Louisiana State University - ELOP

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Louisiana Állami Egyetem és Mezőgazdasági

Kutatás

Napjainkban dinamikus kutatást folytatnak az LSU-n a tudományoktól a művészetekig és a humán tudományokig. Kutatói karunk és hallgatóink elősegítik a felfedezést és a világ megértését. Jöjjön velünk.

Kutatás

Kutatási fókuszterületek

Kutatási területeink az anyagtudományban, a tengerparton és a környezetben, az energiában, a nagy teljesítményű számítástechnikában, a biotechnológiában és az orvosbiológiai kutatásban, a kommunikációban, az egyéni viselkedésben és a közösségi kontextusban vannak.

Kutatási kezdeményezések

Az LSU-nál több mint 1000 kutatási projekt indul. Az LSU oktatói szakértelmüket arra használják fel, hogy a part menti megőrzéstől az energiagazdálkodásig valósuljanak meg a valós kérdések.

Létesítmények és erőforrások

A kar és a diákok csúcstechnológiai kutatásokat folytatnak a legkorszerűbb létesítményekben. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk a finanszírozás biztosításában, az ipari partnerségek fejlesztésében és a következő nagy áttörés megvalósításában.

Diákkutatás

Lehetőségek bővelkednek az egyetemisták és a végzős hallgatók számára, hogy gyakorlati tapasztalatokat szerezzenek olyan munkatársakkal való együttműködésben, akik a szakterületük vezető szakemberei. Sok forrásunk van ahhoz, hogy segítsük diákjainkat a legtöbbet kihasználni oktatási tapasztalataikból.

Reflektorfény

Kutatási karaink a helyi, nemzeti és nemzetközi közösség aktív tagjai. Munkájuk hozzájárul a tudás testéhez, amely a campus kapuján túlmutat. Lépjen kapcsolatba ezekkel a vezetõkkel és szakértelemmel.

Üzlet és ipar

Karunk a kutatás és fejlesztés élvonalában van. Szeretettel várjuk a lehetőségeket a vállalkozásokkal és az iparral való kapcsolattartásra. Tekintse meg, miként profitálhat a vállalkozásunk mai tapasztalatainkból.

LSU Research Works

Az LSU oktatói olyan kutatást végeznek, amely minden Louisiana állampolgár életét érinti. Az állam zászlóshajó egyetemeként munkánk arra irányul, hogy megoldást találjon az állam legnagyobb problémáira, amelyek a krónikus betegségektől a parti földveszteségig terjednek. A tudomány, az ösztöndíj és a felfedezés révén a kari és a diákok nem csak maguknak nevezik magukat - különbséget tesznek az államunk, a nemzet és a világ népeinek.

Louisiana kultúra

A Louisiana egyedi kultúrája különleges élményt kínál.

A francia és a spanyol örökség gyökerei, valamint az acadiaiak nagy hatása, akik ma Cajuns néven ismertek, az államnak színes története és hangulata van. A nyelv, az élelmiszer, a zene és az emberek különböző hátterei olyan kultúrák lenyűgöző olvasztótégét hoznak létre, amelyet máshol nem lehet tapasztalni. Az LSU Louisiana fővárosának szívében található, New Orleans és Cajun ország pedig csupán egy órányi autóútra található az egyetemtől.

Mardi Gras

A Louisiana legismertebbje a Mardi Gras, amely a "Fat Tuesday" néven ismert francia. A Mardi Gras-t az állam körében számos módon ünnepeljük, de a legfontosabbak közé tartozik a királyi sütés, a felvonulás és a kosztüm. Az ünnep a Louisiana kultúrájának és örökségének szerves részét képezi.

Konyha

A Louisiana-i étkezés gőzös kulináris kaland, mint a világon senki más. Akár megpróbálja a Lafayette sertésboudinját, a Natchitoches sós kenyerét, akár a New Orleans Rockefeller osztriga, akkor mintapéldául Louisiana epikurális örökségének ínycsiklandó keveréke. Vörösbab és rizs, gumbo, jambalaya és rákfélék --- nincs étkezés Louisianában rendes, és ételünk és ízük van, hogy kielégítsük az összes szájpadat!

Építészet

Louisiana ismert a jellegzetes építészeti és történelmi épületek szépségéről. Tulajdonképpen több helyet talál Louisianában a Történelmi helyek nemzeti nyilvántartásában, mint bármely más államban. A New Orleans francia negyed szép kovácsoltvas erkélyekkel és trópusi udvarokkal díszített, valamint az Egyesült Államok egyik legrégebbi katolikus katedrálisának ikonikus építészetében. A történelmi folyami úton a Mississippi folyó mellett vezetheti az előtti várkastélyokat , elegáns francia karibi stílusú otthonok és színes Créole házak, amelyek az 1700-1800-as évekből származnak.

Éghajlat

A Baton Rouge egy félig trópusi klímával rendelkezik, amely tökéletes szabadtéri tevékenységekre egész évben. Az időjárás májustól októberig folyamatosan meleg, a tél jellemzően enyhe és rövid. Számos szabadtéri fesztivál, koncert és rendezvény, beleértve az LSU labdarúgó és baseball játékokat, egész évben tartanak, és gyakran magában foglalja a főzést, evést és a szabadtéri társulást a mérsékelt időjárás során.

Sportolók paradicsoma

Louisiana már régóta ismert a "Sportsman's Paradise". A sok öböl, mocsár és part menti mocsarak kiváló halászati, vadon élő állatok megtekintésére, csónakázásra, kenuzásra és fotózási lehetőségek. Az egész államban buja erdők vonzódnak a vadászokhoz; számos állami és nemzeti park kínál szabadidős lehetőségeket azok számára, akik szeretik a szabadban; és a Tunica Hills területének blöffjei, patakjai és vízesései körülbelül egy órától északnyugatra az LSU-tól kedvelt kirándulóhelyek a túrázók és kerékpárosok számára.

Zene

A zene egyike a Louisiana korona ékszereinek. A Cajun és a Zydeco zenéitől a dzsesszig, a bluesig és az evangéliumig a Louisiana hangjai ritmust fognak tenni a lépésben. A Louisiana zenészek hosszú sorai, köztük Louis Armstrong, Harry Connick Jr., Wynton Marsalis, Fats Domino és Jerry lee Lewis nemcsak eredeti zenei stílusokat hoztak létre, hanem a nemzet és a világ egészét is befolyásolták. Nem számít az Ön preferenciájára vagy a hangulatra, Louisiana énekli a dalt.

fesztiválok

Louisiana ad otthont több mint 400 szabad fesztiválnak, amelyek egész évben megrendezésre kerülnek az egész államban. A helyi kultúra legjobb és legérdekesebb aspektusait bemutató fesztiválok ünnepelik az élelmiszereket, zenét, kézművességeket, sőt az állami mezőgazdaság gazdagságát is. A Breaux-híd mocsári fesztivál Breaux-hídban; Ponchatoula Eper Fesztivál Ponchatoulában; Amite Oyster Fesztivál az Amite-ben; a New Orleans-i francia negyedfesztivál; és a Crowley nemzetközi rizsfesztiválja csak néhány olyan esemény, amelyet a helyiek és a turisták is szeretnek.

Tények és számok

A közelmúltban megjelent rangsor az LSU-t a legjobbak közé helyezte Louisianában és a SEC egyik vezetője a mai diákok egyik legfontosabb kimenetelében: a beruházások megtérülése.

300.000.000 dollárt ítéltek oda pénzügyi támogatások és ösztöndíjak minden évben

2 3 diplomás ZERO adósságból

A hallgatók 92% -a ösztöndíjat vagy pénzügyi támogatást kap

Egy életciklus befektetése

A Kiplinger Top 100 Public Colleges (Kiplinger Top 100 Közpénzügyi Főiskolája) között 65, a LSU a legmagasabb rangú állami egyetem Louisiana-ban. Olyan helyszínnek bizonyult, ahol a diákok kiváló befektetési megtérülést kaphatnak - beleértve a fizetést is, amely átlagosan 12 000 dollárral magasabb, mint a más egyetemeken végzettek. Tigrisnek számít!

Helyszínek

Baton Rouge

Address
Baton Rouge, Louisiana, Amerikai Egyesült Államok

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: