Hivatalos Leírás

Los Angeles College of Music (LACM) felkészíti a diákokat, hogy a vezetők a zene és kínál Bachelor és társult fok és diploma programok zenei előadás, zenei termelés, dalszerző, írása Visual Media és zeneiparban. Szívében található a zene és a szórakoztató ipar, a kar áll jelenlegi vezető zenei szakemberek a szenvedély inspiráló a következő generáció. A főiskola kínál jelentős számú valós lejátszási helyzetek profi zenészek, nem csak társaik, így ez az egyik legjobb zenei iskolákban ma. A hallgatói szervezet áll a tehetséges diákok a világ minden tájáról, akik partner együtt bensőséges és támogató környezetben tanulni, hogy hozzon létre, rekord, végrehajtó és piaci úttörő zenei világnak a mai versenyképes zeneipar.

(Korábbi nevén láma, a Los Angeles-i Zeneakadémián.)

LACM által akkreditált Országos Szövetsége iskolák Zene (NASM).

LA College of Music nemrég nevezték az egyik "A 20 legjobb zene Télikert az USA-ban" a TheBestSchools.org. A rangsor honlapon szereplő LACM mint 16 szám, a fenti Bard College Conservatory of Music, McNally Smith, Colburn Zeneművészeti és Musicians Institute. A kortárs zenei programok szerepel a rangsorban, LACM helyet # 1 a nyugati parton.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Művészeti Munkatárs

Los Angeles College of Music

... [+]

Kiemelés Guitar teljesítmény Music Production Major

Mint egy profi AA fok, az AA-program nem tartalmaz általános oktatási követelmények, és nem adja át egy másik intézmény.

<a href="http://www.lacm.edu/admissions/transfer-credit/" ></a> [-]
Amerikai Egyesült Államok Pasadena
Szeptember 2020
Angol
Nappali
6 félévek
Campus
Bővebben magyarul

About LACM: Los Angeles College of Music