International Education Center At Diablo Valley College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért válassza IEC @ DVC?

Nemzetközi Oktatási Központ A Diablo Valley College készíti fel Diablo Valley College

Az International Education Center at DVC egy bevált programot magasan képzett, profi tanárok, akik éppen mire van szüksége a sikerhez, többek között:

intenzív angol és egyetemi előkészítő, 8 hetes ülés Nem TOEFL követelmény, hogy beiratkozik a DVC azok számára, akik teljesítik az Advanced B angol program Nem TOEFL követelmény, hogy beiratkozik a DVC azok számára, akik teljesítik az Akadémiai Bridge programok különböző tervezett kulturális és társadalmi tevékenység ház koordinátor, aki meglátogatja és interjúk minden Vendéglátó család a minőség biztosítása, és segíti a diákokat a lakás és egyéb lakhatási lehetőségek motivált diákok: 95% folytatni egyetemi szintű Diablo Valley College az első számú feeder intézmény a University of California, Berkeley a hazai és a nemzetközi hallgatók.

Diablo Valley College (DVC)

1949-ben alapított, Diablo Valley College in Pleasant Hill, California egy nyilvános közösségi főiskolai, hogy ül a hegy árnyékában Diablo közelében, Berkeley és a San Francisco. Ez egy biztonságos, barátságos környezet elősegíti a tanuló. Része DVC küldetése az, hogy minden tagja a közösség a felsőoktatáshoz való hozzáférés és a megfizethető utat egyetemi diplomával. Amely az első két évben az amerikai főiskolai diplomát, DVC az egyik legsikeresebb egyetemi transzfer programok Kaliforniában.

Négy kiváló ok, hogy tanulmányozza a Diablo Valley College (DVC)

  1. Kiváló Akadémikusok:

2 év DVC + 2 évig egy egyetemen = főiskolai diploma. Tanulmányai után két évvel a DVC, a diákok sok lehetőség, hogy adja át az egyetemi befejezni a főiskolai diplomát csak két évig.

DVC átadja a hallgatók nagyobb UC Berkeley, mint bármely más intézmény az USA-ban. DVC van Transfer Felvételi garanciák (TAG), hogy garantálják a nemzetközi diákok beléptetését UC Davis, UC Irvine, UC Merced, UC Santa Barbara és UC Santa Cruz. Ezen kívül DVC van transzfer megállapodások mind a 23 California State egyetemek, amelyek tartalmazzák San Francisco State University, San Jose State University és a San Diego State University.

  1. Kiváló Érték:

    Kezdve a Bachelor diplomát DVC mentheti meg több ezer dollárt hoz képest kezdve egy négy éves egyetemi.

    Tandíj DVC egy teljes munkaidős nemzetközi diák körülbelül 6000 $ tanévenként, amely a legalacsonyabbak között van tandíj az Egyesült Államokban.

  2. Kiváló Student Services:

    DVC nemzetközi diákok Felvételi és Szolgáltatások Hivatal (ISA) biztosít hallgatói támogatást biztosítani a tartózkodás DVC sikeres, valamint élvezetes. ISAS személyzet kínál személyes figyelmet, hogy minden diák a felvételi tanácsadás, tudományos irányúak, természetesen regisztráció, a bevándorlás, a lakhatás, az egészségügyi biztosítási és foglalkoztatási tanácsadás. DVC angol nyelvi központ, a Nemzetközi Oktatási Központ (IEC), kínál intenzív elméleti angol nyelvű programok felkészülni egyetemi tanulmányait. Diákok IEC segíti átadásában a DVC, hogy a folyamat egyszerű és időtakarékos.

  3. Kiváló hely:

DVC található a város Pleasant Hill a San Francisco Bay Area a Kalifornia állam.

Pleasant Hill, egyik külvárosában San Francisco, egy város 34.000 embert egy erős közösségi érzés és a kisvárosi báját vonzza a látogatókat minden évben. Pleasant Hill élvezi az enyhe éghajlat, közel 300 napsütéses nap egy évben. Pleasant Hill mindössze 38 perc alatt közvetlen vonat a San Francisco belvárosában. San Francisco tartják az egyik legszebb város a világon, és büszkélkedhet világszínvonalú múzeumok, éttermek és üzletek.

Hétvégeken, akkor nem több mint néhány órát élvezve nagy síelés a Sierra Nevada hegység, kirándulás a Yosemite Nemzeti Park, borkóstoló a híres Napa Valley vagy szörfözés a Csendes-óceánon.

Kínált programok:

A diákok közül választhat több mint 45 szakon és 40 bizonyítvány programok. DVC kínál társult diplomát művészet, egyetemi diplomát tudomány, bizonyítvány elérését és átadása programokat négy év egyetem. Diákok befejezése tanúsítványok vagy társult fok jogosult Választható Gyakorlati képzés, egy év munka javára a nemzetközi diákok.

Kezdési időpontok:

August (őszi félév) vagy januárban (tavaszi félév).

Jelentkezési határidő:

őszi szemeszter: Június 1 / tavaszi félév: november 1

Akkreditáció:

DVC egy nyilvános közösségi főiskolai és akkreditált a közösségi főiskolák Bizottság a nyugati Szövetsége iskolák és kollégiumok (WASC) mint olyan szervezet, amely minőségi felsőoktatás az amerikai és a nemzetközi hallgatók.

A tanulók száma:

Körülbelül 20.000 teljes munkaidős és részmunkaidős diákok száma a külföldi hallgatók: Több mint 1500 diák 68 ország

Tanulói tevékenységek:

DVC több mint 30 diák klubok széles körét képviselő az érdekek színház, tánc, zene, zenekar, nyilvános beszéd, üzleti diákönkormányzat. Iránt érdeklődő diákok atlétika, DVC biztosít 13 testületi szintű sport a férfiak és a nők, mint a baseball, a kosárlabda, amerikai futball, tenisz, úszás és vízilabda. Diákok is arra ösztönzik, hogy beiratkozik a különböző testnevelési kurzusok tánc, vízi sportok, bowling, golf, foci és röplabda, csak hogy néhányat említsünk.

Ház:

A nemzetközi diákok több lehetősége van élő szálláshelyek. A diákok választhatnak, hogy él egy Vendéglátó egy amerikai család, egy saját lakás gyalogosan a campus, vagy gondoskodjon a saját lakás. Vendéglátó szálláshely által kezelt Diablo-völgy Homestay és több információt hogyan kell alkalmazni lehet a honlapjukon: http://www.diablovalleyhomestay.com/ Apartman szálláshely által kezelt Rexidence Lakossági Szolgáltatások hallgatók pályázhatnak keresztül online website: http: //www.rexidence.com További információk a lakhatás terén áll rendelkezésre http://www.dvc.edu/international/resources/housing.htm

Egészségügyi Biztosítás:

Minden F-1 vízumot a nemzetközi hallgatók kötelesek vásárolni egészségügyi biztosítás re DVC minden félévben. Egészségbiztosítás hozzá a költségek a tandíj és belül meg kell fizetni az első két hetében a félév.

DVC Felvételi követelmények:

Ahhoz, hogy pályázhatnak a DVC, akkor el kell érniük az egyenértékű egy amerikai középiskolát, és legalább 16 éves. A diákok, akiknek anyanyelve nem az angol, vagy aki nem diplomás egy angol tannyelvű gimnázium, kell igazolni az angol nyelvtudás. DVC elfogadja befejezése IEC Advanced B szintet, TOEFL (500 PBT vagy 61 IBT), ITEP 4, vagy az IELTS minimális pontszám 5,5 a felvételi. * PBT TOEFL vizsgálatokat kell venni az Egyesült Államok területén

Nemzetközi Oktatási Központ Diablo Valley College (IEC)

Az International Education Center at Diablo Valley College (IEC) 2000-ben megnyitott, és azóta üdvözölte diák több mint 40 országban. Az International Education Center kínál intenzív angol, egyetemi előkészítő és feltételes felvételi Diablo Valley College (DVC); az első számú transzfer közösség főiskolán a UC Berkeley! Az IEC kínál 6 különböző szintű tanulmányi ESL és 6 ülés évente, amelyek mindegyike 8 hetes. Emellett IEC csapatok DVC-hez 3 tanulmányi híd programok évente.

Befejezése után a legmagasabb szintű angol, 95% -a IEC hallgatók folytassák tanulmányaikat Diablo Valley College és más főiskolák és egyetemek az egész Egyesült Államokban keresztül az átviteli program, a diákok teljes első két évében bachelor diplomát nyújtó, majd transzfer a számú University of California egyetemen, California State University egyetemen, magán- vagy out-of-state egyetemeken.

Négy kiváló ok angolul tanulni, a Nemzetközi Oktatási Központ (IEC)

Kiváló Akadémikusok:

Osztály kicsik, maximum 15 diák, hogy biztosítsák az alacsony tanuló a tanár arány, az egyéni figyelmet, és a hallgatói sikert. Magasan képzett oktatók minden kezében egy mesterképzésre angolt, mint második nyelv (TESL), Nyelvészeti vagy kapcsolódó területen, és tanítottam külföldön. Erősen motivált diákok 95% -a IEC diákok folytassa a DVC vagy más egyetemeken.

