Magoosh

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Több mint 1,5 millió diák hallgatta a stresszmentes tanulmányokat

105976_Magoosh01.jpg

Megváltoztatjuk a tesztelést

... és jó szórakozást csinálni

Küldetésünk egyszerű: olyan termékeket hozhatunk létre, amelyek mindenhol hozzáférést biztosítanak a diákok számára az élvezetes, megfizethető és hatékony teszteléshez.

Ahogy a kereslet a nagy teszt pontszámok nőtt, felvételi felső iskolák vált szinte elérhetetlen azok számára, akik nem engedhetik meg maguknak drága előkészítő órák és oktatók. Ezt megváltoztatjuk oly módon, hogy segítjük a tanulók millióit a saját tempójukban, saját korukban - függetlenül a helyszíntől, a társadalmi státuszuktól vagy a háttérstől.

Itt az ideje, hogy több diák élvezze a fejlett oktatás előnyeit. Célunk, hogy gazdagítsuk a társadalmat azáltal, hogy az oktatást elérhetőbbé tesszük, és segítünk többet azoknak, akik egy magasabb fokú, jobb pozícióban és egy kielégítőbb életmódban álmodnak, megkapják, amit keresnek.


Elérhető: Több mint 185 országban vannak hallgatók! Függetlenül attól, hogy hol vagy, hol élsz, vagy a felsőoktatás felé vezető úton, tanulmányozhatsz Magoosh . Büszkék vagyunk arra, hogy magas színvonalú felkészülést ajánlunk hatalmas árcédula nélkül.

Hatékony: Az eredmények számítanak, különösen a tesztelésre. A Magoosh mindig a legmodernebb, csúcsminőségű anyagokkal Magoosh . Az adatokra alapozott technikákat a hallgatók válaszainak millióin alapulva próbáljuk fejleszteni kérdéseinket és óráinkat.

Élvezetes: Hisszük, hogy a tanulásnak szórakoztatónak és jutalmazónak kell lennie. Test prep szakértőink és oktatóink csapatai nem csak okosak, hanem szívesen tanulnak szórakoztatóbbá és érdekesebbé.

105977_Magoosh02.jpg

Visszaadni

Büszkék vagyunk arra, hogy partnereinkkel több mint 20 nonprofit szervezetet hoztunk létre, hogy magas színvonalú tesztelési előkészítést tegyünk a kevésbé jól működő közösségek számára.

105975_Magooshgiveback.jpg

Gondolkodás a mi vezetőinkből

Helyszínek

Berkeley

Address
2020 Milvia St. Suite 220
94704 Berkeley, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: