MiraCosta College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mi teszi a MiraCosta College ?

A diákjainkról

Mind a diákok, mind a személyzet barátságos légkört és érzést kelt, hogy mindannyian itt vagyunk, hogy segítsünk egymást. A sokszínű hallgatói testünk különböző korú, etnikai és kulturális hátterű embereket tartalmaz.

 • Hitelfelvétel: 14.773
 • Noncredit beiratkozás: 2,479
 • Hitelfelvétel a nemek szerint: Nő: 57% Férfi: 43%
 • Átlagos életkor: 26
 • Hitelfelvétel az etnikai hovatartozás alapján:
  • Afro-amerikai: 4%
  • Fehér: 45%
  • Spanyol: 34%
  • Ázsiai, csendes-óceáni szigetek: 8%
  • Többszörös: 7%
  • Egyéb: 2%
 • Active Duty katonai / veteránok / függők: 1,396
112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Főiskola Alapítvány

A MiraCosta College Alapítvány jövőképe annak biztosítása, hogy a pénzügyi igények miatt senkinek ne lehessen hozzáférni az oktatáshoz, és hogy rendelkezésre állnak források a főiskolai tapasztalatok gazdagításához minden diák számára. Az Alapítvány egy 501 (c) (3) nonprofit vállalat, amelyet a közösségi vezetők önkéntes testülete irányít, és amelyet a Fejlesztési és Főiskolai Alapítvány irányít. Az alapítvány az elmúlt öt évben több mint kétszeresére növelte a kollégiumnak nyújtott hozzájárulásokat, ami viszont megháromszorozta az egyetemi programokat támogató ösztöndíjakat és megduplázódott magánforrásokat. Az Alapítvány egyik prioritása a MiraCosta Promise, amely egy év főiskolát kínál felszámíthatatlan diákoknak. Az ígéret a tankönyvek és az oktatási segédanyagok finanszírozását is biztosítja azok számára, akik elkötelezik magukat az ígéret követelményeinek.

Az egyének, a vállalatok és a civil csoportok együttműködnek a MiraCosta College Alapítványával a jótékonysági célok elérése érdekében. Sokan úgy döntenek, hogy az ösztöndíjakat finanszírozzák, míg mások támogatják az oktatási programok és létesítmények fejlesztését az elnök körén keresztül. A kedvezményezettek évi 1000 és 10 000 dollár között járulnak hozzá, és támogatják a főiskola különböző igényeit, beleértve a diákok ösztöndíjait, tőkeprojektjeit, programjavító támogatásokat és oktatási eszközöket. A köztársasági elnök tagjai meghívást kapnak arra, hogy találkozzanak a MiraCosta elnökével, hogy megismerjék a főiskolát és annak szerepét a közösségben, és megosszák ötleteiket, ezáltal értékes kapcsolatot teremtve a főiskola és az általa szolgáltatott közösségek között.112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Küldetés

Küldetés

A MiraCosta Közösségi Főiskolai Kerület küldetése, hogy kiváló oktatási lehetőségeket és diák-támogató szolgáltatásokat nyújtson a tanulók sokszínű lakosságának számára, a sikerre összpontosítva. A MiraCosta egyetemi diplomákat, egyetemi-transzfer tanfolyamokat, karrier- és technikai oktatást, tanúsítási programokat, alapkészség-oktatást és egész életen át tartó tanulási lehetőségeket kínál, amelyek erősítik az általuk szolgáltatott közösségek gazdasági, kulturális, társadalmi és oktatási jólétét.

Intézményi célok

I. cél: A MiraCosta Közösségi Főiskolai Kerület kiemelkedő oktatási intézmény lesz, amely elkötelezett az innováció és a legjobb gyakorlatok, a felsőoktatáshoz való széles körű hozzáférés és a környezeti fenntarthatóság mellett.

II. A MiraCosta Közösségi Főiskolai Kerület lesz az intézmény, ahol minden hallgatónak nagy valószínűsége van az akadémiai sikerek elérésére.

III. A MiraCosta Közösségi Főiskola kerületi intézményesítésre szorul a hatékony tervezési folyamatok az adatok szisztematikus felhasználása révén.

IV. A MiraCosta Közösségi Főiskola kerület magas színvonalú igazgatást és fiskális prudenciát mutat be.

A cél MiraCosta Közösségi Főiskolai Körzet lelkiismeretes közösségi partner lesz.

Elhelyezkedés

A MiraCosta Közösségi Főiskola kerület San Diego megyében, a dél-kaliforniai part mentén fekszik, Orange County és Észak-San Diego tartomány között. A kerület körülbelül 35 mérföldre fekszik San Diego-tól északra és 90 mérföldre délre Los Angeles-től. A kerületben Oceanside, Carlsbad, Encinitas, Rancho Santa Fe, Solana Beach, Del Mar, La Costa, Olivenhain, és a Carmel-völgy és a Camp Pendleton Marine Base részei tartoznak.

Észak-San Diego megye országosan ismert a kivételes K-12-es iskoláiról és a nagyszerű felsőoktatási döntések sokaságáról. A MiraCosta College által MiraCosta College állami iskolai körzetek közé tartozik a Carlsbad, a Cardiff, a Del Mar, az Encinitas, az Oceanside, a Rancho Santa Fe, a San Dieguito és a Solana Beach. A helyi főiskolák és egyetemek többek között a Cal State San Marcos, a Nemzeti Egyetem, a Palomar Főiskola, a San Diego Állami Egyetem, az UCSD és a San Diego Egyetem.

A San Diego Turisztikai Hatóság weboldala San Diego északi megyéjét írja le, mint egy hatalmas, kiterjedt területet, amely híres strandjairól, természetmegőrzéséről és mérföldnyire nyílt terekről ismert. Del Mar-tól Oceanside-ig az északi megyei partvonal egyedülálló festői tengerparti falvak sorozata, amelyek kisvárosi hangulatúak.

Ha San Diego-ban szabadtéri tevékenységeket keres, az északi régióban rengeteg van. A túrázás és a lovaglás a Los Peñasquitos Canyon Preserve, stand-up lapát beszállás és kajakozás a Carlsbad Lagoon, a kerékpározás történelmi 101-es autópálya mentén, vagy sporthorgászat, bálnalézés vagy szörfözés a tengerparttól La Jollától az Oceanside-n keresztül szórakoztatják. San Diego északi parti városa, Encinitas, a National Geographic a közelmúltban a világ legjobb szörfvárosi városai közé tartozott.

Az északi megyei part menti régió a San Diego egyik legnépszerűbb látnivalója, köztük a LEGOLAND California, a Sea Life akvárium és a Legoland vízipark, a Carlsbad virágmezői és a Del Mar vásárterületei. július elején, majd szeptember elejéig a Del Mar Thoroughbred Race versenyei. Van még a San Diego-i botanikus kert a San Diego őshonos növény- és állatvilágára, és az északi megye keleti határán a San Diego Zoo Safari Park, a Las Vegas-i indiai kaszinójáték és egy maroknyi nagy pincészetek és helyi sörfőzdék. A művészeti rajongók szeretni fogják az Oceanside Művészeti Múzeumot és a LUX Művészeti Intézetet.

San Diego északi megyei part menti és belföldi területei is a golfozók paradicsoma, több mint 40 különböző tanfolyam közül választhatnak. A csendes-óceáni hűvös szellőzéssel díszített Arnold Palmer által tervezett Park Hyatt Aviara és a Tom Fazio által tervezett Grand Del Mar golfpályák egyedülállóan díszítik a természeti tájakat és a natív növényzetet.

San Diego északi régiója csak egy órányira fekszik a Disneylandtól, mégis közel a San Diego belvárosához, ahol a Balboa Park múzeumai, a San Diego állatkert, a Gaslamp negyed és a Sea Diego a San Diego közelében található.

Észak-San Diego megyében az ország leggyorsabban növekvő városainak nyolca lakik, a vállalkozások és a családok az Észak-megyei napsütötte szárazföldi völgyekbe és festői part menti közösségekbe kerülnek.111577_pexels-photo-1152500.jpeg

Helyszínek

Oceanside

Address
Community Learning Center,
1831 Mission Avenue

CA 92058 Oceanside, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Oceanside

Address
Oceanside Campus,
1 Barnard Drive

CA 92056 Oceanside, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Encinitas

Address
San Elijo Campus,
Manchester Avenue,3333

CA 92007 Encinitas, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Carlsbad

Address
Technology Career Institute,
2075 Las Palmas Drive

CA 92011 Carlsbad, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok