Hivatalos Leírás

Navarro College egy két éves főiskolai található Corsicana, Texas USA. Navarro College több mint 35 tudományos és technikai programok a diákokat felkészítsék át egy egyetem. Ezek a programok közé Computer Science, Pre-Engineering, különböző ápolási programok és Petroleum Technology. A nemzetközi diákok vehetnek részt a Corsicana, Waxahachie vagy Midlothian egyetemen. Navarro College egyetemen ház elérhető az Corsicana egyetemen.

Navarro College adott otthont a nemzetközi hallgatók több mint 30 éve. A hallgatói szervezet meglehetősen sokszínű, Több mint 36 ország képviselteti magát. A Navarro Főiskola angol Nyelvi Intézet is helyet ad a nemzetközi diákok, akiknek szükségük van a teljes angol nyelvtudás mielőtt főiskolai képzés. Befejezése után az angol nyelv Intézet, a diákok automatikusan fogadja be főiskolai képzés.

Kérjük, forduljon hozzánk további információért! Bízunk benne, hogy miután egy része a Navarro College család!

Hozzáférhető

  • Navarro nyitott felvételi politikát.
  • Mind az öt egyetemen néhány percre található a központtól és könnyen megközelíthető minden része a város. Tandíj Navarro fele az ára egy négy éves főiskolai.
  • Van osztályok szentelt szolgáló speciális populációkban, mint a veteránok, első generációs főiskolai hallgatók, valamint a fogyatékkal élők.
  • Van valami, hogy illeszkedjen mindenki Navarro: távoktatás, főiskolai átutalás, online kurzusok, alapképzésre, ESL, és az esti és hétvégi osztályok.

Érzékeny

  • Navarro épít a jövő számára. A campus state-of-the art berendezések és létesítmények, amelyek a diákok egy minőségi tudományos és műszaki oktatás biztosítva, hogy versenyelőnyre tehetnek szert a munkaerőpiacon.
  • A szakmai és műszaki képzési programok előkészítése diákjaink nagy kereslet pályára az egészségügy, az információs technológia, az ipari és így tovább.

Újító

  • A koordinált vizsgálatok és hallgatói szolgáltatási programok nyerték tisztelői és utánzói országszerte.
  • A főiskola átviteli program nemcsak felkészíti a tanulókat a aprólékosság egy négyéves főiskolai, azt is előírja egy folyton változó tananyag kis, kreatív osztályok.
  • Vannak hallgató létrehozott klubok és bizottságok az egyetemen, amelyek tükrözik a sokszínűség, csepegtetni az önállóságot, a vezetés és a felelős cselekvés.
Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Navarro College

A Navarro Főiskola angol nyelv Intézet ad angol nyelvű oktatás a legmagasabb minőséget, amelyben a nemzetközi diákok megtanulják a teljes potenciálját, dolgozzon ki egy m ... [+]

Navarro College egy két éves főiskolai található Corsicana, Texas USA-ban. Amellett, hogy több mint 35 tudományos és technikai programok állnak rendelkezésre, a Navarro Főiskola angol Language Institute továbbá angol nyelvi képzés a nemzetközi diákoknak. Navarro Főiskola adott otthont a nemzetközi hallgatók több mint 35 éve. A hallgatói szervezet meglehetősen változatos, több mint 36 országban képviselteti magát.

A Navarro Főiskola angol nyelv Intézet ad angol nyelvű oktatás a legmagasabb minőséget, amelyben a nemzetközi diákok megtanulják a teljes potenciálját, dolgozzon ki egy mélyebb elsajátítását az angol nyelvet, valamint a mélyebb megértését, Egyesült Államok kultúráját és szokásait. Tanfolyamok segítségével a diákok felkészüljenek graduális és posztgraduális tanulmányait egy amerikai egyetemen. Navarro College kínál garantált történő felvétel főiskolai osztályokat a nemzetközi hallgatók, akik teljesítik az angol nyelv Intézet.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Corsicana
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul