Itasca Community College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Itasca Community College egy nyilvános, kétéves átfogó közösség, nyílt hozzáféréssel a beiratkozáshoz. A felajánlások olyan foglalkozási és általános képzési területeket tartalmaznak, amelyek négyéves főiskolákra és egyetemekre kerülnek át.

Itasca Community College elkötelezett amellett, hogy hozzáférhető, magas színvonalú oktatási tapasztalatokat nyújtson befogadó környezetben, amely felhatalmazza tanulóinkat az értelmes élet és a produktív karrier folytatására.

Itasca Community College elősegíti az egyéni és szervezeti felelősségvállalást és integritást tanulóink sikerének elősegítése érdekében. Inkluzív oktatási közösségként működik, amely minden tanuló számára lehetővé teszi a kívánt oktatási célok elérését. Itasca Community College arra ösztönzi a főiskolai közösséget, hogy folytasson értelmes beszélgetéseket, amelyek különböző nézőpontokat és perspektívákat ölelnek fel biztonságos, nyitott és tisztelettudó környezetben. Itasca Community College innovatív a tanulók oktatási igényeinek, közösségének és régiójának kielégítésében, valamint a hallgatók, az alkalmazottak bevonása és a közösségi partnerek révén a közösségbe való beilleszkedésben.

Helyszínek

Grand Rapids

Address
U.S. 169,1851
55744 Grand Rapids, Minnesota, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: