Irvine Valley College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Irvine Valley College (IVC) egyesíti a kis főiskolai környezetben, több mint 60 hektáros modern létesítmények és berendezések; elkötelezett személyzet; és kitűnő oktatók, akik ötvözik ismeretek és tapasztalatok őszinte elkötelezettség a tanulásra. IVC kínál nappali és esti, az egyetemen, vagy az interneten. A létrehozása után, mint a műholdas campus 1979 IVC lett önálló intézmény 1985-ben, és látta az átviteli sebesség és a campus közösség virágzik. A kar magában szerzők, Fulbright tudósok, kutatók, hivatásos muzsikusok és vállalkozók, akik hozzáférhető és diák-központú.

Intézményi hatékonyság partnerség kezdeményezés (IEPI)

Az intézményi hatékonyság partnerség kezdeményezés (IEPI) egy közös munka, hogy segítsen előre intézményi hatékonyságát California közösségi főiskolák. A IEPI kérte valamennyi California közösségi főiskolák, hogy egy beszélgetés néhány mérőszámot amelyek tükrözik a különböző aspektusait a testület működését. IVC intézményi hatékonyság bizottság áttekintette ezeket a mutatókat és a kitűzött célok a következő évre. Ezeket a célokat kell kísérni, és tárgyalt a intézményi hatékonyság bizottság és minden változást be kell jelenteni az egyetemi közösség számára. IVC várakozással kiterjesztve részvétele a IEPI az elkövetkező évben, és továbbra is használja az adatok vezetni javítását hallgatói sikert és intézményi hatékonyságát.

Vision Statement

Irvine Valley College egy premier oktatási intézmény, amely a diákok utakat sikere révén kivételes szolgáltatásokkal és dinamikus partnerség.

Mission Statement

Irvine Valley College kínál tiszta és irányított utak át, bizonyítványok, egyetemi fokozatot, a foglalkoztatás, továbbá az oktatás, hogy egy sokszínű és dinamikus helyi és globális közösségben. Támogatjuk a hallgatók hozzáférése, a siker, és a méltányosság. IVC hozzájárul a gazdasági és munkaerő-fejlesztés révén stratégiai partnerség az üzleti, kormányzati és oktatási hálózatok.

International Student Center

IVC egy átfogó közösségi főiskola közel 15.000 diák, köztük több mint 860 nemzetközi diákok számára. Az 1979-ben a főiskola vezető között a közösségi főiskolák a nemzet. Ismert a kiemelkedő oktatói és a tananyag, IVC felkészíti a tanulókat a transzfer egyetemek szerte az Egyesült Államokban. IVC kínál több mint 80 Associate Degree és több mint 60 karrier és a műszaki bizonyítvány programok.

IVC úgy véli, hogy a nemzetközi diákok hozzá a kulturális sokszínűség és oktatási tapasztalat minden hallgató számára. Szeretettel várjuk a nemzetközi diákok a campus és erős támogatást szolgáltatások Képzett szakembereket az International Student Program. Meghívjuk Önt, hogy vizsgálja felül az információkat a következő oldalakon, hogy többet tudjon a tudományos programok és szolgáltatások rendelkezésre IVC.

Helyszínek

Irvine

Address
5500 Irvine Center Drive,
92618 Irvine, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok