Institute of Aviation at Parkland College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Áttekintés

Az Institute of Aviation meg Liget Főiskola fenntartja a magas szintű minőségi annak érdekében, hogy a legjobb eredmények a diákok számára. Található Champaign, Illinois és a segítségével a University of Illinois at Urbana-Champaign Frasca International, az Institute of Aviation a liget College egyik vezető testületi repülés iskola Illinois és az egyetlen felsőoktatási intézmény központi Illinois légi közlekedése programot .

Található Willard Airport, körülbelül nyolc mérföldre a liget College fő campus, az Institute of Aviation létesítmény házak tantermek, hallgatói irodák, különböző repülés szimulátort, és a levegő flotta. A flotta áll 17 egymotoros Piper íjászok, hét Piper Arrows, három multi-motor Piper Seminoles és két Cessna 152S.

Karrier Outlook

A közelgő beáramló kísérleti nyugdíjazások párosulva a globális növekedés a légi ipar, hiány van a képzett pilóták az Egyesült Államokban és nemzetközi szinten. Valójában szerint az Aviation Week, több mint 20.000 kísérleti munkálatok várhatóan megnyitja az elkövetkező hét évben, és ezek konzervatív becslésnek tekinthető. Ezek a munkák kell tölteni annak érdekében, hogy kisebb regionális légitársaság továbbra is kínálnak a szolgáltatók. Azzal érvelnek, hogy most talán a legjobb időt, hogy folytassa, és szerezze be a kísérleti oktatás és repülőgépes oktatást.

Liget repülőgép- Program

Az Institute of Aviation a liget kínál társult diplomát a repülés, valamint a lehetőségek képesítésre privát pilóta, műszer minősítésű pilóta, kereskedelmi pilóta, több hajtóműves minősítésű pilóta, és a repülési oktató. A társult diplomát felkészíti a diákokat, hogy adja át egy négy éves intézmény keresni a diplomát.

Associate Degree diákok egymás keresni a privát pilóta igazolást, eszköz minősítése, kereskedelmi pilóta bizonyítványt, és több hajtóműves hitelminősítő a program során. Ott van még a lehetőséget, hogy keresni repülési oktató bizonyítványok repülőgép, eszköz, és több hajtóműves. Diplomások is belépnek a munkaerőpiacra érettségi után a munkahely, mint a légi felvételek repülési képzés. Befejezése után FAA repülési idő követelményeknek, diplomások lesz jogosult lett légitársaság pilótája.

A program felépítése

A legtöbb légi közlekedés tanfolyamok, diákok találkoznak körülbelül heti két órában egy osztályteremben, ahol megismerhetik repülőgép rendszerek, szabályok és előírások, valamint a légi közlekedés alapjait. Diákok is ülésezik Willard Airport három 2 órás repülőút időszakokban a héten, ahol kapnak gyakorlati tapasztalat a légi jármű közlekedtetése tanulni repülési manőverek, fel-, illetve leszállás, és a sífutó járatot. Repülési képzési formákat őszi, tavaszi és nyári félév kell.

Program Belépési követelmények

TSA követelmények az összes nem amerikai állampolgárok

Az amerikai Transportation Security Administration (TSA) előírja a nem-polgárok részt vegyenek az Alien Flight Student Program (AFSP). Látogasson el a TSA honlapján további információkat. Nem angol anyanyelvűek

Minden diák, akik nem angol anyanyelvű kell megállapítani angol nyelvtudás keresztül TOEFL (IBT) pontszámok: összességében 85 vagy magasabb minimum 22 hallgat, és minimum 26 nyelvű. Nincs olyan alternatív vizsgálati módszerek elfogadott. TOEFL pontszámok nem lehet több, mint két év elejétől a programot.

Orvosi vizsga

Mielőtt beiratkozott és a légi jármű közlekedtetése, a diákok meg kell szereznie légiközlekedési orvosi igazolást az FAA-certified repülés orvosszakértő (AME). Három osztály a repülés orvosi igazolások: 1. osztály, 2. osztály, és a 3. osztály. Class 1-es a leginkább korlátozó; 3. osztály van a legenyhébb. Repülési orvosi vizsgálatokat végzik FAA által jóváhagyott orvosok. Liget College előírja, hogy a leendő hallgatók, a legkisebb, át a Class 3 fizikális vizsgálat előtt beiratkozott azok első tanfolyamot. Bármilyen osztályú orvosi igazolást a növendék pilóta tanúsítvány is elfogadható.

Akadémiai Értékelési

Ahhoz, hogy tanfolyamok liget College, akkor kell helyezni a főiskolai szintű olvasási, írási és matematikai. A hallgatók demonstrálnia kell a főiskolai szintű olvasás, írás, és a matematika készségek.

Helyszínek

Nyílt vidék

Parkland College Institute of Aviation at the University of Illinois

Address
Institute of Aviation at Parkland College,
1 Airport Road

61874 Nyílt vidék, Illinois, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 217-244-8601

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket