Lake Tahoe Community College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Hegyek, mélykék víz, és puszta szelíd szépség - Lake Tahoe.

A 6,229 méteres tengerszint feletti magasságban található Lake Tahoe Community College South Lake Tahoe szívében helyezkedik el, bármelyik kollégium legmagasabb felszínén, Észak-Kaliforniában.

1975-ben megnyílt, kb. 3000 diák érkezik át az ajtón minden negyedévben. Az osztálytermek és laboratóriumokon kívül a 164 hektáros erdei campus 192 férőhelyes fekete doboz színházzal, világszínvonalú futballpályával, kiterjedt művészeti laboratóriummal, gyermekfejlesztési központtal és még sok mással is rendelkezik. 2002-ben megnyitották a 26.000 négyzetméteres gimnáziumot egy táncstúdióval és fitness oktatóközponttal, valamint egy hallgatói központtal, amely kávézó és kereskedelmi konyha a kulináris művészeti program számára. 2006-ban az egyetem új 27.000- négyzetlábos könyvtár és szomszédos művészeti galéria.

A Kaliforniai Egyetem, a Kaliforniai Állami Egyetem és más akkreditált kollégiumok és egyetemek teljes mértékben hitelt nyújtanak Lake Tahoe Community College kielégítően elvégzett egyenértékű és átruházható tanfolyamokra. A kollégium a veterán előnyeire is jóváhagyásra kerül.

A főiskolai naptár negyedéves rendszeren alapul, minden negyedévben 12 hétig. A három negyedév után egy hathetes nyári ülésszak van. A dátumok és határidők tekintetében nézd meg az Akadémiai Naptárt.

A 31 fő egyetemi végzettséggel és 28 pályaválasztási és műszaki tanúsítvánnyal rendelkezik a diákok széles körű érdeklődést folytathatnak, mint például a Lake Tahoe Basin tűz akadémia programjaink és kínálataink a szövetséges egészségügyben, üzleti adminisztrációban, kereskedelmi zenében, büntető igazságszolgáltatásban, digitális médiában, és vadon nevelés. Az átadási fokozatok előkészítik a hallgatókat a Kaliforniai State University egyetemekre való felvételre.

A szabadtéri kikapcsolódás egész évben megtalálható Dél-Tahoe-ban, körülbelül 21 000 lakosú városban. A diákok perceken belül három sípálya. A Tahoe-tó körül összesen 14 üdülőhely található. A nyár a vízi sportokat, a halászatot, a túrázást, a kempinget és a hegyi kerékpárutak széles körét kínálja. A nap évente átlagosan 75 százalékot vagy 274 napot ragyog, így a diákoknak rengeteg lehetőségük van a Sierra Nevada-hegység kijutására és felfedezésére.

Helyszínek

Dél-Tahoe-tó

Address
1 College Drive
96150 Dél-Tahoe-tó, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok