International Language Institute (ILI)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az International Language Institute (ILI) 1970-ben alakult, amikor megkezdte működését négy Angol mint második nyelv (ESL) tanárok és a diákok mintegy 15. Az elmúlt 45 évben cégünk egyenletes növekedést és kifejlesztett egy erős hírnevét szerte a világon, és a helyi minőségi nyelvi képzés és egyetemi előkészítő egy kiváló érték. Ma már több száz új diákok minden évben, és a következő két helyszínen:

International Language Institute, Washington DC International Language Institute Gaithersburg, MD

Az International Language Institute nyújtott minőségi nyelvoktatás több ezer diák a világ minden tájáról. Minden programok által akkreditált ACCET, Akkreditáló Tanács Továbbképző és képzés. ILI által engedélyezett, a DC Oktatási engedélyeztetést Bizottság tagja AAIEP (American Association of Intensive English Programok), TESOL (Tanárok angol beszélők más nyelvek), WATESOL (Washington Area tanárok angol beszélők más nyelvek), NAFSA (Association of International Pedagógusok), és ACTFL (amerikai Tanács az idegen nyelvek tanulásának.)

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy magas színvonalú nyelvi oktatás és a tudományos előkészítése, egy kiváló érték, hogy kielégítse az egyén céljait, akik úgy döntenek, hogy tanulmányozza az egyetemi, szakmai vagy személyes okokból.

Helyszínek

Washington

Address
1717 Rhode Island Ave NW
Suite 100
Washington, DC 20036
Phone: +1-202-362-2505
Email: ili@ilidc.com

Washington, Columbiai körzet, Amerikai Egyesült Államok

Gaithersburg

Address
26 North Summit Ave
Gaithersburg, MD 20877
Phone: +1-301-527-0600
Email: ili@ilimd.com

Gaithersburg, Maryland, Amerikai Egyesült Államok