Easy Entry:

Egyszerű felvételi követelmények: IEC alkalmazás, nevezési díj, és banki kimutatást. Nem TOEFL van szükség, hogy adja át DVC. Diákok, akik teljes a legmagasabb szintű tudományos ESL at IEC közvetlen belépését DVC anélkül, hogy a TOEFL. Többszörös kezdési időpontok és programok évente: 1) 8 hetes Academic English Program 2) 6-7 hetes tanulmányi Bridge Programok keresztül DVC 6 nyitásának időpontját Academic ESL, 3 kezdési időpontok re Bridge eredményező programok nem "állásidő" várja a félévben kezdődik.

Kiváló Student Services:

Sok szervezett tevékenységek, valamint az önkéntes és a közösségi szolgáltatások lehetőségeket. Heti műhelyek és a hallgatói tanácsadás, mint a házi segítség, DVC transzfer, híd program tájékoztató előadásokat, és a tudományos tanácsadás. Hozzáférés a DVC Könyvtár, számítógépes laborok, és könyvesbolt kedvezmények.

Kitűnő hely:

IEC mindössze az utca túloldalán DVC és osztályok tartanak mind a DVC campus és az IEC campus. Sétára a busz tranzit központ amely gyors és könnyű utazás és az onnan IEC és DVC egyetemen és a vasútállomástól a San Francisco.

Tanulói tevékenységek:

IEC biztosít a hallgatók sok lehetőséget kap, hogy gyakorolja angol nyelvtudás a valós világban. Hétvégi kirándulások, önkéntes lehetőségek, tudományos műhelyek, és a napi tevékenységeket szerveznek 3-5 alkalommal hetente, hogy kiemelje és használja a szórakoztató és izgalmas környezetben California kínál. A hó-sí utak péntekig házi segítség, egyetemi campus túrák hajléktalanszállón önkéntesség, IEC tevékenységei sokkal több, mint szórakozás tanulmányi kirándulások. Mi ösztönzi a diákokat, hogy csatlakozzon tevékenységek nem csak bővíteni a külföldi tanulmányi tapasztalat, de a gyakorlat angol és megismerni a környéket, valamint az osztálytársaik. Egyes programok ingyenesek azonban néhány igényel további fizetés.

Ház:

A nemzetközi diákok több lehetősége van élő szálláshelyek. A diákok választhatnak, hogy él egy Vendéglátó egy amerikai család, egy saját lakás gyalogosan a campus, vagy esetleg gondoskodjon saját ház. Vendéglátó szálláshelyek vannak elrendezve, és kezeli Diablo-völgy Homestay.

Arról, hogy hogyan lehet alkalmazni a honlapjukon:

http://www.diablovalleyhomestay.com/ Apartman szálláshelyek vannak elrendezve, és kezeli Rexidence Lakossági Szolgáltatások és a diákok is alkalmazhatnak keresztül online website: http://www.rexidence.com További információk a lakhatás terén a http: // www .iec-dvc.org / ház /

Egészségügyi Biztosítás:

Minden F-1 vízumot a nemzetközi hallgatók kötelesek vásárolni egészségügyi biztosítás IEC elején minden alkalommal. IEC csak azt fogadja egészségügyi biztosítás lemondás az F-1 vízum nemzetközi diák tanul

Elhelyezés:

Minden új IEC diák részt vesz egy szintfelmérő tesztet orientáció alatt megtudhatjuk, hogy szintű angol. A szintfelmérés diákok értékelik tudásukat az olvasás, írás, beszéd, nyelvtan, és hallgat az angol. IEC nem kínál tanfolyamokat az abszolút kezdők az angol nyelvtanulás. A leendő IEC diákok kell alapvető helyesírási készségek, hogy képes írni mondatokat, és képes elolvasni és megérteni egyszerű bekezdések. Míg a diákok nélkül ezeket a készségeket lehet még az iskolába IEC, akkor lehet kérni, hogy bérel egy magántanárt, és ismételje az alapítvány szintű osztályon, amíg ezeket a készségeket sajátítanak el.

Helyszínek

Kellemes hegy

Diablo Valley College

Address
International Education Center at Diablo Valley College (IEC)
246 Golf Club Road,
Pleasant Hill

94523 Kellemes hegy, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 925-685-1230