Pyramind

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Zenei produkciós iskola és online tanulóhálózat

SF Campus

Tanulja meg, hogy készítsen hangokat és zenét szeretete SF Campusunkban, amely San Francisco SOMA kerületének szívében található.

Merüljön el a bolygó legmélyebb zenei és audiotermesztő képzési programjával, mely kifejezetten a zeneszerzők, a hangmérnökök, a zeneszerzők, az audiómérnökök és az elektronikus zeneművészek pályafutásának elindítására irányul.

San Francisco vezető zenei és hangtermelő iskolája várja Önt.

Online

A Pyramind online zenei termelési osztályainak és programjainak célja, hogy részletesen megmagyarázzák a DAW-t, megszólalják a hangtervezés művészetét, és megtanulják a bevált dalszerzést és módszereket.

Szerezzen egy-egy képzést oktatójával és mentorával, amely az egyes online osztályok árából áll.

Válasszon az olyan teljes programok közül, mint az Electronic Music Producer Online vagy az Ableton Live, a Logic Pro X, a Pro Tools és egyebek.

Készítsen portfóliót egy szakember irányítása alatt, és dolgozzon ki egy megismételhető munkafolyamatot, amelyet magával vihet magával karrierje során.

Mentorációs hálózat

Csatlakozzon a tökéletes mentorhoz a magán-egyszemélyes oktatáshoz és tanácsadáshoz a Pyramid Mentorship Networken keresztül.

Tanuljon számos tantárgyat, beleértve a DAW szoftvert és a gyártási készségeket, az elméletet és az elrendezést, az üzleti tevékenységet és így tovább.

Fejlessze készségeit termelőként, és szüntesse meg a sikereit.

KÖZÖSSÉG

Csatlakozzon élénk közösségünkhöz, és hozzáférhessen az ipari kapcsolatokhoz, a mentorokhoz, a szakmai gyakorlathoz és a foglalkoztatási lehetőségekhez.

Fogadja meg az együttmûködés erejét a diákok és munkatársak együttmûködésével a több stúdió komplexumában.

Hozzon létre egy egész életen át tartó szakmai hálózatot olyan események révén, amelyek kapcsolatba léptek a helyi zenei jelenettel, különleges vendégelőadókkal, turné művészekkel és producerekkel.

Blogunk tele van ingyen tippekkel és trükkökkel videókkal, interjúk művészekkel, esemény recapsokkal és még sok mással.

Studio Szolgáltatások

Stúdió-szolgáltatási csapatunk az interaktív szórakoztatásra, a VR-re és a zenére számos nagy névvel rendelkező audio design és zene számára nyújt lehetőséget.

Ügyfeleink közé tartozik a HTC Vive, a Microsoft Studios, a Ubisoft, a Blizzard, a Zynga, a Double Fine, az Insomniac, az Nvidia, a Samsung, a HP és még sok más!

Helyszínek

San Francisco

Address
880 & 832 Folsom Street, San Francisco, CA
94107 San Francisco, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

USA Online

Address
USA Online, Amerikai Egyesült Államok