Links English Language Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

Linkek English Language Institute vezető oktatási intézmény a felújított szálláshely - New Jersey.

Küldetésünk és célok

Küldetésünk, hogy a nem-angol anyanyelvű felnőttek drámaian javított nyelvi készségek azáltal, hogy integrált és szerkezet-alapú tananyag, és azáltal, hogy egy kis diák-tanár arány. Diákjaink felhatalmazással a szükséges nyelvi készségek, hogy folytassák a tudományos célok, és / vagy, hogy biztosítsa a jobb munkalehetőségek és / vagy személyes gazdagodás lehetőségeket. Hatékony tanítás módszertana és magasan képzett oktatók támogatják küldetésünket.

Hisszük, hogy a következő célkitűzések iránymutatásként döntéseinket, és támogatja a küldetésünk.

1. helyt elkötelezettségünket, hogy egy sokszínű hallgatói szervezet, miközben biztosítja, hogy a tudományos és azonnali (pragmatikus) igényeit diákjaink teljesülnek.

2.. Vonzani és megtartani a tapasztalt oktatók és a rendszergazdák, hogy hozzon létre egy támogató hálózat, amely ösztönzi a folyamatos finomítását iskolánk tanterv és tanuló-központú környezetben.

3. Ahhoz, hogy egy olyan környezetben, amely elősegíti a mélyebb megértését, az amerikai kultúra, és biztosítja, hogy a diákok képesek legyenek sikeresen navigálni a mindennapi életüket az Egyesült Államokban.

Tanulás velünk

-On Linkek English Language Institute Büszkék vagyunk a kapcsolatok is elősegítse a diákok és azon kívül az osztályteremben. Itt linkek, a diákok valóban kerülnek az első és a tananyag bizonyítja ezt.

A kis osztálylétszám nem csak ad minden hallgató a képessége, hogy maximalizálják a beszéd az osztályteremben, hanem lehetővé teszi számukra az egyéni időt az osztályban a tanár. Tanulságok és tevékenységek irányulnak, hogy lehetővé tegye a hallgatók a szerkezet és a szükséges ismereteket közli magabiztosan angolul a mindennapok során és helyzetekben.

A mi célunk célja, hogy segítse a diákok dolgozzák ki a szükséges szakértelem szükséges, hogy képes legyen kommunikálni bármely természetes vagy nem anyanyelvi angol veszélyére.

Arra törekszünk, hogy a tanterv, amely kitér a valós alkalmazások egy idegen nyelv helyett csak általános tanulságokat egy könyvet.

Célunk, hogy a diákok képesek legyenek mit tanultak az osztályban az adott napon és fel kell szerelni kell használni, amint elhagyják a termet.

  • tapasztalt tanárok
  • dinamikus osztályok
  • környezet
  • Modern technikák és anyagok
  • Azt, hogy a tanulás élvezetes

¿Szeretné kezdeni a tanulást angolul?

Kínálunk széles körű osztályok reggelente és esténként, valamint hétvégén osztályok, amelyek illeszkednek még a legforgalmasabb ütemtervet. A tapasztalt tanárok és kis csoportokban, biztosak vagyunk benne, hogy a tanulók elérjék céljaikat javításában nyelvtan kiemelő csökkentése, a vizsgálati prep és azon túl.

Barátságos diákok 2005 óta

Az iskola 2005-ben kezdődött meg Snezana Opacic alatt egy másik vállalkozás nevét. Abban az időben kezdtük néhány diák. Kiváló tanárok és minőségügyi programot tudtunk nőnek az egyik legelismertebb ESL intézmények területén.

2013-ban lettünk LINKEK English Language Institute és hírnevét iskola nőtt miatt számos sikertörténet. Diákjaink terjedhet munkásosztálybeliekkel azoknak a tudományos háttérrel.

Az erőssége intézmény rejlik képes befogadni az igényeinek különböző érkező hallgatók a világ minden tájáról.

Tanúsítvány

LINKEK English Language Institute által akkreditált A Bizottság az angol nyelvi program akkreditációja (CEA) az időszak 2013. december decemberig 2018. vállalja, hogy tartsa fenn a CEA szabványok angol nyelv programok és intézmények.

LINKEK English Language Institute is által engedélyezett US Department of Immigration beiratkozni nem bevándorló külföldi diákok.

Student beszámolók

Szeretem ezt az iskolát! A tanárok és az anyag nagy. Azt javult az angol sokat. Én élveztem minden nap, hogy én töltöttem az iskolában. Azt javasoljuk, linkek teljes szívemből!

Sonia Cavka - Bosznia-Hercegovina

Linkek angol iskola egy nagy iskola a Newark területen. Volt már egy csodálatos élmény is. Szép tanárok, diákok számos országban szerte a világon. Én sokat tanultam!

Soumaila Ouedraogo - Burkina Faso

Hi, a nevem Aidana. Én a Kazahsztán. Ez volt a nagy öröm, hogy tanulmányozza itt linkek, a tanárok nagyon segítőkész és nagyszerű megoldani kétségek. Szeretem tanul linkek.

Aidana Nurkhan - Kazahsztán

Helyszínek

Newark

Links English Language Institute

Address
43 Ferry St.
NJ. 07105 Newark, New Jersey, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 973-465-4121