Northwest College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Északnyugat Főiskola nyílt meg 1946-ban közel 100 teljes- és részmunkaidős diákok és három oktató, aki találkozott az osztálytermekben kölcsönzött az állami iskolába járás.

Kezdetben az úgynevezett University of Wyoming Northwest Center megállapítást nyert, egy megállapodás révén a University of Wyoming és Park County School District No. 1.. Egyetem támogatása megszűnt 1950-ben.

1953-ban a neve változott Northwest Community College, 1968-ban a főiskola adóalap kiterjesztették minden Park megyében. A név változott, hogy még egyszer Northwest Főiskola 1989-ben. Az évek során, a minőségi oktatás érett, és a lakossági campus fejleszteni.

NWC sokkal több, mint egy tipikus két éves főiskolai - vegye figyelembe az alábbiakat bizonyítékként a kérelmét.

Program szélessége: A legkülönbözőbb tanfolyamok támogatja 54 fok transzfer, 19 műszaki végzettségű és 34 készségek igazolásokat. És Northwest alacsony tandíj, nincs szükség bűntudata feltárása, mielőtt elkötelezné magát egy jelentős.

Erős kar: A hallgatók megismerik a kiváló oktatók a keresztnevén. Annak ellenére, hogy az ember gyakran felhívta a szakértők a saját területén, a kar középpontjában az áll, diákjaink.

Gazdag tanulási lehetőségek: Learning várja a diákokat és a tanórán kívül, beleértve a tudományos tevékenységek, mint állattenyésztés ítélve és a kriminalisztika, valamint az éves nemzetközi utazási lehetőségeket.

Tevékenységek: Egy sor tanulói tevékenységek tartoznak egyetemközi atlétika, intramuralis sport, klubok és szervezetek, a diákönkormányzat és így tovább. Ha atlétikai csapat, van egy jó esély a család és a barátok is nézni, az élő internetes közvetítés által termelt NWC diákok.

Környezetvédelem: Minden itt-egy igazán kollegiális környezetben, ahonnan öt kollégiumi és több mint 50 apartman (további részletek a mi campus térkép, és a környék térképek).

Vízió és misszió

Látomás - Keresztül a kiváló oktatás, a tanulás, és a lakókörnyezet, Északnyugat Főiskola lesz egy dinamikus és előkelő oktatási vezetője, hogy formálja a pozitív jövő diákok és a lakosság nagy része szolgál.

Küldetés - Keresztül kivételes, dinamikus élet- és tanulási környezet, Északnyugat Főiskola szenteli magát, hogy az egyes tanulók teljesítményét, a sokféleség, a globális állampolgárságot, és a közösség vitalitása.

Diákok

1719 hitel diákok 59% - a teljes munkaidőben 41% - részmunkaidőben 72% - Wyoming 23% - más államok 4% - más országok

Egyetem

Főépületben, Powell

132 - összesen hektáros 62 - épületek (beleértve a West Campus épületek)

Négy kihelyezett központok

Mickelson Field Station (50 mérföldre nyugatra Powell) Cody Center Worland Center Trapper Arena

Tanulmányi programok

52 - transzfer fok 19 - műszaki végzettségű 30 - tanúsítványok

Helyszínek

Powell

Address
231 West 6th Street
82435 Powell, Wyoming, Amerikai Egyesült Államok