The New England School of English

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Filozófiánk A filozófia a New England School of English az, hogy a legjobb angol nyelv és kultúra oktatása: hogy egy szellemileg kihívást jelentő programot a legjobb minőségű, meleg és támogató környezetben. Röviden, a célunk az, hogy egy rendkívüli lehetőség, hogy angolul tanulni.

Miért NESE? Komplett nyelvi és kulturális Immersion Abban NESE, a diákok megtanulják, nem csak nyelv; tanulnak az amerikai kultúra is. Diákjaink sikerül gyorsan, mert intenzív angol nyelvi képzés együtt komplett kulturális merítés bebizonyította, hogy maximalizálja a nyelvtanulást. Abban NESE, a hallgatók részt vehetnek az intenzív osztályok a nap folyamán, és a lehetőséget, hogy menjen haza, hogy egy amerikai család Vendéglátó, vagy a kollégium este. Minden nap, minden nap, intenzív program teszi ki a diákokat, hogy az amerikai nyelv és kultúra, ami lehetőséget ad arra leggyorsabb nyelvtanulás lehetséges.

Kiváló tanárok Azért, mert kiváló hírnevét, NESE vonzza a tanárok, akik mind a graduális és haladó fok néhány felső egyetem az Egyesült Államokban, köztük a Harvard, a Yale és a Columbia. Függetlenül attól, ahol a tanárok fokozatot szereztek, NESE tanárok dinamikus szakemberek rendkívüli tanítási tapasztalattal akiket kiválasztottak, hogy tanítsa meg NESE mert a magas szintű szakértelemmel és odaadással.

Kis osztályok A mi átlagos osztálylétszám 12 fő. Kis osztályok biztosítják élénk viták, gyakori a diákok részvételét, és intenzív tanár-diák interakció.

Intenzív és fél-intenzív programok heti öt nap A diákok közül választhatnak részt vevő NESE intenzív program 9: 00-3: 15 minden nap, vagy NESE fél-intenzív program 9: 00-12: 00 minden nap. Mindkét program 10 szintű nyelvi és kulturális képzést, teljes körű hozzáférést biztosít az összes NESE létesítmények, valamint a választott vagy a kollégium, illetve Vendéglátó szállás.

Szabadon választható és iskola utáni képzések Amellett, hogy a tudományos osztályok intenzív, a diákok választhatnak választható és iskola utáni képzések hogy segítsen nekik elérni céljaikat gyorsabban. Szabadon választható és iskola utáni Tanfolyamok közé TOEFL® előkészítése, üzleti angol, Jogi angol, szó, és egyetemi előkészítő. NESE haladóknak is, hogy tanfolyamokat a saját területén különösen fontos a Harvard Extension Iskola és más területen főiskolák. (Felhívjuk figyelmét, hogy öt diák regisztrálnia kell ahhoz, hogy egy NESE iskola utáni pálya kerül sor.)

Hivatalos átiratát és tanúsítványok A végén minden ülés kap egy NESE átirat, amely információt nyújt az angol nyelvvizsga és a tanulmányi eredmény minden készség területén. Ön is kap egy NESE igazoló látogatási való részvétel a programunkban, és sikeres teljesítésétől függ NESE legfejlettebb szinten, akkor kapnak a NESE diploma. Továbbá, ha elérni a tudományos kiválóság, akkor elismerik mint "Kitüntetések Diák". A jelölés ezen jelenik meg a hivatalos NESE átirat.

Egy ideális város, egy ideális egyetemi környezetben NESE szomszédságában található Harvard Egyetem központjában Harvard Square Cambridge-ben. Harvard Square egy fókuszpontja hallgatói tevékenység és az egyik legérdekesebb és dinamikus tanuló központok az Egyesült Államokban. NESE mindössze 100 méterre a vasúti és autóbusz-állomás és 10 percre a belvárostól Boston. Mi is kevesebb, mint két óra távolságra nagy síelés, óceán vitorlázás, és gyönyörű, történelmi Cape Cod.

Rugalmas Menetrend Kínálunk intenzív 4 hetes ülés megkezdése 12 különböző alkalommal az év során. Ez azt jelenti, hogy el tudja indítani az angol képzés egy időben, hogy a legjobban megfelel az Ön időbeosztásának.

Előzetes elhelyezése Egész évben, a diákok választhatnak, hogy él egy amerikai család Vendéglátó, vagy a kollégiumban. Mert NESE teszi az összes lakáscélú intézkedések előtt a diákok elhagyják az országukat, hogy a diákok választhatnak, hogy él egy Vendéglátó, vagy egy kollégiumi, hogy lehet menni közvetlenül a repülőtérről az új haza. NESE részvétel ingyenes bármilyen elrendezések.

A szakmai program a Rugalmassága miatt a NESE tanterv, a szakemberek közül választhatnak az osztályok akarják venni. Ez ideális a szakemberek, akiknek a munkája nem teszi lehetővé számukra, hogy az intenzív tananyag. Amellett, hogy a rendszeres intenzív program, magán oktatás és NESE választható kurzusok közül néhány a lehetőségek a NESE a szakemberek.

A program a diákok Intenzív tanterv kifejezetten, hogy a tanulók elérjék a tudományos célokat a lehető leggyorsabban. Amellett, hogy az intenzív osztályok, kínálunk egy TOEFL® előkészítése során, az intézményi TOEFL® vizsga minden hónapban, és egy egyetemi előkészítő tanfolyam. Ajánlunk kiterjedt képzési tanácsadás, valamint a egyetemi szolgáltatások, egyetemi erőforrás-könyvtár, hogy a tanulók tervezhet a jövőben tanulmányait az Egyesült Államokban, és beléptetését területen egyetemek anélkül, hogy TOEFL®.

Ingyenes tanácsadás és szolgáltatások Cégünk számos ingyenes szolgáltatást is kiterjedt: érkezés előtti lakhatási elhelyezés, egyetemi tanácsadás és elhelyezése, használata NESE számítógépes lehetőségeket, korlátlan használata NESE e-mail és az internet, NESE átiratok és tanúsítványok, és tanácsadásban tapasztalt munkatársunk világszerte .

Helyszínek

Cambridge

New England School of English

Address
Harvard Square
36 John F. Kennedy Street

02138 Cambridge, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 617-864-7170

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket