Hivatalos Leírás

Mi teszi a MiraCosta College ?

A diákjainkról

Mind a diákok, mind a személyzet barátságos légkört és érzést kelt, hogy mindannyian itt vagyunk, hogy segítsünk egymást. A sokszínű hallgatói testünk különböző korú, etnikai és kulturális hátterű embereket tartalmaz.

 • Hitelfelvétel: 14.773
 • Noncredit beiratkozás: 2,479
 • Hitelfelvétel a nemek szerint: Nő: 57% Férfi: 43%
 • Átlagos életkor: 26
 • Hitelfelvétel az etnikai hovatartozás alapján:
  • Afro-amerikai: 4%
  • Fehér: 45%
  • Spanyol: 34%
  • Ázsiai, csendes-óceáni szigetek: 8%
  • Többszörös: 7%
  • Egyéb: 2%
 • Active Duty katonai / veteránok / függők: 1,396
112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Főiskola Alapítvány

A MiraCosta College Alapítvány jövőképe annak biztosítása, hogy a pénzügyi igények miatt senkinek ne lehessen hozzáférni az oktatáshoz, és hogy rendelkezésre állnak források a főiskolai tapasztalatok gazdagításához minden diák számára. Az Alapítvány egy 501 (c) (3) nonprofit vállalat, amelyet a közösségi vezetők önkéntes testülete irányít, és amelyet a Fejlesztési és Főiskolai Alapítvány irányít. Az alapítvány az elmúlt öt évben több mint kétszeresére növelte a kollégiumnak nyújtott hozzájárulásokat, ami viszont megháromszorozta az egyetemi programokat támogató ösztöndíjakat és megduplázódott magánforrásokat. Az Alapítvány egyik prioritása a MiraCosta Promise, amely egy év főiskolát kínál felszámíthatatlan diákoknak. Az ígéret a tankönyvek és az oktatási segédanyagok finanszírozását is biztosítja azok számára, akik elkötelezik magukat az ígéret követelményeinek.

Az egyének, a vállalatok és a civil csoportok együttműködnek a MiraCosta College Alapítványával a jótékonysági célok elérése érdekében. Sokan úgy döntenek, hogy az ösztöndíjakat finanszírozzák, míg mások támogatják az oktatási programok és létesítmények fejlesztését az elnök körén keresztül. A kedvezményezettek évi 1000 és 10 000 dollár között járulnak hozzá, és támogatják a főiskola különböző igényeit, beleértve a diákok ösztöndíjait, tőkeprojektjeit, programjavító támogatásokat és oktatási eszközöket. A köztársasági elnök tagjai meghívást kapnak arra, hogy találkozzanak a MiraCosta elnökével, hogy megismerjék a főiskolát és annak szerepét a közösségben, és megosszák ötleteiket, ezáltal értékes kapcsolatot teremtve a főiskola és az általa szolgáltatott közösségek között.112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Küldetés

Küldetés

A MiraCosta Közösségi Főiskolai Kerület küldetése, hogy kiváló oktatási lehetőségeket és diák-támogató szolgáltatásokat nyújtson a tanulók sokszínű lakosságának számára, a sikerre összpontosítva. A MiraCosta egyetemi diplomákat, egyetemi-transzfer tanfolyamokat, karrier- és technikai oktatást, tanúsítási programokat, alapkészség-oktatást és egész életen át tartó tanulási lehetőségeket kínál, amelyek erősítik az általuk szolgáltatott közösségek gazdasági, kulturális, társadalmi és oktatási jólétét.

Intézményi célok

I. cél: A MiraCosta Közösségi Főiskolai Kerület kiemelkedő oktatási intézmény lesz, amely elkötelezett az innováció és a legjobb gyakorlatok, a felsőoktatáshoz való széles körű hozzáférés és a környezeti fenntarthatóság mellett.

II. A MiraCosta Közösségi Főiskolai Kerület lesz az intézmény, ahol minden hallgatónak nagy valószínűsége van az akadémiai sikerek elérésére.

III. A MiraCosta Közösségi Főiskola kerületi intézményesítésre szorul a hatékony tervezési folyamatok az adatok szisztematikus felhasználása révén.

IV. A MiraCosta Közösségi Főiskola kerület magas színvonalú igazgatást és fiskális prudenciát mutat be.

A cél MiraCosta Közösségi Főiskolai Körzet lelkiismeretes közösségi partner lesz.

Elhelyezkedés

A MiraCosta Közösségi Főiskola kerület San Diego megyében, a dél-kaliforniai part mentén fekszik, Orange County és Észak-San Diego tartomány között. A kerület körülbelül 35 mérföldre fekszik San Diego-tól északra és 90 mérföldre délre Los Angeles-től. A kerületben Oceanside, Carlsbad, Encinitas, Rancho Santa Fe, Solana Beach, Del Mar, La Costa, Olivenhain, és a Carmel-völgy és a Camp Pendleton Marine Base részei tartoznak.

Észak-San Diego megye országosan ismert a kivételes K-12-es iskoláiról és a nagyszerű felsőoktatási döntések sokaságáról. A MiraCosta College által MiraCosta College állami iskolai körzetek közé tartozik a Carlsbad, a Cardiff, a Del Mar, az Encinitas, az Oceanside, a Rancho Santa Fe, a San Dieguito és a Solana Beach. A helyi főiskolák és egyetemek többek között a Cal State San Marcos, a Nemzeti Egyetem, a Palomar Főiskola, a San Diego Állami Egyetem, az UCSD és a San Diego Egyetem.

A San Diego Turisztikai Hatóság weboldala San Diego északi megyéjét írja le, mint egy hatalmas, kiterjedt területet, amely híres strandjairól, természetmegőrzéséről és mérföldnyire nyílt terekről ismert. Del Mar-tól Oceanside-ig az északi megyei partvonal egyedülálló festői tengerparti falvak sorozata, amelyek kisvárosi hangulatúak.

Ha San Diego-ban szabadtéri tevékenységeket keres, az északi régióban rengeteg van. A túrázás és a lovaglás a Los Peñasquitos Canyon Preserve, stand-up lapát beszállás és kajakozás a Carlsbad Lagoon, a kerékpározás történelmi 101-es autópálya mentén, vagy sporthorgászat, bálnalézés vagy szörfözés a tengerparttól La Jollától az Oceanside-n keresztül szórakoztatják. San Diego északi parti városa, Encinitas, a National Geographic a közelmúltban a világ legjobb szörfvárosi városai közé tartozott.

Az északi megyei part menti régió a San Diego egyik legnépszerűbb látnivalója, köztük a LEGOLAND California, a Sea Life akvárium és a Legoland vízipark, a Carlsbad virágmezői és a Del Mar vásárterületei. július elején, majd szeptember elejéig a Del Mar Thoroughbred Race versenyei. Van még a San Diego-i botanikus kert a San Diego őshonos növény- és állatvilágára, és az északi megye keleti határán a San Diego Zoo Safari Park, a Las Vegas-i indiai kaszinójáték és egy maroknyi nagy pincészetek és helyi sörfőzdék. A művészeti rajongók szeretni fogják az Oceanside Művészeti Múzeumot és a LUX Művészeti Intézetet.

San Diego északi megyei part menti és belföldi területei is a golfozók paradicsoma, több mint 40 különböző tanfolyam közül választhatnak. A csendes-óceáni hűvös szellőzéssel díszített Arnold Palmer által tervezett Park Hyatt Aviara és a Tom Fazio által tervezett Grand Del Mar golfpályák egyedülállóan díszítik a természeti tájakat és a natív növényzetet.

San Diego északi régiója csak egy órányira fekszik a Disneylandtól, mégis közel a San Diego belvárosához, ahol a Balboa Park múzeumai, a San Diego állatkert, a Gaslamp negyed és a Sea Diego a San Diego közelében található.

Észak-San Diego megyében az ország leggyorsabban növekvő városainak nyolca lakik, a vállalkozások és a családok az Észak-megyei napsütötte szárazföldi völgyekbe és festői part menti közösségekbe kerülnek.111577_pexels-photo-1152500.jpeg

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Associate of Science

MiraCosta College

Ez a tanúsítvány úgy van kialakítva, hogy megfeleljen a kiberbiztonsági szakemberek iránti igénynek. A tanúsítványok kitöltése a számítógépes hardver és szoftver alapjain ... [+]

TeljesítménytanúsítványKiberbiztonság

Ez a tanúsítvány úgy van kialakítva, hogy megfeleljen a kiberbiztonsági szakemberek iránti igénynek. A tanúsítványok kitöltése a számítógépes hardver és szoftver alapjainak, a hálózatoknak és a biztonságnak, az etikus hackelésnek, a számítógépes elemzéseknek és a kiberbiztonságot érintő jogi kérdéseknek az elsajátítását eredményezi. A kiberbiztonsági karrier- és foglalkoztatási lehetőségek közé tartozik a számítógépes terepi támogató szakember, a számítógépes bűnüldözés, az ügyfél-technikai támogatás képviselője és a számítógépes technikai segítségnyújtás szakértői szerepe. A tanúsítvány kitöltése segíthet a Windows, a CompTIA A, a Network, a Security, a Cyber Security Analyst (CySA), a PenTest / EC Tanács tanúsított etikai hacker (CEH) és a Linux Professional / Red Hat tanúsított rendszeradminisztrátor (RHCSA) szakmai minősítő vizsgák elkészítésében.Taskin Ashiq / Unsplash... [-]

Amerikai Egyesült Államok Oceanside
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

Művészeti Munkatárs

MiraCosta College

A marketing az ötletek, áruk és szolgáltatások koncepciójának, árképzésének, promóciójának és terjesztésének tervezésének és végrehajtásának folyamata az egyéni és szerve ... [+]

Teljesítménytanúsítványértékesítés

A marketing az ötletek, áruk és szolgáltatások koncepciójának, árképzésének, promóciójának és terjesztésének tervezésének és végrehajtásának folyamata az egyéni és szervezeti célokat kielégítő cserék létrehozása érdekében. Elengedhetetlen az üzleti sikerhez. Ez a program a jelenleg tanuló diáknak vagy abban a reményben, hogy belépjen a marketing területre. A diákok megtanulják, hogyan fejlesztik ki, árítják, reklámozzák és terjesztik a termékeket és szolgáltatásokat; megtanulják és gyakorolják a munkaerőpiacon szükséges marketing készségeket. A diákok bármilyen sorrendben vehetnek részt. A diákokat arra ösztönzik, hogy válasszanak egy sor választani, ami a legjobban növeli készségeiket.Carlos Muza / Unsplash... [-]

Amerikai Egyesült Államok Oceanside
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
MiraCosta College

Ez a tanúsítvány program a diákoknak az építészeti tervezés és rajzolás gyakorlatairól és műszaki aspektusairól szóló ismeretekkel szolgál. A diákok teljesítik a szüksége ... [+]

TeljesítménytanúsítványÉpítészeti tervezés

Ez a tanúsítvány program a diákoknak az építészeti tervezés és rajzolás gyakorlatairól és műszaki aspektusairól szóló ismeretekkel szolgál. A diákok teljesítik a szükséges alapvető tanfolyamokat, és választanak két választható kurzust, amelyek saját karriercéljukhoz kapcsolódnak. A tanúsítvány kitöltése alapja az építészeti tervezésnek, az építőanyagoknak, a számítógéppel segített szerkesztésnek és az információs modellezésnek.ODD / Unsplash

Program hallgatói tanulási eredmények nyilatkozataA program befejezése után a hallgató képes lesz az épített környezet grafikai ábrázolásának tervezésére és létrehozására az iparági szabványok alapján.Tanterv... [-]
Amerikai Egyesült Államok Oceanside
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

MiraCosta College

MiraCosta College