Hivatalos Leírás

ManhattanPrep102

A diákok nem a legjobban, ha van a legjobb tanárokat

2000-ben a Teach for America diák és a Yale diplomás Zeke Vanderhoek volt radikális gondolat: a diákok jobban tanulnak a kedvezőbb tanárok. Elképzelése, hogy milyen vizsgálati prep lehetne, ha tanítják nagy nevelők oda vezetett, hogy össze egy csapat magasan képzett tanárok toborzása csak azok 99 százalékos eredményt és jelentős tanítási tapasztalattal. És velük együtt, Manhattan Prep született.

ManhattanPrep103

Túl a hagyományos vizsgálati prep

Hisszük teszt prep kell valódi oktatás. És nagy tanító teszi a különbséget. Oktatóink nem csak okos teszt vállalók, ők tehetséges tanárok a tapasztalat, hogy segít elérni a legnagyobb potenciállal.

Mivel kezdte, Manhattan Prep nőtt egy butik tutori cég egyike a világ vezető vizsgálati prep szolgáltatók.

ManhattanPrep104

Hisszük teszt prep valósnak kell lennie, az oktatás

A mi oktatók a mi tananyag, dolgozunk, hogy tanítsa meg a készségek van szüksége lesz, hogy sikeres a teszt, az iskolában, és azon túl.

ManhattanPrep105
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Manhattan Prep: GMAT, GRE, LSAT Test Prep

Tapasztalja meg a jobb módja annak, hogy felkészülni a GMAT. Manhattan Prep hisszük teszt prep valósnak kell lennie, oktatás, amely felkészíti, hogy ne csak a teszt, hane ... [+]

Vedd meg a legjobb GMAT prep

Nem számít, milyen szeretne tanulni, vagy hogy mennyi idő van, mielőtt teszt napján, van rengeteg prep lehetőséget kapni kész.

Prep az utat - Szabad tanulmányi lehetőségek GMAT Boot Camp 35 órás oktatás 2 hét Választható személyesen vagy online Átfogó vizsgálat gyorsított idővonal Élő GMAT tanfolyam - online vagy személyesen 27 órányi élő oktatás Online vagy személyesen osztályok Ideális 2+ hónappal a vizsgálat előtt Interact ™ GMAT pálya 35+ interaktív video órákat igény Tartalmazza az összes könyveink és online források Ideális átfogó önálló tempójú tanulás magánúton 1-on-1 szabott tanítást Elérhető a személyes és az online Ideális tanulmány szabott képzettségi szint ... [-]
Amerikai Egyesült Államok New York
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Manhattan Prep: GMAT, GRE, LSAT Test Prep

Élő személyesen és online GRE osztályok online órák megteheti a saját tempójában, mi a tökéletes GRE prep az Ön számára. ... [+]

GRE - felsőoktatásban Pick a legjobb GRE prep

Nem számít, milyen szeretne tanulni, vagy hogy mennyi idő van, mielőtt teszt napján, van rengeteg prep lehetőséget kapni kész.

Private GRE tanítás

Elérhető mind személyesen és online, Manhattan Prep GRE magánúton egy rugalmas lehetőség, melynek segítségével személyre 1-on-1-utasítás egy világszínvonalú GRE oktatók. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy kiegészítse a meglévő tanulmányok, vagy teszik az all-in módon felkészülni teszt napján.

Ideális:A diákok keres 1-on-1-vizsgálatban szabott készség szintű.

1-on-1 szabott tanítást Elérhető a személyes és az online Ideális tanulmány szabott készség szintű ... [-]
Amerikai Egyesült Államok New York
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
On-line
Bővebben magyarul