Olympic College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kérjük, tekintse meg az e-prospektus!

Üdvözöljük International Students!

Olimpiai College egy kétéves állami főiskola, Washington államban, amely több mint 70 különböző mértékben és a bizonyítványok tanulmányi átadása és a szakmai-technikai programok. A campus Bremerton található egy 33 hektáros helyszínen keretezi kilátást az olimpiai hegység, Mt. Rainier, sós bevezetések, a Cascade-hegységben. A város Bremerton biztonságos közösség és az ideális otthoni bázis, ahonnan felfedezni és megtapasztalni a West Coast Rendszeres komp Seattle, ami kevesebb, mint egy óra alatt elérhető, Bremerton tökéletes lehetőséget kínál, hogy élvezze a kisvárosi hangulatot, az összes az izgalom és hegyezi a kulturálisan sokszínű város Seattle.

Miért érdemes olimpiai College?

1.. Személyes figyelem és kis csoportokban 2. Megfizethető tandíjat és Vendéglátó 3. Kollégiumban rendelkezésre az egyetemen 4. Kényelmes helyen fekszik, Seattle 5. TOEFL nem szükséges 6. Intenzív angol Program 7. Ingyenes beszélgetés partnerek 8. International Student Club 9. On-campus foglalkoztatás 10. 4-és 6 hetes nyári ülés Intenzív angol 11. Garantált egyetemi transzfer belépést kijelölt 4 éves egyetemi 12. Kis nemzetközi hallgatói létszám lehetőséget biztosít, hogy angolul 13. Lehetőségek, hogy vegyenek részt az egyetemi élet, és életre szóló barátságot Kérjük, tekintse meg e-prospektus!

Olimpiai College oktatja több mint 13.000 diák évente. 1946-ban alapított, a főiskola három campus Bremerton Poulsbo, és Shelton, és ez szolgál a lakosság 280.000 lakos él Kitsap és Mason megyében.

Oklevelek és bizonyítványok

Olimpiai College segít a diákoknak építeni készségek a következő fázisban életük vagy karrier keresztül számos oktatási lehetőségeket. A diákok keresni egy bizonyítvány vagy társult diplomát, vagy töltse ki az első két évben a diplomát. Diákok, akik szeretnék befejezni a diplomát helyileg választhatja a Bachelor of Science in Nursing, Bachelor of Applied Science in Information Systems, vagy Bachelor of Science gépészmérnöki fokban már elérhető a Bremerton campus, vagy úgy dönt, hogy adja át az egyik egyetem amelyek együttes elhelyezése a Bremerton vagy Poulsbo egyetemen. Emellett OC kínál tanfolyamokat frissítésére szakismereteket, hogy munkahelyi képzés, vagy egyszerűen a személyes gazdagodás. A diákok elérjék sok a személyes és szakmai céljait látogatásával olimpiai College. Az elmúlt években, a főiskola számos változáson ment keresztül, többek között az építőipar egy új humán és hallgatói szolgáltatások épület a Bremerton campus és a bővülő szolgáltatások saját Poulsbo és Shelton egyetemen.

Tandíj és tipikus Költségek: A nem rezidens

Tandíj / díjak 4053 $

Könyvek / kellékek $ 1095

További 3355 $

Szoba / board 9828 $

ÖSSZESEN 18.231 $

Olimpiai College Transfer Felvételi garanciák (TAG) számos partner intézmények. Nemzetközi diák pályázók, akik alkalmazzák a főiskolai átviteli program közül választhat partnerintézményeink vizsgálni őket egy felvételi garancia. Azon pályázók, akik elfogadják, hogy olimpiai College is kapnak egy felvételi levél tőlünk, és a Transfer Felvételi garanciája az egyetem általuk kiválasztott. A diákoknak ki kell tölteniük a társult diplomát olimpiai College a szükséges GPA teljesítése érdekében a feltételes ajánlatot. A GPA követelményeinek beszerezhető a legtöbb nemzetközi diákok számára. Tény, hogy a legmagasabb követelmény a 3,25 (B) átlagos

Helyszínek

Bremerton

Olympic College

Address
Olympic College
1600 Chester Avenue

98337-1669 Bremerton, Washington, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 360-792-6050