International Programs at Tufts University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Tuftsről

A Tufts vezető szerepet tölt be az amerikai felsőoktatásban, kiemelkedő sikereként egy középméretű egyetemen, amely kiválóan dolgozik a kutatásban és személyes tapasztalatokat nyújt a hallgatók számára. A kutatás és a szabad művészetek egyedülálló kombinációja vonzza a hallgatókat, oktatókat és személyzeteket, akik a kíváncsiság, a kreativitás és az elkötelezettség környezetében rejlik.

Küldetés

A Tufts egy diákközpontú kutatóegyetem, amely a tudás megteremtésére és alkalmazására összpontosít. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy transzformatív tapasztalatokat biztosítsunk a diákok és a karok számára egy inkluzív és együttműködő környezetben, ahol a kreatív tudósok merész ötleteket teremtenek, innovatívak az összetett kihívásokkal szemben, és megkülönböztetik magukat a világ aktív polgáraiként.

Látomás

Innovatív egyetemista kreatív tudósok számára az iskolák széles skáláján, amelyek mély hatással vannak egymásra és a világra.

A nemzetközi programokról és partnerségekről

A mai leginnovatívabb, legdinamikusabb programokat kínáljuk. Hisszük, hogy a nyelv vagy kultúra megtanulásának legjobb módja az, ha azt éljük. A gazdag kirándulások ütemterve mellett, amelyek Bostonba mutatják be a hallgatókat, egy erős lakóéleti programot és a kulturális csere lehetőségeit, a Tufts verhetetlen karokat kínál.

Kar

Karunk minden tagja profi angol oktató, nagy tapasztalattal rendelkezik az angol, mint második nyelv oktatásában. Angol osztályainkat dedikált oktatók tanítják, akik fantáziájukat és tapasztalataikat felhasználva minden hallgató tanulási potenciálját maximalizálják. A Tufts angol nyelvű programjai innovatívak abban a tekintetben, hogy az osztálytermi anyagokat és a valós tapasztalatokat ötvözik.

Extra Curriculars

Az osztályidejét számos valós tevékenység egészíti ki, amely segít megtanulni a nyelvet. Naponta fog beszélni és használni a nyelvet, ez a természetes módja annak, hogy javítsa képességeit és magabiztosságát. Az érdeklődő osztályoktól az izgalmas terepi kirándulásokig és az amerikai életről és szokásokról szóló esti megbeszélésekig segítünk megtanulni az Amerika nyelvét és kultúráját.

Helyszínek

Medford

Address
200 Boston Ave
Medford, MA 02155

02155 Medford, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok

Boston

Address
274 Tremont Street
02111 Boston, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: