Lorain County Community College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az LCCC-ről

Az 1963-ban alapított Lorain County Community College több mint 50 éve segíti a helyi embereket a képzésben és az oktatásban, amelyre a legjobb életük érdekében szükségük van.

Függetlenül attól, hogy a cél egy társult diploma, kiegészítő munkaerő-képzés vagy felsőfokú végzettség, van egy programunk, amely megfelel az Ön igényeinek.

Az LCCC büszke arra, hogy Lorain megye sarokkövévé vált. A Főiskola lehetőséget nyújt a hallgatóknak a következők teljesítésére:

  • Főiskolai diploma
  • Társult fokok
  • Rövid távú tanúsítványok
  • Munkaerő képzés

Az LCCC Egyetemi Partnerségén keresztül 14 Ohio egyetemen és főiskolán szerezhet alapképzési vagy mesterképzést. Mi vagyunk az első Ohio-i közösségi főiskola, amely saját alapképzettséggel rendelkezik.

Az LCCC alacsonyan tartja a tandíjat - jelenleg Ohio második legalacsonyabb tandíja -, így a foglalkoztatáshoz szükséges készségekkel folytathatja a diplomát - és nem sok adósságot.

A hallgatóink iránti folyamatos elkötelezettségünk eredményeként az LCCC-t az Amerikai Közösségi Főiskolák Szövetsége (AACC) nevezte az ország legjobb közösségi főiskolává a hallgatói siker kiválóságáért.120187_120139_InternationalStudents.jpg

Magas jövedelmű diplomások

Ha elvégez diplomát, az LCCC végzettsége lehetővé teszi a közösségi főiskolai diplomások legmagasabb jövedelmének elérését az Ohio államban és az ország top 50-ben. A Payscale Humán Tőke szerint 2016-ban a Főiskola a második legjobban fizetett közösségi főiskolai végzettségű Ohio-ban, a nemzeti szinten pedig a 41. helyen áll. A Payscale egy fizetésről, juttatásokról és kompenzációkról szóló információs társaság, amely több száz fokban és nagyvállalatokban gyűjti az életbeni jövedelem adatait. Az LCCC a ohoki közösség főiskoláinak között is a legmagasabb volt a diplomások jövedelméről a Brookings-i Metropolitan Policy Program 2015-ös hozzáadottérték-jelentésében.

Lorain County Community College az Ohio Egyetemi Rendszerének része, amely az ország egyik legnagyobb átfogó felsőoktatási rendszere. Az Ohio állambeli főiskolák, egyetemek és felnőttképzési programok csaknem 600 000 hallgatót szolgálnak ki, és minden lehetőséget kínálnak a GED-től a doktori fokozatig, biztosítva ezzel, hogy minden óioioai könnyen hozzáférjenek a magas színvonalú, megfizethető felsőoktatáshoz. További információkért látogasson el az Ohio Egyetemi Rendszerébe.

Helyszínek

Elyria

Address
1005 North Abbe Road
44035 Elyria, Ohio, Amerikai Egyesült Államok