MacCormac College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

MACCORMAC College: Chicago rejtett gyöngyszem

MacCormac College Chicago belvárosában van egy kitüntetett történelem és izgalmas jövőt. Alapítva 1904-ben, MacCormac óta elkötelezett amellett, hogy a sokszínű hallgatói népesség kivételes oktatási, építése közben a tanulók önbizalmát és az élethosszig tartó tanulásra. Mi kényelmesen a második emeleten a történelmi Heyworth épület, csak pár lépésre a Millennium Park, valamint kiváló közlekedési kapcsolatokat.

A Kollégium által akkreditált Felsőoktatási Bizottság és tart számos programot jóváhagyások tanúsított nemzeti ügynökségek. Mivel a legidősebb, két éves, magán, non-profit intézmény, az Illinois államban, MC kínál Associate fokozatok: Court Reporting, a büntető igazságszolgáltatás, üzleti adminisztráció és jogi asszisztens Tanulmányok. Minden tanulmányi programok, a diákok kapnak egy átfogó, gyakorlati oktatás páratlan bármely más kétéves főiskolán.

Minden tanulmányi programok, a diákok kapnak egy átfogó, gyakorlati oktatás páratlan bármely más kétéves főiskolán.

MacCormac támogatja és elősegíti a sokszínű hallgatói népesség építve a tanulók önbizalmát, elősegítsék az élethosszig tartó tanulást, és tanítják a szükséges készségeket, hogy az Excel a folyton változó, komplex társadalomban. Küldetésünk, hogy kihívást jelent a diákok, hogy az Excel a tudományos és a karrier célok elérésére, és előkészíti őket, hogy az élethosszig tartó tanulók és felelős polgárai a globalizált világban.

MIÉRT MC?

Abban MacCormac College akarunk minden hallgató, hogy elérjék a teljes potenciálját. A MacCormac oktatás felkészíti a diplomások, hogy átmenet egy négyéves intézmények, illetve adja meg a munkaerő. Az erős kapcsolatok az üzleti és ipari biztosítására képesek vagyunk biztosítani a zökkenőmentes átállást diákjaink a foglalkoztatás gyakornoki programokat. Azért vagyunk itt, hogy segítsen megvalósítani az amerikai álom. Bármi legyen is a törekvést, MacCormac kar és a személyzet elkötelezett, hogy segítse odaér.

HIGH elhelyezkedési aránya

MacCormac folytatja az építkezést hírnevét forgalomba diplomások munkahely vagy egy négyéves intézmény hónapon belül az érettségi.

MEGHATALMAZOTT

Által akkreditált Felsőoktatási Bizottság által hitelesített az Országos Bíróság Riporterek Egyesület és American Bar Association.

Kis létszámú csoportok

Magasan képzett oktatók tudják minden egyes diák. Ez lehetővé teszi, hogy sok gyakorlati oktatás, hogy a diákok elérjék teljes potenciáljukat.

A COLLEGE elsők

Létrehozta az első bíróság jelentési program az Egyesült Államokban 1912-ben, és az első asszisztens tanulmányok program Illinois 1973.

MEGFIZETHETÕ

Által elismert "tandíj Hero" szervezet négy éve a sorban.

átadási megállapodások

Advance meg az oktatás átvitelével az egyik sok négyéves partner intézmények, mint a Loyola Egyetem Chicago, DePaul Egyetem és Roosevelt Egyetemen.

Tanulmányi támogatást SZOLGÁLTATÁS

A Center for Academic, személyes és szakmai Excellence (CAPPE) létezik, hogy táplálja a diákok tudományos siker, a személyes jólét és a pályaválasztási tanácsadást nyújtani.

Van egy híres nők támogatásával és az egyedülálló anyák, hogy elérje az oktatási és karrier célok.

rugalmas ütemezés

Fit iskola körül a jelenlegi életmód és szükségleteit, nappali, esti, vagy online osztályok.

TÖKÉLETES VÁLASZTÁS

MacCormac kapott helyet a történelmi Heyworth Building. Használja ki Chicago világszínvonalú látnivalók és a Loop üzleti negyedében, hogy fokozza a személyes és a szakmai fejlődés.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG

Mi könnyen elérhető tömegközlekedéssel, megfizethető és kényelmes módja az utazásnak a testület.

KLUBOK

Vegyen részt az egyik szám a hallgatói klubok és szervezetek kínálunk az egyetemen. Ha nem talál valamit, ami megfelel az Ön érdekeit, akkor képezik a saját szervezet.

Helyszínek

Chicago

Address
MacCormac College
29 East Madison St.
2nd Floor

IL 60602 Chicago, Illinois, Amerikai Egyesült Államok