Naples Air Center

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Nápoly Air Center (NAC) az premier Flight School Floridában kínál professzionális és magán / szabadidős repülés képzés alatt (Korábban JAA) és FAA engedélyező hatóság. 2012 áprilisától, az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség (EASA) Pilótaképzés az újonnan bevezetett szabvány helyébe lépő JAA bármely pilóta célja, hogy repülni Európában. NAC ajánlatok Jóváhagyott EASA Pilótaképzés az USA-ban az EASA engedélyezett és jóváhagyott nagy tapasztalattal repülési és földi oktatók. Továbbá, NAC egyben FAA képzés alatt FAR 141 képzési és FAR Part 61 képzési programok. Akár teljesítik az álma vált a pilóta szakmailag vagy magántulajdonban, segítünk elérése a cél.

Repülőgép NAC tulajdonosa 24 a 27 repülőgép, hogy a használt Pilótaképzés. Semmi sem fontosabb, mint birtokló mi repülőgépek mi érdekli a fenntartásukat. Birtokló mi repülőgépek is kínál a diákok a bizalmat a gazdasági helyzetben a cég. NAC kínál képzést a különböző repülőgépek eredeti "6 darab" a "üveg" és LOFT (Vonal orientált Flight Training). Ez a képzés elengedhetetlen, mert nyit a foglalkoztatási kilátások minden repülőgép. A légiflotta van egy kiváló múlttal a biztonság és a megbízhatóság. Kialakításuk egyesíti a stabilitás és mozgékonyság, amelyek az optimális igényeinek a képzési világon. Service Centers NAC által kiosztott néhány nagy név a repülőgép-gyártási például terület karbantartása képviselőit, hogy fejezzék be garanciális munka új repülőgépek. A karbantartás a legmagasabb színvonalú, amely lehetővé teszi számunkra, hogy tartsa a képviseletére Piper és Cirrus több mint 10 éve, csak hogy néhányat említsünk. NAC tudja biztonság sarokköve műveletek és ezek a vállalatok elismerik, hogy. A karbantartási létesítmény már jóváhagyott FAR §145 javítóállomás több mint három évtizede; ez igaz a lehetőség, hogy magasabb szintű, mint a normál töltőállomásokon. Ez azt jelenti, hogy ellenőrizzék több, hogy ezt a magasabb szintű minősítés; Maintenance személyzet fenntartja ezt a szabványt könnyedén át tudásukat. sikeres Pályakezdő A diplomások önmagukért beszélnek, mert sikeresen elérjék céljukat dolgozik egy Airline. Azt is beveszünk a kapcsolatot a már sikeres pályázók, hogy valós élettapasztalat. EREDMÉNYEK Te csak annyira jó, mint a pilóták edzünk így mérjük magunkat az Ön sikere. És 96% -os első első alkalommal át arány, a diplomások között néhány a legnagyobb teljesítők az iparban. A számok önmagukért beszélnek, osztálylétszámok Ez a sok kis különbségek hogyan csináljuk a dolgokat, hogy kitesz egy nagy különbség a találatok között. Egy ilyen funkciót hitünk képzése kisebb csoportokban, ez lehetővé teszi számunkra, hogy egy sokkal személyre szabott, kedvező megközelítés az egyes. Továbbá, NAC használ egy szinkron képzési megközelítés. Más szóval, ha a tanulás elmélete a kezdeti szakaszban, akkor is a fejlődő repülő készségeket tandem. Meggyőződésünk, ez a megközelítés segít a diákok megérteni az elméletet, azok gyakorló, amit tanulnak. Munkatársaink NAC nyújt világszínvonalú képzés és oktatás minden a diákok. Elkötelezettek vagyunk, hogy válassza ki a legjobb értékeket és gyakorlatokat, hogy a légitársaságok a legtöbb értéket a pilóták szakmai. NAC foglalkoztat állandó, teljes munkaidős oktatók, akik között egyaránt élethosszig tartó szakmai oktatók, valamint a nyugdíjas kereskedelmi és üzleti repülőgép pilóták.

Büszkék vagyunk arra, hogy felajánl egy vadonatúj Redbird FMX hiteles szimulátor ,!

Új technológiailag fejlett EASA ATPL elmélet Learning

Használjuk a következő generációs mobil tanulás és az első olyan alkalmazás, amely teljes és teljes mértékben jóváhagyott EASA ATPL tanfolyam amely integrálja a digitális táskát.

Helyszínek

Nápoly

Naples Air Center, Inc

Address
Naples Air Center
230 Aviation Drive South Naples

FL 34104 Nápoly, Florida, Amerikai Egyesült Államok