North Central Missouri College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

North Central Missouri College valóban figyelemre méltó kollégium híres tudományos kiválóság és erős közösségi érzés. Meggyőződésünk, hogy az oktatási intézmény jelenti választás és az érték. Az emberek összegyűjtése, hogy vizsgálja meg, fedezze fel, keressük a lehetőséget, és belekezdünk számtalan kihívások fejlesztő.

A beruházások az oktatásban hoz létre egy oktatási tapasztalat, hogy intellektuálisan kihívó és egy gyakorlati haszna messze túlmutat az osztályteremben. Diákjaink utasítást egy tehetséges oktatók, akik befektetni az időt és energiát, hogy biztosítsák az egyéni siker. Kis létszámú osztályok és a különböző osztály menetrend magának előnye, hogy a diákok képesek létrehozni saját tanulási tapasztalataikat.

A North Central Missouri College, partnerségi programok üzleti és ipari nyújtson szélesebb körű tanulási lehetőségeket, hogy a vezető karrier belépés és a haladás. Több megkereső programok, hogy a tanulási laboratórium neked, a diák. Oktatási programokat, amelyek elérik a munkahelyen segítse a hallgatók átmenet az osztályban, hogy a karrier. Az osztályok kínált Maryville, Chillicothe, Bethany, és Trenton, elkezdtük regionalizálása erőfeszítéseinket, hogy szolgálja a sokszínű népesség tanulók találtak Nagy-Northwest Missouri. Büszkék vagyunk arra, hozzájárulások örökségünk, amelyek magukban foglalják a diákok a környező négy állami térségben és nemzetközi szinten is.

Függetlenül attól, hogy egy vezető a középiskolában keres két hitelt, a közelmúltban érettségizett, vagy visszatérő főiskolai hallgató keres előrelépés, azt találjuk, hogy North Central Missouri College kínál a világ a lehetséges! Kérjük, használja a katalógushoz, mint egy útmutató, hogy a szolgáltatások, a tudományos programok, tanfolyamok, tevékenységek, és a rendelkezésre álló forrásokat, hogy a North Central Missouri College.

NCMC Mission

A misszió a North Central Missouri College, hogy segítse az egyének oktatási / üzleti közösség elérni céljaikat nyílt felvételi, ésszerű költségek mellett, a progresszív tananyag és szolgáltatás - szállított egy gondoskodó, hozzáértő személyzetet biztonságos, technológiai gazdag tanulási környezet .

Helyszínek

Trenton

Address
North Central Missouri College
1301 Main Street

Trenton, New Jersey, Amerikai Egyesült Államok