Northwest State Community College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Northwest State Community College ( NSCC ) egy kétéves állami főiskola, amelyet a Főiskolák és Iskolák Északi Központi Szövetsége akkreditált. Northwest State Community College Északnyugat-Ohióban nyújt teljes körű tapasztalatokat, ideértve a vállalat igényeihez igazodó munkaerő-képzést, hat héttől egy évig terjedő, iparág által elismert bizonyítványokat a nagy keresletű munkákhoz, és kétéves diplomákat, amelyek négy éves partnerek vagy helyi munkahelyek.

Az Northwest State Community College úgy gondoljuk, hogy mindenkinek egyenlő esélyei vannak a sikerre, függetlenül a háttértől és a tapasztalattól. Mint ilyen, elkötelezettek vagyunk, hogy támogassunk téged az osztályteremben, és legyőzzük a sok életkorlátot, amelyekkel szembesülhetsz a bizonyítvány kitöltése érdekében.

A régióban és az államban ismertek vagyunk arról, hogy magas színvonalú oktatást nyújtunk, amely kiváló helyi munkahelyeket eredményez a feldolgozóiparban, az egészségügyi karrierben, az iparművészetben és az üzleti életben. Bachelorba kötött hallgatóink egyre inkább megtalálják számunkra a legmegfelelőbb lehetőséget négyéves utazásuk megkezdésére, sokan középiskolás éveikben kezdődnek.

Helyszínek

Archbold

Address
Ohio 34,22600
43502 Archbold, Ohio, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: