Polk State College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük Polk State College

Polk State College, Létre 1964-ben, egy multi-campus intézmény szolgálja több mint 20.000 hallgatók Bachelor of Applied Science, Bachelor of Science, társult Arts and Associate in Science fokozatot, valamint a széles körű tanúsítványt, és a munkaerő-képzés lehetőségeket. A Kollégium is működtet három charter középiskolában.

Polk állam előnyei közé tartozik a kis osztálylétszám; gyakorlati tanulás; külön kar; nappali és éjszakai órák; online lehetőségek; megfizethető tandíj; kiváló pénzügyi támogatást; egy sokszínű közösség és élénk diákélet, beleértve képzőművészeti lehetőségek, klubok, és egyetemközi atlétika.

Mi vagyunk a tökéletes hely, hogy szárnyalni. Mi Polk.

Polk State College Mission Polk State College, a minőség alapú intézmény, átalakítja életünket erejével oktatás hozzáférést biztosít megfizethető társult és érettségi fok, karrier bizonyítványok és munkaerő foglalkoztatási programok által szállított változatos, képzett oktatók és dolgozók.

Polk State College Vision Támogassák a kiválóságot és hallgatói sikert az innováció, az érték és az elkötelezettség.

Polk State College Core Values

Szolgáltatás Integrity Tudás Sokféleség vezetés

Felvételi és támogatás Polk State College fenntart egy "nyitott ajtó" politika és lehetővé teheti olyan érettségizett a befolyásoló diploma vagy GED bizonyítvány birtokosa. Hallgató léphet be a Polk állam alatt minden olyan fogalmat, és a testület is kínál számos innovatív, rugalmas alternatívát a hagyományos ütemezés, beleértve az online, hétvégi, gyorsított, a shift-barát és a mini-félév lehetőségeket. Kínálunk diákok a különböző lehetőségek finanszírozására és a kifizető a főiskolai ideértve a támogatásokat, hiteleket, és ösztöndíjak.

Helyszínek

Lakeland

Polk State College - Lakeland Campus

Address
3425 Winter Lake Rd, Lakeland, FL 33803
33803 Lakeland, Florida, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 863-297-1000

Programok

Associate of Science
Művészeti Munkatárs
Oklevél