Hivatalos Leírás

Nápoly Air Center (NAC) az premier Flight School Floridában kínál professzionális és magán / szabadidős repülés képzés alatt (Korábban JAA) és FAA engedélyező hatóság. 2012 áprilisától, az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség (EASA) Pilótaképzés az újonnan bevezetett szabvány helyébe lépő JAA bármely pilóta célja, hogy repülni Európában. NAC ajánlatok Jóváhagyott EASA Pilótaképzés az USA-ban az EASA engedélyezett és jóváhagyott nagy tapasztalattal repülési és földi oktatók. Továbbá, NAC egyben FAA képzés alatt FAR 141 képzési és FAR Part 61 képzési programok. Akár teljesítik az álma vált a pilóta szakmailag vagy magántulajdonban, segítünk elérése a cél.

Repülőgép NAC tulajdonosa 24 a 27 repülőgép, hogy a használt Pilótaképzés. Semmi sem fontosabb, mint birtokló mi repülőgépek mi érdekli a fenntartásukat. Birtokló mi repülőgépek is kínál a diákok a bizalmat a gazdasági helyzetben a cég. NAC kínál képzést a különböző repülőgépek eredeti "6 darab" a "üveg" és LOFT (Vonal orientált Flight Training). Ez a képzés elengedhetetlen, mert nyit a foglalkoztatási kilátások minden repülőgép. A légiflotta van egy kiváló múlttal a biztonság és a megbízhatóság. Kialakításuk egyesíti a stabilitás és mozgékonyság, amelyek az optimális igényeinek a képzési világon. Service Centers NAC által kiosztott néhány nagy név a repülőgép-gyártási például terület karbantartása képviselőit, hogy fejezzék be garanciális munka új repülőgépek. A karbantartás a legmagasabb színvonalú, amely lehetővé teszi számunkra, hogy tartsa a képviseletére Piper és Cirrus több mint 10 éve, csak hogy néhányat említsünk. NAC tudja biztonság sarokköve műveletek és ezek a vállalatok elismerik, hogy. A karbantartási létesítmény már jóváhagyott FAR §145 javítóállomás több mint három évtizede; ez igaz a lehetőség, hogy magasabb szintű, mint a normál töltőállomásokon. Ez azt jelenti, hogy ellenőrizzék több, hogy ezt a magasabb szintű minősítés; Maintenance személyzet fenntartja ezt a szabványt könnyedén át tudásukat. sikeres Pályakezdő A diplomások önmagukért beszélnek, mert sikeresen elérjék céljukat dolgozik egy Airline. Azt is beveszünk a kapcsolatot a már sikeres pályázók, hogy valós élettapasztalat. EREDMÉNYEK Te csak annyira jó, mint a pilóták edzünk így mérjük magunkat az Ön sikere. És 96% -os első első alkalommal át arány, a diplomások között néhány a legnagyobb teljesítők az iparban. A számok önmagukért beszélnek, osztálylétszámok Ez a sok kis különbségek hogyan csináljuk a dolgokat, hogy kitesz egy nagy különbség a találatok között. Egy ilyen funkciót hitünk képzése kisebb csoportokban, ez lehetővé teszi számunkra, hogy egy sokkal személyre szabott, kedvező megközelítés az egyes. Továbbá, NAC használ egy szinkron képzési megközelítés. Más szóval, ha a tanulás elmélete a kezdeti szakaszban, akkor is a fejlődő repülő készségeket tandem. Meggyőződésünk, ez a megközelítés segít a diákok megérteni az elméletet, azok gyakorló, amit tanulnak. Munkatársaink NAC nyújt világszínvonalú képzés és oktatás minden a diákok. Elkötelezettek vagyunk, hogy válassza ki a legjobb értékeket és gyakorlatokat, hogy a légitársaságok a legtöbb értéket a pilóták szakmai. NAC foglalkoztat állandó, teljes munkaidős oktatók, akik között egyaránt élethosszig tartó szakmai oktatók, valamint a nyugdíjas kereskedelmi és üzleti repülőgép pilóták.

Büszkék vagyunk arra, hogy felajánl egy vadonatúj Redbird FMX hiteles szimulátor ,!

Új technológiailag fejlett EASA ATPL elmélet Learning

Használjuk a következő generációs mobil tanulás és az első olyan alkalmazás, amely teljes és teljes mértékben jóváhagyott EASA ATPL tanfolyam amely integrálja a digitális táskát.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Naples Air Center

EASA (Európai Repülésbiztonsági Ügynökség) Pilótaképzés a szabvány minden személy akarnak repülni Európában. NAC lehetőség nyújtja jóváhagyva EASA Pilótaképzés az USA-ban ... [+]

EASA (Európai Repülésbiztonsági Ügynökség) Pilótaképzés a szabvány minden személy akarnak repülni Európában. NAC lehetőség nyújtja jóváhagyva EASA Pilótaképzés az USA-ban, a mi brit edzőpartner, nagyon tapasztalt EASA repülési és földi oktatók.

Pilóták képzése az európai engedélyek és értékelések átalakítás nélkül köteles való visszatérés után minden EU-FCL szabályozott országban. Együtt mi edzőpartner, NAC lehetőség nyújt teljes körű repülési és földi tanfolyamokat minden típusú EASA képzés lehetséges.

Nápolyban Air Center kaphat a Európai EASA-JAA licencek egy töredéke annak, amit fizetni Európában, és a gyönyörű Florida környezetben!... [-]

Amerikai Egyesült Államok Nápoly
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Naples Air Center

Az FAA Private Pilot tanúsítvány természetesen a bejegyzés során az összes pilóta, akár folytatódik tovább egy légitársaság karrier vagy megőrizni kívánó, mint egy rekreá ... [+]

FAA rész 141 Pilótaképzés

Az FAA Private Pilot tanúsítvány természetesen a bejegyzés során az összes pilóta, akár folytatódik tovább egy légitársaság karrier vagy megőrizni kívánó, mint egy rekreációs pilóta ez az első Természetesen mindannyian vállaljuk. Alatt az edzés meg fogja tanulni az alapvető készségek a manőverezés repülőgépen, navigációs technikákat, valamint az alapvető eszköz a repülő készségeket járaton nap látási meteorológiai körülmények között. A képzés általában folytatják egymotoros repülőgép.

35 óra repülés oktatást (20 óra oktatóval) - 20 óra aikido iskola FAA rész 141 - Szakmai Pilot Tanfolyamok ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Nápoly
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

NAC - Naples Air Center

Intro to NAC