Hivatalos Leírás

MACCORMAC College: Chicago rejtett gyöngyszem

MacCormac College Chicago belvárosában van egy kitüntetett történelem és izgalmas jövőt. Alapítva 1904-ben, MacCormac óta elkötelezett amellett, hogy a sokszínű hallgatói népesség kivételes oktatási, építése közben a tanulók önbizalmát és az élethosszig tartó tanulásra. Mi kényelmesen a második emeleten a történelmi Heyworth épület, csak pár lépésre a Millennium Park, valamint kiváló közlekedési kapcsolatokat.

A Kollégium által akkreditált Felsőoktatási Bizottság és tart számos programot jóváhagyások tanúsított nemzeti ügynökségek. Mivel a legidősebb, két éves, magán, non-profit intézmény, az Illinois államban, MC kínál Associate fokozatok: Court Reporting, a büntető igazságszolgáltatás, üzleti adminisztráció és jogi asszisztens Tanulmányok. Minden tanulmányi programok, a diákok kapnak egy átfogó, gyakorlati oktatás páratlan bármely más kétéves főiskolán.

Minden tanulmányi programok, a diákok kapnak egy átfogó, gyakorlati oktatás páratlan bármely más kétéves főiskolán.

MacCormac támogatja és elősegíti a sokszínű hallgatói népesség építve a tanulók önbizalmát, elősegítsék az élethosszig tartó tanulást, és tanítják a szükséges készségeket, hogy az Excel a folyton változó, komplex társadalomban. Küldetésünk, hogy kihívást jelent a diákok, hogy az Excel a tudományos és a karrier célok elérésére, és előkészíti őket, hogy az élethosszig tartó tanulók és felelős polgárai a globalizált világban.

MIÉRT MC?

Abban MacCormac College akarunk minden hallgató, hogy elérjék a teljes potenciálját. A MacCormac oktatás felkészíti a diplomások, hogy átmenet egy négyéves intézmények, illetve adja meg a munkaerő. Az erős kapcsolatok az üzleti és ipari biztosítására képesek vagyunk biztosítani a zökkenőmentes átállást diákjaink a foglalkoztatás gyakornoki programokat. Azért vagyunk itt, hogy segítsen megvalósítani az amerikai álom. Bármi legyen is a törekvést, MacCormac kar és a személyzet elkötelezett, hogy segítse odaér.

HIGH elhelyezkedési aránya

MacCormac folytatja az építkezést hírnevét forgalomba diplomások munkahely vagy egy négyéves intézmény hónapon belül az érettségi.

MEGHATALMAZOTT

Által akkreditált Felsőoktatási Bizottság által hitelesített az Országos Bíróság Riporterek Egyesület és American Bar Association.

Kis létszámú csoportok

Magasan képzett oktatók tudják minden egyes diák. Ez lehetővé teszi, hogy sok gyakorlati oktatás, hogy a diákok elérjék teljes potenciáljukat.

A COLLEGE elsők

Létrehozta az első bíróság jelentési program az Egyesült Államokban 1912-ben, és az első asszisztens tanulmányok program Illinois 1973.

MEGFIZETHETÕ

Által elismert "tandíj Hero" szervezet négy éve a sorban.

átadási megállapodások

Advance meg az oktatás átvitelével az egyik sok négyéves partner intézmények, mint a Loyola Egyetem Chicago, DePaul Egyetem és Roosevelt Egyetemen.

Tanulmányi támogatást SZOLGÁLTATÁS

A Center for Academic, személyes és szakmai Excellence (CAPPE) létezik, hogy táplálja a diákok tudományos siker, a személyes jólét és a pályaválasztási tanácsadást nyújtani.

Van egy híres nők támogatásával és az egyedülálló anyák, hogy elérje az oktatási és karrier célok.

rugalmas ütemezés

Fit iskola körül a jelenlegi életmód és szükségleteit, nappali, esti, vagy online osztályok.

TÖKÉLETES VÁLASZTÁS

MacCormac kapott helyet a történelmi Heyworth Building. Használja ki Chicago világszínvonalú látnivalók és a Loop üzleti negyedében, hogy fokozza a személyes és a szakmai fejlődés.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG

Mi könnyen elérhető tömegközlekedéssel, megfizethető és kényelmes módja az utazásnak a testület.

KLUBOK

Vegyen részt az egyik szám a hallgatói klubok és szervezetek kínálunk az egyetemen. Ha nem talál valamit, ami megfelel az Ön érdekeit, akkor képezik a saját szervezet.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Associate of Science

MacCormac College

Bíróság Riporterek a szakemberek, akik rögzíteni, védelme és megőrzése a bíróság rekord rögzítése a szó szerinti eljárásban a bíróság vagy a büntetőeljárást megelőző lera ... [+]

Associate of Applied Science in Court Reporting

Bíróság Riporterek a szakemberek, akik rögzíteni, védelme és megőrzése a bíróság rekord rögzítése a szó szerinti eljárásban a bíróság vagy a büntetőeljárást megelőző lerakódásának, amelyeket lefordítani átirat használatra bírósági tisztviselők és ügyvédek.

Bíróság jelentési KÜLDETÉSNYILATKOZAT:

Ez a küldetés a Bíróság Reporting Associate of Applied Science fokozatot program, hogy egy erős alapot, amely mind a tudományos ismeretek és a műszaki szakértelmet, hogy elkészíti a hallgató számára a karrier, mint egy profi bírósági riporter a különböző helyszíneken, többek között a közigazgatási, kormányzati és igazságügyi. Itt elsősorban a tulajdonságokat kell fejleszteni egy olyan vállalkozás értelme és elismerését szakmai mindenkor egyaránt, és ki az osztályteremben.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Chicago
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
MacCormac College

A misszió a büntető igazságszolgáltatás Associate of Science fokozatot program célja, hogy a hallgatók a szükséges eszközök beszerzése foglalkoztatás a büntető igazságszo ... [+]

Associate of Science in Criminal Justice

A büntető igazságszolgáltatással KÜLDETÉSNYILATKOZAT:

A misszió a büntető igazságszolgáltatás Associate of Science fokozatot program célja, hogy a hallgatók a szükséges eszközök beszerzése foglalkoztatás a büntető igazságszolgáltatás szakma, beleértve pályára a bűnüldözési, korrekciók, a személy- és vagyonvédelmi, a fiatalkorúakra vonatkozó igazságszolgáltatás és a pártfogó és parole.

A büntető igazságszolgáltatással JÖVÔKÉP:

MacCormac akadémia Criminal Justice Program fogják ismerni a minőségét diplomások. A program a hallgatók a készségek, hogy sikeres legyen a karrier törekvéseit és hogy megfeleljen a kihívásoknak a büntető igazságszolgáltatás területén biztosítja.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Chicago
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
MacCormac College

A misszió a jogi asszisztens Tanulmányok Associate of Science fokozatot program célja, hogy felkészítse a tanulókat a tudás és készségek szükségesek, hogy sikeres legyen, ... [+]

Associate of Science in jogi asszisztens Tanulmányok

Asszisztens TANULMÁNYOK KÜLDETÉSNYILATKOZAT:

A misszió a jogi asszisztens Tanulmányok Associate of Science fokozatot program célja, hogy felkészítse a tanulókat a tudás és készségek szükségesek, hogy sikeres legyen, mint paralegals, akik készek, hogy megfeleljen az igényeinek a jogi közösség. Pályakezdő program rendelkeznek ismeretekkel alapvető jogi terminológia és eljárások, a dokumentum kidolgozásában, szakmai etika és az ügyféllel való kapcsolattartás, és jártasak a hasznosító kutatás technológia.

Asszisztens TANULMÁNYOK JÖVÔKÉP:

Az elképzelés a program, hogy a kiváló tudományos program, ösztönzik a törekvés az élethosszig tartó tanulás, és elősegíti a felelős állampolgárság.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Chicago
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
MacCormac College

A misszió a Business Administration Associate of Science szak, hogy oktassák a diákok az alapvető fogalmak, módszerek és készségek szükségesek, hogy az Excel a különböző ... [+]

Associate of Science in Business Administration

SZERVEZÉSTUDOMÁNYOK KÜLDETÉSNYILATKOZAT:

A misszió a Business Administration Associate of Science szak, hogy oktassák a diákok az alapvető fogalmak, módszerek és készségek szükségesek, hogy az Excel a különböző üzleti jellegű területeken.

SZERVEZÉSTUDOMÁNYOK JÖVÔKÉP:

Ahhoz, hogy hozzon létre egy tanulási környezet, amelyben a diákok megértsék az alapjait az etikus üzleti gyakorlat és a viselkedés, hogy segítsen nekik sikerül a 21. század globális üzleti környezetben.

ÖN Career Training READY? KITALÁL! TAKE THE MACCORMAC "Career Training KÉSZÜLTSÉGÉRŐL KVÍZ"

A szórakoztató, online kvíz tart 3-percet, és kapsz egy személyre szabott jelentést. Határozza meg erősségeit és szociális stílus, valamint a képzés és a pozíciók te legalkalmasabbak. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Chicago
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

Oklevél

MacCormac College

Valós idejű használják számos alkalmazás a mai beleértve a bírósági jelentések, feliratozás, és a CART biztosít. Kommunikációs Access Realtime Translation (CART) szolgált ... [+]

Bizonyítványt Kommunikációs Access Realtime Translation (CART)

MI A CART és feliratozást?

Valós idejű használják számos alkalmazás a mai beleértve a bírósági jelentések, feliratozás, és a CART biztosít. Kommunikációs Access Realtime Translation (CART) szolgáltatók együttműködnek a siket és a meghallgatást a különböző beállításokat, beleértve a vállalati, oktatási, jogi és orvosi; gyakran dolgozik az oktatásban beállításokat, például egy egyetem vagy középiskolai, segítő személy, aki nehezen kívüli tárgyalást a haladást iskolába. Az új technológia, a szolgáltatók CART akár otthonról dolgozni, és küldjék feliratok interneten keresztül az egyes osztályban. Broadcast captioners használja ugyanazt a technológiát, mint bírósági riporterek, hogy hozzon létre a szöveget, amely a nézők látni az alján a képernyőn. Ezek feliratozni sportesemények, hírek, vagy más műsorokra. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Chicago
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul