Ez a Pathway a Washington State University Ruházatának, áruforgalmának, formatervezésének és textilének mesterképzéséhez vezet.Pálya lehetőségek:1 féléves Pathway2 féléves PathwayBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Pullman
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Washington State University

Egy INTO WSU Graduate Pathway program a Speciális Oktatásban felkészíti Önt arra, hogy adja meg a következő félévben egy mesterképzést a Washington State University . Az ... [+]

Egy INTO WSU Graduate Pathway program a Speciális Oktatásban felkészíti Önt arra, hogy adja meg a következő félévben egy mesterképzést a Washington State University . Az INTO WSU Pathway program sikeres elvégzésével és a diplomás felvételi egyetemi követelmények teljesítésével a Washington State University folytathatja az egyetemi tanulmánya következő félévét. Ezt az átállást az INTO WSU Pathway programból egy egyetemi programba progressziónak nevezik.

Képzési programösszetevők:

2-Félév:

37 óra hitel program12 óra hitel a Pathway25 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter:

37 óra hitel program6 óra hitel a Pathway31 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetősége van arra, hogy tudásukat és készségeiket a tanfolyam elvégzése után szakmai gyakorlatokon keresztül alkalmazzák.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: 16.200 dollártólOsztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 15Díj: A Pathway a Washington State University oktatási mestere.Pálya lehetőségek:1 féléves Pathway2 féléves PathwayBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Pullman
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Washington State University

Az INTO WSU Graduate Pathway program a számítógépes tudományban felkészíti Önt arra, hogy adja meg a következő félévben egy mesterképzést a Washington State University . ... [+]

Az INTO WSU Graduate Pathway program a számítógépes tudományban felkészíti Önt arra, hogy adja meg a következő félévben egy mesterképzést a Washington State University . Az INTO WSU Pathway program sikeres elvégzésével és a diplomás felvételi egyetemi követelmények teljesítésével a következő Washington State University tanulmányi félévre léphet a Washington State University . Ezt az átállást az INTO WSU Pathway programból egy egyetemi programba progressziónak nevezik.

Képzési programösszetevők:

2-Félév:

30 óra hitel program12 óra hitel a Pathway18 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter:

30 óra hitel program6 óra hitel a Pathway24 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetősége van arra, hogy tudásukat és készségeiket a tanfolyam elvégzése után szakmai gyakorlatokon keresztül alkalmazzák.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: 16.200 dollártólOsztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 15Díj: Ez a Pathway a Washington State University Számítástudományok Pathway vezet.Pálya lehetőségek:1 féléves Pathway2 féléves PathwayBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Pullman
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Washington State University

Az INTO WSU Graduate Pathway program villamosmérnöki felkészülni arra, hogy adja meg a következő félévben egy mesterképzést a Washington State University . Az INTO WSU Pa ... [+]

Az INTO WSU Graduate Pathway program villamosmérnöki felkészülni arra, hogy adja meg a következő félévben egy mesterképzést a Washington State University . Az INTO WSU Pathway program sikeres elvégzésével és a diplomás felvételi egyetemi követelmények teljesítésével a következő Washington State University tanulmányi félévre léphet a Washington State University . Ezt az átállást az INTO WSU Pathway programból egy egyetemi programba progressziónak nevezik.

Képzési programösszetevők:

2-Félév:

30 óra hitel program12 óra hitel a Pathway18 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter:

30 óra hitel program6 óra hitel a Pathway24 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetősége van arra, hogy tudásukat és készségeiket a tanfolyam elvégzése után szakmai gyakorlatokon keresztül alkalmazzák.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: 16.200 dollártólOsztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 15Díj: A Pathway a Washington State University villamosmérnöki mestere.Pálya lehetőségek:1 féléves Pathway2 féléves PathwayBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Pullman
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Washington State University

Az INTO WSU Graduate Pathway program az Alkalmazott Közgazdaságtanban felkészíti Önt, hogy adja meg a következő félévben egy mesterképzést a Washington State University . ... [+]

Az INTO WSU Graduate Pathway program az Alkalmazott Közgazdaságtanban felkészíti Önt, hogy adja meg a következő félévben egy mesterképzést a Washington State University . Az INTO WSU Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a hallgatók beléphetnek a Washington State University végzett második tanulmányi félévre. Ezt az átállást az INTO WSU Pathway programból egy egyetemi programba progressziónak nevezik.

Képzési programösszetevők:

2-Félév:

30 óra hitel program12 óra hitel a Pathway18 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter:

30 óra hitel program6 óra hitel a Pathway24 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetősége van arra, hogy tudásukat és készségeiket a tanfolyam elvégzése után szakmai gyakorlatokon keresztül alkalmazzák.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztusDíjak: 16.200 dollártólOsztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 15Díj: A Pathway a Washington State University Alkalmazott Közgazdaságtudományi Mesterévé vezet.Pálya lehetőségek:1 féléves Pathway2 féléves PathwayBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Pullman
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Washington State University

Az INTO WSU Graduate Pathway program az oktatási pszichológiában felkészíti Önt, hogy adja meg a következő félévben egy mesterképzést a Washington State University . Az I ... [+]

Az INTO WSU Graduate Pathway program az oktatási pszichológiában felkészíti Önt, hogy adja meg a következő félévben egy mesterképzést a Washington State University . Az INTO WSU Pathway program sikeres elvégzésével és a diplomás felvételi egyetemi követelmények teljesítésével a Washington State University folytathatja az egyetemi tanulmánya következő félévét. Ezt az átállást az INTO WSU Pathway programból egy egyetemi programba progressziónak nevezik.

Képzési programösszetevők:

2-Félév:

37 óra hitel program12 óra hitel a Pathway25 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter:

37 óra hitel program6 óra hitel a Pathway31 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetősége van arra, hogy tudásukat és készségeiket a tanfolyam elvégzése után szakmai gyakorlatokon keresztül alkalmazzák.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: augusztusDíjak: A tanfolyamok árait a 2019 - 2020 tanév kezdetén még nem erősítették megOsztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 15Díj: Ez a Pathway a Washington State University oktatási pszichológiájának oktatási mestere.Pálya lehetőségek:1 féléves Pathway2 féléves PathwayBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Pullman
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Washington State University

Az INTO WSU Graduate Pathway program az oktatási vezetésen felkészíti Önt arra, hogy adja meg a következő félévben egy mesterképzést a Washington State University . Az IN ... [+]

Az INTO WSU Graduate Pathway program az oktatási vezetésen felkészíti Önt arra, hogy adja meg a következő félévben egy mesterképzést a Washington State University . Az INTO WSU Pathway program sikeres elvégzésével és a diplomás felvételi egyetemi követelmények teljesítésével a következő Washington State University tanulmányi félévre léphet a Washington State University . Ezt az átállást az INTO WSU Pathway programból egy egyetemi programba progressziónak nevezik.

Képzési programösszetevők:

2-Félév:

37 óra hitel program12 óra hitel a Pathway25 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter:

37 óra hitel program6 óra hitel a Pathway31 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetősége van arra, hogy tudásukat és készségeiket a tanfolyam elvégzése után szakmai gyakorlatokon keresztül alkalmazzák.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: augusztusDíjak: A tanfolyamok árait a 2019 - 2020 tanév kezdetén még nem erősítették meg.Osztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 15Díj: A Pathway a Washington State University oktatási vezetőképzésének mestere.Pálya lehetőségek:1 féléves Pathway2 féléves PathwayBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Pullman
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Washington State University

Az INTO WSU Graduate Pathway program az Architektúrában felkészíti Önt, hogy adja meg a következő félévét egy mesterképzési program a Washington State University . A Path ... [+]

Az INTO WSU Graduate Pathway program az Architektúrában felkészíti Önt, hogy adja meg a következő félévét egy mesterképzési program a Washington State University . A Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a hallgatók a WSU-n elvégezhetik második tanulmányi félévüket. Ezt az átállást az INTO WSU Pathway programból egy egyetemi programba progressziónak nevezik.

Képzési programösszetevők:

2-Félév:

48-60 óra hitel programA Pathway tól 15 óra hitel33-45 óra hitel óra mértéke felé

1-szemeszter:

48-60 óra hitel program6 óra hitel a Pathway42-54 óra hitel óra mértéke feléA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetősége van arra, hogy tudásukat és készségeiket a tanfolyam elvégzése után szakmai gyakorlatokon keresztül alkalmazzák.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: augusztusDíjak: A tanfolyamok árait a 2019 - 2020 tanév kezdetén még nem erősítették meg.Osztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 15Díj: A Pathway a Washington State University építészmérnöke.Pálya lehetőségek:1 féléves Pathway2 féléves PathwayBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Pullman
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Washington State University

Egy INTO WSU Graduate Pathway program a matematikában felkészíti Önt arra, hogy adja meg a következő félévben egy mesterképzést a Washington State University . Az INTO WS ... [+]

Egy INTO WSU Graduate Pathway program a matematikában felkészíti Önt arra, hogy adja meg a következő félévben egy mesterképzést a Washington State University . Az INTO WSU Pathway program sikeres elvégzésével és az egyetemi követelményeknek való megfelelés érdekében a hallgatók beléphetnek a Washington State University végzett második tanulmányi félévre. Ezt az átállást az INTO WSU Pathway programból egy egyetemi programba progressziónak nevezik.

Képzési programösszetevők:

2-Félév:

31 kreditóra program12 óra hitel a Pathway19 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter:

31 kreditóra program6 óra hitel a Pathway25 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetősége van arra, hogy tudásukat és készségeiket a tanfolyam elvégzése után szakmai gyakorlatokon keresztül alkalmazzák.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: 16.200 dollártólOsztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 15Díj: Ez a Pathway a matematika matematikához (Computational Finance) vezet a Washington State University .Pálya lehetőségek:1 féléves Pathway2 féléves PathwayBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Pullman
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Washington State University

Egy INTO WSU Graduate Pathway program a Statisztikában fogja felkészíteni a hallgatókat, hogy lépjenek be a következő félévre egy mesterképzésre a Washington State Univer ... [+]

Egy INTO WSU Graduate Pathway program a Statisztikában fogja felkészíteni a hallgatókat, hogy lépjenek be a következő félévre egy mesterképzésre a Washington State University . Az INTO WSU Pathway program sikeres elvégzésével és a diplomás felvételi egyetemi követelmények teljesítésével a következő Washington State University tanulmányi félévre léphet a Washington State University . Ezt az átállást az INTO WSU Pathway programból egy egyetemi programba progressziónak nevezik.

Képzési programösszetevők:

2-Félév:

48 óra hitel program12 óra hitel a Pathway36 óra hitel óra mértéke

1-szemeszter:

48 óra hitel program6 óra hitel a Pathway42 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodjunk az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.A hallgatóknak lehetősége van arra, hogy tudásukat és készségeiket a tanfolyam elvégzése után szakmai gyakorlatokon keresztül alkalmazzák.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: 16.200 dollártólOsztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 15Díj: A Pathway a Washington State University Statisztikai Mesterfokozatához vezet.Pálya lehetőségek:1 féléves Pathway2 féléves PathwayBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Pullman
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

Washington State University

A Washington State University Akadémiai Angol Programja akkreditált, tudományos előkészítő intenzív angol nyelvű program, amelyet az INTO Washington State University Inte ... [+]

A Washington State University Akadémiai Angol Programja akkreditált, tudományos előkészítő intenzív angol nyelvű program, amelyet az INTO Washington State University Intenzív Amerikai Nyelvi Központja támogat. Az Academic English program magas színvonalú angol nyelvű oktatást nyújt egy támogató, tiszteletteljes környezetben, hogy segítse a hallgatókat az akadémiai, szakmai és személyes céljaik elérésében, és felkészítse a tanulókat a Washington State University tanulmányára.

A tanfolyam jellemzői

Mit fog tanulni:

Jelenlegi és írásos elképzeléseit pontosan és hatékonyan angolul;Írjon be kutatási anyagokat idézetek és hivatkozások helyes használatával;Az akadémiai szövegek olvasása, megértése és kritikai értékelése;Ismertesse és használja az egyetemi tudományágak közös szókincsét;Használjon hasznos és pontos jegyzeteket az egyetemi előadásokon és előadásokon;Ismerje meg az amerikai értékeket egy akadémiai környezetben,Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-3 félévKezdési időpontok: 2019: január, május, augusztus; 2020: január, májusDíjak: $ 6,900-tólOsztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 15Díj: Az akadémiai angol sikeres befejezése után a hallgatók előreléphetnek egy INTO WSU Pathway programba, vagy közvetlenül a Washington State University .Pálya lehetőségek:2-szemeszter3-szemeszterBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Pullman
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 3 félévek
Campus
Bővebben magyarul

Undergraduate Pathway

Washington State University

A Nemzetközi Számítástechnika Egyéves Tanácsa felkészíti Önt arra, hogy adja meg a Washington State University főiskolai diplomáját a következő félévben. A Nemzetközi Év ... [+]

A Nemzetközi Számítástechnika Egyéves Tanácsa felkészíti Önt arra, hogy adja meg a Washington State University főiskolai diplomáját a következő félévben. A Nemzetközi Év egyik sikeres befejezése és az egyetemi felvételi egyetemi követelmények teljesítése után a Washington State University folytathatja a következő féléves egyetemi tanulmányait. Ezt az átállást egy INTO WSU programból egy egyetemi programba progresszívnak nevezik.

Képzési programösszetevők:

2 félév: 120-123 óra hitel program

120-123 óra hitel programA Pathway tól 30 óra hitel90-93 óra hitel óra maradt egy fokozatot

1-szemeszter:

120-123 óra hitel programA Pathway tól 17-18 óra Pathway kell alkalmazni102-106 hitel óra maradt fokigA tanfolyam jellemzőiKezdje el kreditjét a diploma irányába, még akkor is, ha nem felel meg az egyetemi és angol nyelvű követelményeknek a közvetlen belépéshez.További támogatást kap, hogy sikeresen mozogjon az első évben egy amerikai egyetemen.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.A kisebb osztályméretek lehetővé teszik, hogy több időt töltsön a tanárokkal.Fejlessze tudását és képességeit a diploma során a választott Pathway keresztül.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: 16 500 dollárértOsztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 15Díj: Ez a Pathway számos egyetemi diplomát, köztük a számítógépes mérnököket, a számítástechnikát és a szoftvermérnözést indít a Washington State University .Pálya lehetőségek:1 féléves Pathway2 féléves PathwayBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Pullman
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Washington State University

Az Agrártudományok Nemzetközi Évének egyik előkészítője, hogy a Washington State University a főiskolai diplomát a következő félévre írja. A Nemzetközi Év egyik sikeres b ... [+]

Az Agrártudományok Nemzetközi Évének egyik előkészítője, hogy a Washington State University a főiskolai diplomát a következő félévre írja. A Nemzetközi Év egyik sikeres befejezése és az egyetemi felvételi egyetemi követelmények teljesítése után a Washington State University folytathatja a következő féléves egyetemi tanulmányait. Ezt az átállást egy INTO WSU programból egy egyetemi programba progresszívnak nevezik.

Képzési programösszetevők:

2-Félév:

120-123 óra hitel programA Pathway tól 28-29 óra hitel érkezik91-95 hitel óra maradt egy fokig

1-szemeszter:

120-123 óra hitel programA Pathway tól 16-17 óra hitel óra érvényes103-107 óra hitel óra mértéke feléA tanfolyam jellemzőiKezdje el kreditjét a diploma irányába, még akkor is, ha nem felel meg az egyetemi és angol nyelvű követelményeknek a közvetlen belépéshez.További támogatást kap, hogy sikeresen mozogjon az első évben egy amerikai egyetemen.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.A kisebb osztályméretek lehetővé teszik, hogy több időt töltsön a tanárokkal.Fejlessze tudását és képességeit a diploma során a választott Pathway keresztül.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-3 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: 16 500 dollárértOsztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 15Díj: Ez a Pathway számos egyetemi diplomát, köztük a mezőgazdasági és élelmiszeripari menedzsmentet, az agrár- és élelmiszerrendszert, a mezőgazdasági biotechnológiát, az agrár-oktatást, az agrár-technológiai és termelési menedzsmentet, a mezőgazdaságot és az élelmiszerbiztonságot, az állattenyésztést, az adatelemzést, Élelmiszer-tudomány, Gyümölcs- és Zöldséggazdálkodás, Integrált Növénytan, Tájkép, Óvodai és Üvegház-gazdálkodás, Szerves Mezőgazdasági Rendszerek, Turfgrass Menedzsment vagy Borkészítés (Viticulture and Enology) a Washington State University .Pálya lehetőségek:1 féléves Pathway2 féléves PathwayBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Pullman
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Washington State University

A Nemzetközi Év 1. képzőművészete felkészíti Önt, hogy lépjen be a Washington State University főiskolai diplomájának következő félévére. A Nemzetközi Év egyik sikeres be ... [+]

A Nemzetközi Év 1. képzőművészete felkészíti Önt, hogy lépjen be a Washington State University főiskolai diplomájának következő félévére. A Nemzetközi Év egyik sikeres befejezése és az egyetemi felvételi egyetemi követelmények teljesítése után a Washington State University folytathatja a következő féléves egyetemi tanulmányait. Ezt az átállást egy INTO WSU programból egy egyetemi programba progresszívnak nevezik.

Képzési programösszetevők:

2-Félév:

120-133 óra hitel program26 óra hitel a Pathway94-107 óra hitel óra mértéke felé

1-szemeszter:

120-133 óra hitel program14 óra hitel a Pathway106-119 hitel óra maradt egy fokigA tanfolyam jellemzőiKezdje el kreditjét a diploma irányába, még akkor is, ha nem felel meg az egyetemi és angol nyelvű követelményeknek a közvetlen belépéshez.További támogatást kap, hogy sikeresen mozogjon az első évben egy amerikai egyetemen.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.A kisebb osztályméretek lehetővé teszik, hogy több időt töltsön a tanárokkal.Fejlessze tudását és képességeit a diploma során a választott Pathway keresztül.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: 16 500 dollárértOsztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 15Díj: Ez a Pathway a Washington State University művészettörténeti vagy képzőművészeti Washington State University .Pálya lehetőségek:1 féléves Pathway2 féléves PathwayBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Pullman
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Washington State University

A matematika egyik nemzetközi éve elkészíti Önt a Washington State University főiskolai diplomájának következő félévére. A Nemzetközi Év egyik sikeres befejezése és az eg ... [+]

A matematika egyik nemzetközi éve elkészíti Önt a Washington State University főiskolai diplomájának következő félévére. A Nemzetközi Év egyik sikeres befejezése és az egyetemi felvételi egyetemi követelmények teljesítése után a Washington State University folytathatja a következő féléves egyetemi tanulmányait. Ezt az átállást egy INTO WSU programból egy egyetemi programba progresszívnak nevezik.

Képzési programösszetevők:

2-Félév:

120-123 óra hitel programA Pathway tól 28 óra hitel92-95 hitel óra maradt egy fokig

1-szemeszter:

120-123 óra hitel programA Pathway tól 15 óra hitel105-108 óra hitel óra mértéke feléA tanfolyam jellemzőiKezdje el kreditjét a diploma irányába, még akkor is, ha nem felel meg az egyetemi és angol nyelvű követelményeknek a közvetlen belépéshez.További támogatást kap, hogy sikeresen mozogjon az első évben egy amerikai egyetemen.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.A kisebb osztályméretek lehetővé teszik, hogy több időt töltsön a tanárokkal.Fejlessze tudását és képességeit a diploma során a választott Pathway keresztül.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: 16 500 dollárértOsztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 15Díj: A Pathway a Washington State University szerez diplomát a Data Analytics vagy a matematika területén.Pálya lehetőségek:1 féléves Pathway2 féléves PathwayBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Pullman
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Washington State University

A Nemzetközi Egyéves Mérnöki Főiskola felkészíti Önt, hogy lépjen be a Washington State University főiskolai diplomájának következő félévére. A Nemzetközi Év egyik sikere ... [+]

A Nemzetközi Egyéves Mérnöki Főiskola felkészíti Önt, hogy lépjen be a Washington State University főiskolai diplomájának következő félévére. A Nemzetközi Év egyik sikeres befejezése és az egyetemi felvételi egyetemi követelmények teljesítése után a Washington State University folytathatja a következő féléves egyetemi tanulmányait. Ezt az átállást egy INTO WSU programból egy egyetemi programba progresszívnak nevezik.

Képzési programösszetevők:

2-Félév:

120-129 óra hitel programA Pathway tól 29 óra hitel91-100 hitel óra maradt egy fokig

1-szemeszter:

120-129 óra hitel program16 óra hitel a Pathway104-113 óra hitel óra mértéke feléA tanfolyam jellemzőiKezdje el kreditjét a diploma irányába, még akkor is, ha nem felel meg az egyetemi és angol nyelvű követelményeknek a közvetlen belépéshez.További támogatást kap, hogy sikeresen mozogjon az első évben egy amerikai egyetemen.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.A kisebb osztályméretek lehetővé teszik, hogy több időt töltsön a tanárokkal.Fejlessze tudását és képességeit a diploma során a választott Pathway keresztül.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: 16 500 dollárértOsztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 15Díj: Ez a Pathway számos egyetemi diplomát, köztük a Biotechnológia, a Vegyészmérnöki, az Építőmérnöki, a Számítástechnika, az Építőmérnöki, a Villamosmérnöki, az Anyagtudományi Mérnöki és a Gépészmérnöki Főiskolán Washington State University .Pálya lehetőségek:1 féléves Pathway2 féléves PathwayBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Pullman
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Washington State University

A Nemzetközi Társadalomtudományi és Bölcsészettudományi Egyetem előkészíti Önt, hogy lépjen be a Washington State University bachelor-fokozatának következő félévére. A Ne ... [+]

A Nemzetközi Társadalomtudományi és Bölcsészettudományi Egyetem előkészíti Önt, hogy lépjen be a Washington State University bachelor-fokozatának következő félévére. A Nemzetközi Év egyik sikeres befejezése és az egyetemi felvételi egyetemi követelmények teljesítése után a Washington State University folytathatja a következő féléves egyetemi tanulmányait. Ezt az átállást egy INTO WSU programból egy egyetemi programba progresszívnak nevezik.

Képzési programösszetevők:

2-Félév:

120-133 óra hitel program23 óra hitel a Pathway97-110 hitel óra maradt egy fokig

1-szemeszter:

120-133 hitel óra program16 óra hitel a Pathway104-117 óra hitel óra maradt egy fokozatotA tanfolyam jellemzőiKezdje el kreditjét a diploma irányába, még akkor is, ha nem felel meg az egyetemi és angol nyelvű követelményeknek a közvetlen belépéshez.További támogatást kap, hogy sikeresen mozogjon az első évben egy amerikai egyetemen.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.A kisebb osztályméretek lehetővé teszik, hogy több időt töltsön a tanárokkal.Fejlessze tudását és képességeit a diploma során a választott Pathway keresztül.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-3 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: 16 500 dollárértOsztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 15Pálya lehetőségek:1 féléves Pathway2 féléves PathwayBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Pullman
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Washington State University

Az Építészet Nemzetközi Évének egyik főcíme felkészíti Önt arra, hogy adja meg a Washington State University főiskolai diplomáját a következő félévben. A Nemzetközi Év eg ... [+]

Az Építészet Nemzetközi Évének egyik főcíme felkészíti Önt arra, hogy adja meg a Washington State University főiskolai diplomáját a következő félévben. A Nemzetközi Év egyik sikeres befejezése és az egyetemi felvételi egyetemi követelmények teljesítése után a Washington State University folytathatja a következő féléves egyetemi tanulmányait. Ezt az átállást egy INTO WSU programból egy egyetemi programba progresszívnak nevezik.

Képzési programösszetevők:

2-Félév:

120 óra hitel program26 óra hitel a Pathway94 hitel óra maradt egy fokig

1-szemeszter:

120 óra hitel programA Pathway tól 15 óra hitel105 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiKezdje el kreditjét a diploma irányába, még akkor is, ha nem felel meg az egyetemi és angol nyelvű követelményeknek a közvetlen belépéshez.További támogatást kap, hogy sikeresen mozogjon az első évben egy amerikai egyetemen.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.A kisebb osztályméretek lehetővé teszik, hogy több időt töltsön a tanárokkal.Fejlessze tudását és képességeit a diploma során a választott Pathway keresztül.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: 16 500 dollárértOsztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 15Díj: Ez a Pathway számos egyetemi diplomát, köztük építészmérnöki, művészeti, képzőművészeti, belsőépítészeti vagy tájépítészeti építészetet vezet a Washington State University .Pálya lehetőségek:1 féléves Pathway2 féléves PathwayBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Pullman
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Washington State University

Az International Year One az Újságírás / Kommunikációban felkészíti Önt arra, hogy adja meg a következő Washington State University a Washington State University . A Nemz ... [+]

Az International Year One az Újságírás / Kommunikációban felkészíti Önt arra, hogy adja meg a következő Washington State University egy főiskolai diplomát a Washington State University . A Nemzetközi Év egyik sikeres befejezése és az egyetemi felvételi egyetemi követelmények teljesítése után a Washington State University folytathatja a következő féléves egyetemi tanulmányait. Ezt az átállást egy INTO WSU programból egy egyetemi programba progresszívnak nevezik.

Képzési programösszetevők:

2-Félév:

120 óra hitel programA Pathway tól 25 óra hitel95 hitel óra maradt egy fokozatot

1-szemeszter:

120 óra hitel program16 óra hitel a Pathway104 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiKezdje el kreditjét a diploma irányába, még akkor is, ha nem felel meg az egyetemi és angol nyelvű követelményeknek a közvetlen belépéshez.További támogatást kap, hogy sikeresen mozogjon az első évben egy amerikai egyetemen.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.A kisebb osztályméretek lehetővé teszik, hogy több időt töltsön a tanárokkal.Fejlessze tudását és képességeit a diploma során a választott Pathway keresztül.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: 16 500 dollárértOsztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 15Díj: Ez a Pathway vezető egyetemi diplomákhoz vezet, beleértve a kommunikációt és a társadalmat, az angol nyelvet, az újságírást és a médiatermelést, a marketinget vagy a stratégiai kommunikációt a Washington State University .Pálya lehetőségek:1 féléves Pathway2 féléves PathwayBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Pullman
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Washington State University

Az International Year One Business felkészíti Önt arra, hogy adja meg a következő Washington State University a főiskolai diplomát a Washington State University . A Nemze ... [+]

Az International Year One Business felkészíti Önt arra, hogy adja meg a következő Washington State University a főiskolai diplomát a Washington State University . A Nemzetközi Év egyik sikeres befejezése és az egyetemi felvételi egyetemi követelmények teljesítése után a Washington State University folytathatja a következő féléves egyetemi tanulmányait. Ezt az átállást egy INTO WSU programból egy egyetemi programba progresszívnak nevezik.

Képzési programösszetevők:

2-Félév:

120 óra hitel program26 óra hitel a Pathway94 hitel óra maradt egy fokig

1-szemeszter:

120 óra hitel programA Pathway tól 15 óra hitel105 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiKezdje el kreditjét a diploma irányába, még akkor is, ha nem felel meg az egyetemi és angol nyelvű követelményeknek a közvetlen belépéshez.További támogatást kap, hogy sikeresen mozogjon az első évben egy amerikai egyetemen.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.A kisebb osztályméretek lehetővé teszik, hogy több időt töltsön a tanárokkal.Fejlessze tudását és képességeit a diploma során a választott Pathway keresztül.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-2 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: 16 500 dollárértOsztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 15Díj: Ez a Pathway számos egyetemi diplomát vezet, többek között a Washington State University végzett számviteli, adatelemzési, vállalkozási, pénzügyi, képzőművészeti, vendéglátás menedzsment, nemzetközi üzleti, menedzsment és műveleti, marketing- vagy borkultúra-menedzsment.Pálya lehetőségek:1 féléves Pathway2 féléves PathwayBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Pullman
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Washington State University

A Science International Year One felkészíti Önt arra, hogy a Washington State University főiskolai diploma programjának következő félévébe lépjen. A Nemzetközi Év egyik s ... [+]

A Science International Year One felkészíti Önt arra, hogy a Washington State University főiskolai diploma programjának következő félévébe lépjen. A Nemzetközi Év egyik sikeres befejezése és az egyetemi felvételi egyetemi követelmények teljesítése után a Washington State University folytathatja a következő féléves egyetemi tanulmányait. Ezt az átállást egy INTO WSU programból egy egyetemi programba progresszívnak nevezik.

Képzési programösszetevők:

2-Félév:

120 óra hitel programA Pathway tól 28 óra hitel92 kredit óra maradt egy fokig

1-szemeszter:

120 óra hitel program16 óra hitel a Pathway104 óra hitel óra mértékeA tanfolyam jellemzőiKezdje el kreditjét a diploma irányába, még akkor is, ha nem felel meg az egyetemi és angol nyelvű követelményeknek a közvetlen belépéshez.További támogatást kap, hogy sikeresen mozogjon az első évben egy amerikai egyetemen.Végezz el ugyanabban az időben, mint a hazai hallgatók.A kisebb osztályméretek lehetővé teszik, hogy több időt töltsön a tanárokkal.Fejlessze tudását és képességeit a diploma során a választott Pathway keresztül.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 1-3 félévKezdési időpontok: 2019: január, augusztus; 2020: januárDíjak: 16 500 dollárértOsztály órák: heti 12-16 óraOsztályméret: 15Díj: Ez a Pathway számos egyetemi diploma, köztük az állattudomány, a biokémia, a biológia, a kémia, a földtudományok, a környezeti és ökoszisztémák tudománya, az élelmiszer-tudomány, az erdészet, az általános tanulmányok (biológiai, matematikai vagy fizikai tudományok), genetika és sejtbiológia, Geológia, anyagtudomány és mérnök, matematika, mikrobiológia, ideggyógyászat, biogazdálkodás, fizika, fizika és csillagászat, vadon élő állatok ökológiája és természetvédelmi tudományok, vagy a zoológia a Washington State University .Pálya lehetőségek:1 féléves Pathway2 féléves PathwayBelépési követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Pullman
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 3 félévek
Campus
Bővebben magyarul