Miami University - Regionals

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Miami University Regionals-ról

A Miami University Regionals magában foglalja a Miami Hamiltont és a Miami Middletown-t, a Miami Egyetem két közösségi alapú egyetemét, amely egy országos hírű, elismert állami egyetem. További regionális helyszínek közé tartozik a Nyugat-Chesterben található Voice of America Learning Center (VOALC).

Miami regionális helyszínei mind ideális helyen találhatók az I-75 közelében. A Hamilton campus könnyen megközelíthető a State Route 129-től, a Middletown campus néhány percre található az I-75-től, és a Voice of America Oktatóközpont közvetlenül az I-75-ösnél található West Chesternél.

Kis osztálylétszám, gyakorlati tanulás és rugalmas ütemezés - a Miami University Regionals-on való részvételnek annyi előnye van. Fedezze fel a kényelmesen elhelyezkedő egyetemeinken és az interneten elérhető programokat és lehetőségeket.

143701_pexels-photo-1595391.jpeg

Jövőkép nyilatkozat

Az elmék felhatalmazása, a közösségek megerősítése

Küldetésnyilatkozat

A Miami University Regionals nyílt hozzáférést biztosít a különféle tanulók számára a bölcsészettudományon alapuló, magas színvonalú alkalmazott oktatáshoz.

Értékek nyilatkozata

A Miami Egyetem egy tudományos közösség, amelynek tagjai úgy vélik, hogy a liberális oktatás a karakter, valamint az értelem tulajdonságain alapszik. Tiszteletben tartjuk más személyek méltóságát, mások jogait és tulajdonát, valamint mások azon jogát, hogy eltérő meggyőződéseket valljanak és kifejezzenek. Hiszünk az őszinteségben, az integritásban és az erkölcsi magatartás fontosságában. Védjük a tanulás középpontjában álló vizsgálati szabadságot, és ezt a szabadságot összekapcsoljuk az ítélkezés gyakorlásával és a személyes felelősség vállalásával.

A Miami Regionals a fenti egyetértésben a fenti értékmegállapításban alapozza meg alapértékeit, miközben a következő alapértékeket is hangsúlyozza:

  • Hozzáférés: Minden hallgató, aki keményen akar dolgozni egy Miami Egyetemi diploma megszerzéséért, folytathatja ezt a nyílt hozzáférésű felvételi politikánk, megfizethető árképzés, rugalmas ütemezés és a tanfolyamok változatos módszerein keresztül.
  • Közösség: Elkötelezettek vagyunk a helyi közösségek iránt, amelyekből a Regionals alapításra került, tantervi, tantervi és tanórán kívüli programozással, amely demonstrálja a tartós elkötelezettséget az e közösségekben és azok közelében dolgozó emberek és szervezetek iránt.
  • Sokszínűség: Nagyra értékeljük azokat a tulajdonságokat, amelyeket minden egyes ember elhoz a Miami Regionals számára, és átfogjuk azokat a gazdag oktatási lehetőségeket, amelyek akkor merülnek fel, amikor a különböző háttérrel, tapasztalatokkal és identitással rendelkező emberek összeállnak tanulni.
  • Hallgatói siker: Elkötelezettek vagyunk a siker biztosítása mellett minőségi tanácsadással, tudományos támogatással és tanulási segítséggel, tantervi és tanórán kívüli programozással, képzett munkatársak toborzásával és megtartásával, akik magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtanak a hallgatók számára, és erőteljesen a karrierfejlesztésre koncentrálunk , elhelyezés és érettségi utáni támogatás az öregdiákok bevonási szolgáltatásain keresztül.
  • A kiválóság oktatása: Elkötelezettek vagyunk egy tehetséges oktatók toborzása és megtartása mellett. A Miami Regionals karrierjét választó kar mélyen elkötelezett az innovatív tantermi és online tapasztalatok létrehozása mellett, amelyeket releváns és kihívásokkal teli kutatási kezdeményezések, valamint az egyetem és a közösség érdemi szolgáltatása egészít ki.

142878_pexels-photo-5716028.jpeg

Gyors tények

A Miami Regionals a Miami Egyetem regionális, közösségi alapú egyetemei, egy nagyra becsült, országos hírű állami egyetem. Megfizethető tandíjjal és rugalmas órarenddel a Miami Regionals világhírű bölcsészettudományi alapítványt kínál a legmodernebb alkalmazott tanulással. A regionális helyszínek között van Miami Hamilton, Miami Middletown, és az Amerika Hangja Oktatóközpont (VOALC) West Chesterben.

Kényelem számít

Jelentkezzen Miami regionális ingázó egyetemeire, és élvezze:

  • Miami egyetemi diploma
  • Megfizethető tandíj
  • Rugalmas órarendek, beleértve a növekvő számú tanfolyamot, teljes egészében online oktatják
  • A közelben ingyenes parkolási lehetőség
  • Helyszíni gyermekfelügyelet

Kezdje itt, fejezze be itt vagy Oxfordban

Sok hallgatónk alapképzését teljes egészében a regionális helyeken végzi. Mások a regionális egyetemeken kezdik, és miután megfelelnek az áttelepítéshez szükséges kritériumoknak, diplomájukat az oxfordi egyetemen végzik.

A diákok sikerének támogatása

Miami regionális helyszíneit ÖN-re gondoltuk. Az oktatási támogatás az osztálytermen belül és kívül magában foglalja a minőségi oktatói oktatást, az ingyenes oktatói oktatást és tanácsadást, a kis osztálylétszámot, a karrier-szolgáltatásokat, a szakmai fejlődést és a kooperatív oktatási programokat.

PLUSZ a pezsgő hallgatói élet különféle klubokkal, versenyképes atlétikával, a szolgáltatás-tanulás lehetőségeivel és a kulturális programokhoz való hozzáféréssel biztosítja a sokoldalú hallgatói élményt.

Nyissa meg a beiratkozási házirendet

Miami regionális campusai nyitott felvételi politikát tartanak fenn, ami azt jelenti, hogy az első hallgatókat automatikusan elfogadják középiskolai végzettséggel vagy GED-vel, bármilyen életkorban. Azokat a hallgatókat, akik nem először főiskolai hallgatók, az előző intézmény (ek) kumulatív GPA alapján értékelik a felvételi lehetőségek tekintetében.

Akkreditáció

Miami regionális campusait a The Higher Learning Commission akkreditálta, és tagjai az Északi Központi Szövetségnek.

Négy mérnöki technológiai programot akkreditált az ABET, a Mérnöki Akkreditációs Bizottság .

A hagyományos BSN és RN-BSN tanterveket a Kollégiumi Ápolási Oktatási Bizottság (CCNE) akkreditálta. A hagyományos BSN tantervet az ohiói ápolási tanács jóváhagyta.

Állami engedély az online tanfolyamokra. Az állami engedély a távoktatási tanfolyamok és programok állami szabályozására vonatkozik, amelyet egy másik államban működő oktatási intézmény kínál egy adott állam lakói számára, valamint az adott államon kívüli intézmények által az adott államban végzett különféle távoktatási tevékenységek állami szabályozása.

142386_pexels-photo-3184291.jpeg

Regionális helyszínek

Miami regionális helyszínei közé tartoznak a Hamiltonban és Middletownban található campusok, valamint a West of Chester államközi közelségében található Voice of America Oktatóközpont.

Miami 1946 őszén kezdett tanítani Hamiltonban és Middletownban, tanfolyamokat szervezett azokra a közösségekre, hogy a második világháborúból visszatérő veteránokat szolgálják és diplomáikat a GI Bill® of Rights segítségével folytassák. Az évek során Miami öt tudományos központot fejlesztett ki a régióban - Hamilton, Middletown, Norwood, Piqua és Dayton.

A hallgatói létszám folyamatos növekedése, a felsőoktatás erős helyi támogatásával és a közösségek teljes körű szolgáltatást nyújtó egyetemek iránti vágyával együtt 1966-ban megnyitotta Middletown-t, majd 1968-ban Hamilton követte. Miami munkája Daytonban és Piquában területeket Ohio State-szel (amely posztgraduális programokat biztosított) együtt végeztek, és 1967-ben a Wright State University létrehozásához vezetett.

Az egykori nyugat-chesteri VOA közvetítőállomás helyén épült Voice of America Oktatóközpont 2009 januárjában nyitotta meg hallgatói és posztgraduális oktatását.

Az elmék felhatalmazása. A közösségek megerősítése.

A Miami University Regionals alapképzést, társult diplomát és kezdő tanfolyamokat kínál az Oxfordban kínált négyéves diplomák többségéhez. A kis osztálylétszám, a helyszíni gyermekgondozás és a rugalmas ütemezés a Miami Regionals-t vonzóvá teszi a hallgatók számára az élet és a karrier minden szakaszában.

Regionális elérésünk

Találja meg azt a tökéletes mérkőzést, amely a siker útjára tereli. Fedezze fel három helyszínünket és online programunkat.

Hamilton Campus

A miami Hamilton campusában található a Regionals ápolói program és számos más alapképzés, társult fokozat és kezdő tanfolyam a legtöbb négyéves diplomához.

Middletown campus

Miami middletowni egyeteme alapképzést, társult diplomát és kezdő tanfolyamokat kínál a legtöbb négyéves diplomához. Itt található a William & Patricia Schaefer Career Services Suite.

Amerika Hangja Oktatóközpont

A West Chester városában található VOALC a Commerce Innovation Hub otthona. A VOALC Miami országosan rangsorolt MBA programját, valamint az oktatási és oktatási vezetés posztgraduális képzését kínálja.

E-Campus

A Miami Regionals E-Campus elismerten jelentős megtérülést jelent, és rugalmas, online programokat kínál, amelyek célja a hallgatók számára a kiemelkedő oktatás biztosítása.

142132_pexels-photo-4560083.jpeg

Helyszínek

Hamilton

Address
1601 University Blvd.
OH 45011 Hamilton, Ohio, Amerikai Egyesült Államok

Middletown

Address
4200 N. University Blvd.
OH 45042 Middletown, Ohio, Amerikai Egyesült Államok

West Chester

Address
7847 VOA Park Dr.,
Corner of VOA Park Dr. and Cox Rd.

OH 45069 West Chester, Ohio, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket