Institute for Global Student Success

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Institute for Global Student Success (garanciarendszerek) egy átfogó egyéves program, amely a bejövő nemzetközi graduális és posztgraduális hallgatók, mint te a készségek és hands-on gyakorlat van szüksége, hogy sikerül-amerikai intézmény. Add hozzá, hogy hozzáférést biztosít a globális hálózat a barátok, valamint a szakmai és a munkalehetőségek, és kapsz, amire szüksége van, hogy sikerül a globális színtéren.

Az Institute for Global Student Sikerünk alapja a hat alapelvet, hogy jelen vannak minden szempontból a mi résztvevők tapasztalatait:

Minden diák megérdemli minden lehetséges alkalmat, hogy sikeres legyen az Egyesült Államokban.
A sikeres amerikai tartózkodása nem csak meghatározott, hogy mennyi minden nemzetközi diák tanul az osztályban, vagy milyen osztályzatokat ő / ő kap. Egy sikeres tartózkodás jelent minden tanuló jól működik osztály, ami az élethosszig tartó barátok különböző országban szerte a világon, és tartalmas szakmai és / vagy munkahelyek, ahol ő / ő tanul valós környezetben.
Mivel egy teljesen új országot is nehéz bármilyen egyéni bármilyen korú. Folyamatos támogatást kritikus fontosságú a hallgató tanulmányi, személyes és szakmai siker.
Támogatás nem egy egyszeri esemény. A diákok igényelnek támogatást egész évben.
A diákok megérdemlik a legmagasabb minőségi oktatók, tananyagok, társadalmi és hálózati tapasztalatait.
Biztonsági és érzelmi jólétét minden diák a legfontosabb.

Garanciarendszerek programozási épül ezeket a tanulási alapelveket:

A legjobb pedagógusok azok, akik értik a legújabb és legjobb technikákat ... és ami a legfontosabb, törődnek a fejlődés minden diák.
Diákok, különösen azok számára, akiknek az angol a második nyelv, meg kell adni időben feldolgozni koncepciók és az új információkat.
A legjobb módja, hogy megtartja az információ használni azt azonnal.
Sikeres pedagógusok összpontosítani, hogy mennyi minden diák megérti és megőrzi, nem, hogy mennyi információ áll rendelkezésre.
Megértés társadalmi és kulturális normák, gyakorlatok és elvárások kritikus acclimating az Egyesült Államokban.
Az egyének jobban tanulnak kis csoportokban személyre szabott figyelmet a kar.
Mind az egyetemi oktatók és szakemberek értékes forrásai a tudás. A diákok a lehetőséget, hogy tanuljanak a kiváló professzorok és sikeres vezetők a vállalatok, felsőoktatási intézmények és kulturális szervezetek.
A nemzetközi diákok és öregdiákok amerikai egyetemeken egy értékes forrás a bejövő hallgatók. Megosztása a történeteiket a kihívások és a siker modellek hogyan kell leküzdeni az akadályokat, és céljaik eléréséhez.

Helyszínek

New York

Address
New York, New York, Amerikai Egyesült Államok