Palm Beach State College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A siker Pathway Palm Beach megyében

RólunkMivel a Palm Beach State College több mint 80 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit, szerves szerepet játszott a Palm Beach megye figyelemre méltó növekedésében és jólétében. Pályakezdőink - a nemzedékek generációjához tartozó közösségi és üzleti vezetők - minden iparágat befolyásoltak, és ma is ezt folytatják.

Az 1933-ban alapított Florida első nyilvános közösségi főiskolájaként a Palm Beach State három osztályból és 41 helyi hallgatóból öt campusra és 48 757 hallgatóra nőtt több mint 161 országból. Az Egyesült Államokban a felsőfokú végzettséggel rendelkező egyik vezető gyártó, a PBSC érettségi fokozatot, szakképesítést, karrierképzést, valamint vállalati és továbbképzést kínál.

Az évek során a Palm Beach State College kibővítette küldetését, programját és elérheti a Palm Beach megyében a legnagyobb felsőoktatási intézményt, és a Florida Főiskola Rendszer 28 főiskola negyedik legnagyobb (FTE alapján). Minden évben több Palm Beach megyei középiskolai végzettséggel rendelkező személy választja a PBSC-t, mint bármely más intézmény. A hallgatók beiratkoznak a Worth-tó, Boca Raton, Palm Beach Gardens, Belle Glade és Loxahatchee Groves campus helyszíneire, valamint online kurzusokat vehetnek igénybe.

Helyszínek

Lake Worth

Address
South Congress Avenue,4200
33461 Lake Worth, Florida, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: