Nashville Film Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az NFI Experience

Az NFI-nál a filmkészítők családja egyfajta kultúrát teremt. A diákoktól a karig és az öregdiákig mindannyian megszállottunk egy dologban: filmkészítés. És mivel a filmgyártás természeténél fogva csapatmunka, mindannyian folyamatosan együttműködünk, ötletgondoljuk és kapcsolatokat építünk ki, mind barátok, mind kollégák. Együtt megtámadjuk, bátorítjuk és alakítjuk egymást termelő művészekként.

Minden film, minden nap

Egész nap, minden nap filmet készítünk. Hiszünk abban, hogy a hallgatóink teljesen elmerülnek a filmiparban és megszüntetik a zavaró tényezőket. Mi biztosítjuk a gyorsaságot, elkerülve a nem kapcsolódó témákat és használhatatlan hitelórákat. A diákjainkat a hagyományos osztályteremben, a terepen, a készleten és a kamera mögött helyezik el. Minden egyes nap kézen fogható kreativitás.

Elindítjuk a Karriereket

A posztgraduális elhelyezés aránya meghaladja a 70% -ot.

Mint akkreditált filmiskola, a diákjaink és öregdiákok karrierjének fejlesztésére összpontosítunk. És mivel a programunk gyakorlati és az iparágban sok diákunk szerződéseket és állásajánlatokat sorakozik, mielőtt még végződnének. És az NFI, sikerünk épül a mi öregdiákunk sikeres karrierjeiből.

Ismerje meg az aktív filmeseket

Az NFI-nál minden karunk aktívan részt vesz a filmiparban. Gyártók, írók, szerkesztők, színészek, stilisták és így tovább. Ez biztosítja a hallgatóknak gazdag perspektívákat a trendek és a technológia, az expozíció egy aktív hálózat a szakemberek, és a valós mentorálás.

Nashville szívében vagyunk

Az egyik leggyorsabban növekvő amerikai város, a Nashville filmipar gyorsan bővül. Városunk a szórakoztatóiparra és a déli vendégszeretetre épült. A művészek helyi közössége valóban törődik a következő generációval, és mindig hajlandó új lehetőségeket teremteni. A zenei videókról a televíziós műsorokról a nemzeti reklámokra, a Nashville nagy dicséretet kap az elkötelezettségért az iparágban.

A kilenc hónapos program

El akarod kezdeni a karrieredet. Mi csak kilenc hónapban kezdjük el.

A filmkészítőket a készségekkel, hálózattal és gyakorlati tapasztalatokkal látjuk el, amelyek szükségesek ahhoz, hogy elérjük a földet. Az NFI Cinema Production Programja olyan, mint a bootcamp a filmkészítők számára.

Helyszínek

Nashville

Address
Nashville Film Institute
191 Polk Avenue

37210 Nashville, Tennessee, Amerikai Egyesült Államok