Parkland College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Parkland College örömmel fogadja a nemzetközi hallgatókat az Egyesült Államok Illinois-i Champaign városában.

Parkland College SEVP tanúsítvánnyal rendelkezik, hogy I-20 formájú dokumentumokat biztosítson az F-1 és M-1 hallgatók számára, akik az Egyesült Államokban kívánnak tanulni.

111124_20181015ParklandMisc.023.JPG

Parkland College büszke az Egyesült Államokon kívüli hallgatók, valamint más amerikai főiskolákon és egyetemeken részt vevő hallgatók számára elérhető távoktatási lehetőségekre.

Parkland College egy kétéves főiskola, az Illinois-i Champaignben, az Egyesült Államok egyik legfontosabb célpontja a nemzetközi hallgatók számára. Több mint 100 Associates Degree és Certificate programot kínáló Parkland College a kis osztályméretekről, a legmodernebb lehetőségekről, a befogadó tanulási környezetről és a kedves oktatókról ismert. A Parkland büszkélkedhet Illinois állam bármely kétéves főiskolájának legnagyobb nemzetközi hallgatói testületével, több mint 300 hallgatóval, akik több mint 40 országot képviselnek.

111128_20180709-Parkland-Scenes-056.jpg

A Associate Degree ideális és olcsó ajtót kínál az amerikai oktatási rendszerbe belépni kívánó nemzetközi hallgatók számára. Miután tökéletesítették angol nyelvtudásukat az angol mint második nyelv (ESL) programon keresztül, vagy kétéves értékű átutalható kreditet kerestek, a Parkland számos nemzetközi hallgatója ezután négyéves egyetemekbe (2 + 2 átutalás) átkerül az egész Egyesült Államok, ahol folytatják oktatásaikat, érettségi és posztgraduális végzettséget szereznek. A parklandi transzferek legnagyobb kedvezményezettje az Illinoisi Egyetem, amely szintén Champaignben található, és az ország egyik legfontosabb kutatási egyeteme. A nemzetközi hallgatók átválthatnak az illinoisi egyetemre, amely már Champaignben telepedett le, és két éves tapasztalattal rendelkezik az amerikai oktatási rendszerben. A Champaign külvárosában található Parkland College campus egyaránt modern és festői, fákkal és közeli parkokkal körülvéve, és könnyen elérhető a nyilvános buszrendszeren. Rengeteg parkoló található a hallgatók számára autókkal. A campuson van egy színház, egy kávézó, egy tornaterem és a Staerkel Planetárium, az illinoisi második legnagyobb planetárium, ahol nyilvános előadásokat, show-kat és kiállításokat tartanak.

111127_20180709-Parkland-Scenes-001.jpg

Parkland College hallgatók által üzemeltetett rádió- és televízióállomásokat is üzemeltet. A Parkland College atlétikai szempontjából nyolc férfi és női sportcsapat képviselteti magát, akik az NJCAA-ban versenyeznek. Ilyen nagy nemzetközi hallgatói Parkland College oktatói jól hozzászoktak a nemzetközi hallgatók előtt álló kihívásokhoz, és tapasztalattal rendelkeznek velük szembenézve. A Parkland arra törekszik, hogy fokozza a globális tudatosságot és a multikulturálisságot az oktatás révén, és a karok örömmel fogadják az egyedülálló perspektívákat, amelyeket a nemzetközi hallgatók az osztályaikban hoztak.
A TOEFL nem szükséges a Parkland College történő felvételhez, de a leendő hallgatóknak, akik elvették és 61 (internet) vagy 500 (nyomtatott) vagy annál jobb pontszámot szereztek, csak írásbeli mintát kell benyújtaniuk. Azok a leendő hallgatók, akik nem vették át a TOEFL-t, angol nyelvet fognak értékelni, amikor megérkeznek a Parklandbe. A TOEFL elmulasztása NEM érinti a felvételt a Parkland College .

111126_20181015-Parkland-Misc.-078.jpg

„Az elméleti ismeretek mellett a Parkland nagyon fontos tanulságokat adott nekem a toleranciáról és az amerikai életmódról. Csak tisztelettel kezelték, és a világ más oldalára mutattam be, és magamra. Ezért a csodálatos nemzetközi barátaimmal együtt emiatt tartom az ott töltött időmet egy élettapasztalatnak. " - Fábio Goulart Andrade, Brazília. Parkland College hallgató 2011-12.

Parkland College Champaignben, Illinois-ban található, biztosítja a nagyobb város kényelmét és izgalmát, kisvárosokkal. Mi vagyunk a leggyorsabban növekvő város Illinoisban , hosszú listával várjuk lakosainkat és rövid ingázási időket. Champaignban nem csak a tömeg tagjai, hanem egy virágzó és növekvő közösség tagjai is.

A Parkland az első számú diákátutalás az Illinoisi Egyetemen , a hátsó udvarunkban található felső kutatási egyetemre. Az Illinois-i Egyetem közelében való élet fő előnye a nagy 10 sportesemények és világszínvonalú szórakoztatáshoz való hozzáférés olyan helyszíneken, mint a Memorial Stadium , az Állami Farm Központ és a Krannert Előadóművészeti Központ .

111129_20180327-Parkland-011.jpg

Testvérvárosunk különálló, virágzó belvárosi üzleti körzetekkel rendelkezik, ahol finom ételeket, éjszakai életet, kávézókat (tanulmányi helyszíneket) és vásárlást kínálnak. A Champaign-Urbanát a Midwest Living Magazine még a legnagyobb középnyugati élelmiszervárosnak is nevezte, jó okból. A helyi éttermek, valamint a regionális kedvencek, például a Portillo éttermei mind megtalálhatók a menüben.

111123_Parkland_Nursing_Program_08232018-314.jpg

Helyszínek

Nyílt vidék

Parkland College

Address
2400 West Bradley Ave
61821 Nyílt vidék, Illinois, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 217-351-2200

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket