Mohawk Valley Community College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mohawk Valley Community College rendelkezik hozzáférhető, magas színvonalú oktatási lehetőséget, hogy megfeleljen a különböző igényeinek diákjaink. Mi vagyunk a közösség főiskolán, elkötelezett a hallgatói sikert partnerségek révén, átadása és a karrier utak, és a személyes gazdagodás. A testület, amely áthidalja a két egyetemen - egy Utica másik Róma - kínál 90 fokos és tanúsítvány lehetőségeket nyújt a beiratkozási 6000 teljes-és részmunkaidős diákok.

Részei vagyunk a State University of New York (SUNY) rendszer, amely a legnagyobb átfogó felsőoktatási rendszer az Egyesült Államokban. Ez a rendszer, álló 64 intézmény rendelkezik végtelen lehetőségeket a diákok és öregdiákok.

MVCC tandíj, a hatodik legalacsonyabb a SUNY rendszer, valamint egy robusztus ösztöndíj program és szolgáltatások, beleértve a campus-to-campus közvetlen transzfer segít, hogy a testület mindenki számára hozzáférhető. Jelenleg 22 egyetemközi atlétikai programok és több mint 50 diák klubok és szervezetek, hogy a hallgatók a különböző tevékenységek, hogy kifejezzék magukat, és fedezze fel a lehetőségeket.

Nemzetközi diákok a Mohawk Valley Community College vannak ellátva forrást kell biztosítani a Nemzetközi Felvételi Hivatal és az International Student Services Office, hogy biztosítsa a zökkenőmentes átmenetet a közösség és az amerikai oktatási rendszer. A diákok részt vesznek egy hetes orientációs kezdete előtt az osztályok, ahol tudnak válni kényelmes a campus, a többi diák, valamint a kari és a személyzet. Folytatás támogatás magában foglalja a havi tevékenységét, az International Club, a Mentor Program, és a napi munkaidőn beszélni közvetlenül egy nemzetközi tanácsadó.

Helyszínek

Utica

Address
Mohawk Valley Community College
1101 Sherman Drive

13501 Utica, New York, Amerikai Egyesült Államok

Róma

Address
Mohawk Valley Community College
Second campus
1101 Floyd Ave.

13440 Róma, New York, Amerikai Egyesült Államok