Northeast Wisconsin Technical College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az 1910 -ben alapított NWTC országos rangú, kétéves állami kollégium, ahol a diákok felkészülnek a csúcstechnológiai pályára és elkezdik a főiskolai diplomáját. Az elmúlt évben az NWTC több mint 32 000 hallgatót szolgáltatott; 7 800 hallgató folytatott diplomát és oklevelet, és több mint 1100 vállalkozóval dolgozott szerződéses képzésben. A Főiskola több mint 30 országból érkezett diákokat, többek között Malajziát , Pakisztánt , Dél-Afrikát , Brazíliát , Ghánt , Spanyolországot , Lengyelországot és Kínát .

Minden NWTC hallgató számára biztosítják a sikerhez szükséges erőforrásokat. Ennek eredményeképpen a diplomások 93 százaléka a diploma megszerzésétől számított hat hónapon belül karriernél rendelkezik; E diplomások 80 százaléka foglalkozik pályafutásaikkal. Több száz diplomás folytatja továbbképzését NWTC transzferszerződéseivel közel 40 másik főiskolával / egyetemmel .

Kezdd itt. Menj bárhová!

Küldetésünk

Kétéves műszaki főiskola vagyunk, Északkelet-Wisconsinban, ahol az oktatásra, képzésre és az egész életen át tartó tanulás lehetőségeit biztosítjuk az egyének és a vállalkozások számára, ami szakképzett munkaerő kifejlesztéséhez vezet. Ügyfeleink a körzet gazdasági életképességét ösztönzik a bizonyítványok, diplomák, oklevelek és kurzusok elvégzésével szerzett készségek és ismeretek alkalmazásával.

A látomásunk

Az NWTC egy élvonalbeli élethosszig tartó főiskola, amely átalakítja, erősíti és inspirálja.

Helyszínek

Zöld öböl

Address
2740 West Mason St.
WI 54303 Zöld öböl, Wisconsin, Amerikai Egyesült Államok

Marinette

Address
1601 University Drive
WI 54143 Marinette, Wisconsin, Amerikai Egyesült Államok

A Sturgeon Bay

Address
229 N. 14th Avenue
WI 54235 A Sturgeon Bay, Wisconsin, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket