Hivatalos Leírás

Mildred Elley már több mint 100 éve tanítja a nagyobb fővárosi kerületet a karrier-központú programokban .

Küldetésnyilatkozat

Mildred Elley küldetése, hogy minőségi karrier-oktatást és technikai képzést biztosítson annak érdekében, hogy a különböző oktatási, kulturális és személyes háttérrel rendelkező diákok sikeressé válhassanak egy folyamatosan változó világgazdaságban. Mildred Elley arra törekszik, hogy lehetővé tegye a hallgatók számára a minőségi elhelyezés lehetőségét, és minden diplomásunkban beágyazzanak egy egész életen át tartó tanulás és tanulás iránti vágyunkat.

Intézményi célok

Tanterv: Olyan jól képzett akadémiai tapasztalat felkínálása, amely ötvözi a professzionális oktatást és a bölcsészettudományokat, hogy jobban felkészítse hallgatóinkat az egészségügy, a wellness és az üzleti élet, valamint a technológia és a mások szolgálatában álló különböző szakmai területeken, további felsőoktatás.

Kar: Kiemelkedő tanszék fejlesztése olyan egyénekből áll, akik magas tapasztalattal és előkészítéssel, valamint az egyéni diákok fejlődésével foglalkoznak.

Diákok: Akadémiai és hallgatói szolgáltatások széles skálájának biztosítása, beleértve a tudományos tanácsadást, pénzügyi támogatást, oktatást, pályaválasztási tanácsadást, szervezett tevékenységeket és támogató szolgáltatásokat, amelyek az egyéni diákok fejlődéséhez és az egész életen át tartó tanuláshoz kapcsolódnak.

Források: Támogatni az egyetemi tanulási környezetet olyan intézményekkel, amelyek hallgatói központúak, erős technológiai erőforrásokat biztosítanak, és biztonságos, tiszteletteljes, sokszínű és kollegiális tanulási közösséget biztosítanak a hallgatók, a tanárok és a személyzet számára.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Mildred Elley

Az orvosi asszisztens hallgatók megtanulják a megfelelő telefonos etikettet, a betegek üdvözlését, a megfelelő iktatási és bejelentési technikákat, a biztosítási feldolgo ... [+]

Az egészségügyi szakmák az ország egyik leggyorsabban növekvő karrierpályája. Az Orvosi Asszisztencia Tanszék három programot kínál, egy fokozatot és két tanúsítványt.

Orvosi Assistant fokozatKlinikai Orvosi Asszisztens Tanúsítvány ProgramOrvosi Hivatal Asszisztens Tanúsítvány Program

Ez a három orvosi asszisztens program készíti a hallgatókat az orvosi irodákban és más egészségügyi intézményekben a belépési szintre. Ezek a tanfolyamok segítenek abban, hogy fejlesszék az egészségügyi ágazat kiváló teljesítményét.

Az orvosi asszisztens hallgatók megtanulják a megfelelő telefonos etikettet, a betegek üdvözlését, a megfelelő iktatási és bejelentési technikákat, a biztosítási feldolgozást, a szövegszerkesztést, az e-maileket, a kinevezés ütemezését és a betegek kezelését a vizsga során. Az orvosi asszisztensek felkészülnek arra, hogy kórházakban, orvosi irodákban, ambuláns szolgáltatási létesítményekben és klinikákon dolgozzanak.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Albany New York Pittsfield
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Mildred Elley

Az üzleti menedzsment munkái bőségesek és a vállalkozások körében korlátlan. Üzletvezetési programjaink jól felkészültek a banki, pénzügyi és értékesítési pozíciókra, az ... [+]

Az üzleti menedzsment munkái bőségesek és a vállalkozások körében korlátlan. Üzletvezetési programjaink jól felkészültek a banki, pénzügyi és értékesítési pozíciókra, az ügyfélszolgálatra és sok más nonprofit és kormányzati munkahelyre. A legmodernebb számítástechnikai technológiákon dolgoznak, hogy fokozzák termelékenységüket, versenyelőnyüket biztosítva ezáltal a többi munkatárs számára.

Az üzletvezető fő feladatai közé tartozik az üzletág adminisztratív feladata. Ezek a feladatok magukban foglalják a marketinget, könyvelést, a költségvetés elemzését és más üzleti menedzsment feladatokat. Az üzleti menedzsment program hallgatója megtanulja, hogyan végezheti el a költségvetés elemzését, hogy megtalálja a módját, hogy az üzlet nyereségesebbé váljon. Erős költségvetési elemző készségekkel az üzleti menedzsment hallgatója megismerheti a vállalat igényeit, és jobban felkészülhet a jövőre.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Albany New York Pittsfield
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul