Hivatalos Leírás

A felvételi Connection

A szétválást a felvétel, Rádió, Film és Gasztronómiai Connection (RRFC), a felvétel Csatlakozás az iparágban elismert kereskedelmi iskola köré szerveződik, amely a praktikus, egy-egy képzést a karrier, mint egy hangmérnök és zenei producer. A legfőbb cél nem egyszerűen az felvértezzük Önt a készségek van szüksége, hanem segít betörni az ipar azáltal meg abban a helyzetben, hogy megszerezzék az on-the-job tapasztalat, miközben fontos ipari kapcsolatokat.

A mi forradalmi mentor-gyakornok (extern) tanulási megközelítés, mi párosítani minden diák egy aktuális zenei producer, vagy hangmérnök, aki rendelkezik egy-egy képzés egy igazi stúdióban. A program egyesíti a strukturált, mégis rugalmas tanterv nagy mennyiségű gyakorlati képzést a stúdióban, ami lehetővé teszi a diákok nem csak tanulni az alapjait a termelő, a felvétel és a keverés, de az üzleti szempontjai fut egy stúdió, mint valamint a belső működését az ipar is. Mivel a kezdetektől 1989-ben, a felvétel Csatlakozás bővítette megközelíthető be mind az 50 állam, valamint a Kanada, Ausztrália és az Egyesült Királyságban, végül forgalomba több mint 11.000 diák a szakiskolások (externs) valós hangstúdiókban három kontinensen. A mentori személyzet áll a tényleges termelő és mérnökök világszínvonalú stúdiók, akik közül sokan rendszeresen dolgoznak Grammy-díjas, platina-lemezes művészek. Gondosan képernyőn a mentorok, hogy biztosítsák azok így diákjaink a legjobb oktatás érdekében, valamint a legjobb lehetőségeket, hogy kapcsolatba az iparág a folyamat. A felvétel Csatlakozás on-the-job audio képzési program kiváló választás mindazok számára, a szenvedély, hogy indítson a karrier, mint egy hangmérnök, zenei producer, élő hangmérnök, zenei énekes, élő DJ, zeneszerző vagy egyéb ipari szakember. Egyedülálló megközelítés hozza meg a megfelelő helyen a megfelelő időben a megfelelő embereket, hogy segítsen megtörni az iparban.

Lehetséges Karrier Paths

A mi alapvető hangmérnöki és zenei termelés folyamán, képesek vagyunk, hogy pár diákok mentorok szakosodott a választott műfaj vagy érdeklődési körrel. Jelenleg kínál testreszabott képzés az alábbi karrierje:

Az elektronikus zene termelés Hip-hop zenei termelés / verte így Élő hangtechnika Utómunka audio Audio film, TV és videojátékok Touring DJ Zeneiparban (előadó menedzsment, címke végrehajtó, stb)

Top tíz ok, hogy fontolja meg a felvétel Csatlakozás:

  1. Ismerje meg lakóhelyed. (250 városok közül lehet választani)

A több mint 250 helyszínen szerte az országban, akkor a vonat meg egy igazi stúdióban vezetői távolságon belül, ahol élsz. Nem kell áthelyezni, lépjen ki a munkát, vagy búcsút a meglévő kapcsolatokat.

  1. Alacsony tandíj

Az égbeszökő az oktatási költségeket, nem ritka, hogy a diákok, hogy rack több tízezer dolláros adósságot, mielőtt diplomás. Törekvő szakemberek, ez a végén a karrier, mielőtt még kezdődik. Őrizzük meg a tandíj megfizethető ($ 9400, minden készletet tartalmazza, nem díj), így nyugodtan koncentrálhat a karrier, nem, hogy hogyan fogsz fizetni a számlákat.

  1. Készítsen a különböző zeneipar karrier

Akár akarjuk előállítani, komponálni, mérnök, DJ vagy végeznek; Akár a hip-hop, elektronikus zene, ország, pop, a rock vagy jazz; szabjuk meg a tananyag, hogy az Ön igényeinek, és mi van pár egy mentort, aki segít elérni a konkrét karrier célok.

  1. Valós elhelyezkedést segítséget

Köszönhetően egyedi megközelítést, sok diák kap bérelt által mentorok vagy létesített kapcsolatok révén mentorok. Ugyanakkor a felvétel Csatlakozás, semmit sem bízunk a véletlenre. Minden diák, azt, hogy kiegészítő támogatást, képzést és az elhelyezkedés segítséget, legfeljebb egy évvel a diploma megszerzése után.

  1. Ismerje mint gyakornok (extern), nem egy osztályteremben tanuló vagy gyakornok

Mint felvétel Csatlakozás diák, ha nem az egyik diák között tucatnyi versenyző egy tanár figyelmét egy osztályban. De nem is egyszerűen egy gyakornok, aki kihúzza a szemetet (bár házimunkát egy természetes része a stúdió élet). Ön egy gyakornok (extern), aki hozzá van rendelve egy igazi producer / mérnök személyre szabott on-the-job képzés. Nem csak a tanulás fogalmak egy tankönyv: tanulunk a trükköt a kereskedelemben egy igazi profi.

  1. A munka a saját zenei karrierjét

Az egyik dolog, a diákok szeretik a legjobban a felvétel Csatlakozás az, hogy a tanfolyam lehetővé teszi számukra, hogy a dolgokat, amiket a tanulás létre saját zenét. Bár sok diák egyszerűen csak szeretné, hogy mérnök és termelni mások, mások szeretnék, hogy készítsen saját zenét. A tanfolyam lehetővé teszi, hogy akár a saját játékot. Meg fogod tanulni, hogy rekord, keverjük össze, és készítsen saját zenét, és még jobb, hogy azt hallotta, a tényleges zenei szakemberek, akik segítségével ki magatokból.

  1. Tudjon ipari szabvány felszerelés és szoftver

Mivel te tanulás egy igazi stúdióban, akkor természetesen a tanulás használja a fogaskerék és a szoftver, hogy a profik használják, a vintage erősítőktől a virtuális plugins, az analóg-digitális. Meg fogod tanulni az ipari szabvány Pro Tools, valamint egyéb programok, mint a logika, az ész és az Ableton. És kapsz gyakorolni a hajtómű és a szoftver nélkül versenyeznek a többi diák számára gyakorlati időt.

  1. Egy-egy mentori

A felvétel Csatlakozás osztály, csak egy diák: te. Nem osztályok tucatnyi más versenyző. Minden képzési előfordul egy-egy a stúdióban, csak te és a mentor. Nem számolunk dolog, amit nem értek. Megtanulják a saját tempójában. Kérdezd bármilyen kérdése tetszik. Ez a személyre szabott figyelem az, ami segít az emberek, mint akkor lesz nagy gyártók és a mérnökök. És ez az, amit mi után.

  1. Világszínvonalú mentorok valódi album kredit

Más iskolák, a tanárok gyakran a fokozatok és diplomák lóg a falon. A valós zeneipar, a siker mérhető más módon. Mi partnere top gyártók és a mérnökök az ország egész területén mentor diákjainknak-emberek, akik dolgoznak szupersztár tehetséges, mint Taylor Swift, Lady Gaga, U2, Aerosmith, Kendrick Lamar és sok-sok más. Valószínűleg nem fog találni főiskolai lóg a falakon a mentor stúdiójában, de lehet, hogy csak látni néhány arany és platina Records, és talán még egy Grammy vagy kettő.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Recording Connection Audio School

Egy alapos szakmai ismeretek Ableton Live elengedhetetlen, ha azt tervezi, hogy egy elektronikus zenész vagy a klub DJ. A kombinációja hatékony fedélzeti virtuális hangsz ... [+]

KÉPZÉS Ableton Live: rendelkezésre minden 50 Államokban és Kanadában.

1989 óta, a felvétel Csatlakozás helyezett több mint 11.000 diák a dolgozó inasok (externs) tényleges hangstúdiókban szerte az Egyesült Államokban, valamint Kanadában, Ausztráliában és az Egyesült Királyságban Diákjaink mentora szakmai hangmérnökök és zenei producerek, beleértve sokan, akik dolgoztak a Grammy-díjas, platina-lemezes projektek néhány, a legnagyobb nevek a szakmában. Minden felvétel Csatlakozás mentor szitáljuk óvatosan, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a bizonyított tapasztalattal és tudással, hogy segítsen a diákok karrierjük le a földre.

A mi Ableton Live Természetesen tananyag ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Los Angeles Egyesült Királyság Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Írország Parafa Bournemouth Croydon Haringey londoni kerület Stanmore Worcester York Dublin Ausztrália Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Több
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Recording Connection Audio School

Miután megkapta praktikus, egy-egy képzés a hangmérnöki és zenei termelés egy tapasztalt szakember, a következő lépés az, hogy legyen tanúsított Pro Tools ™. Büszkék vagy ... [+]

Kap igazolást PRO TOOLS ™! Bizonyítania kell az ipar, hogy a készségek szállít nyomás alatt

Miután megkapta praktikus, egy-egy képzés a hangmérnöki és zenei termelés egy tapasztalt szakember, a következő lépés az, hogy legyen tanúsított Pro Tools ™. Büszkék vagyunk arra, és izgatott, hogy ezt a lehetőséget a felvétel Csatlakozás Pro Tools ™ Certification programok. Ez azt mondja, hogy az ipar már nem tanuló, de egy hiteles szakmai, készen arra, hogy megbirkózzon a projekt.

Ön vehetnek a hang tanúsítási programokat, ha:

Végezte el a felvétel Csatlakozás természetesen Audio Engineering and Music Production; VAGY Diplomát a bizonyítvány, diploma vagy fokozat egy másik audio iskola. ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Los Angeles Egyesült Királyság Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Írország Parafa Bournemouth Croydon Haringey londoni kerület Stanmore Worcester York Dublin Ausztrália Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Több
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Recording Connection Audio School

Álmodnak éjszaka. Meg megszáll felette a nap folyamán. Tudja, hogy a természetes tehetség, és úgy gondolja, hogy mit vesz, hogy ez az iparág, mint egy elektronikus zenei ... [+]

A felvétel Csatlakozás ELEKTRONIKUS ZENEI TERMELÉSI PROGRAM: rendelkezésre minden 50 Államokban és Kanadában.

A több száz helyszínen szerte az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában és az Egyesült Királyságban, a felvétel Csatlakozás helyezi ezer diák dolgozik a képzésben részt vevőket (externs) valós hangstúdiókban szerte a világon. Diákjaink mentora felső polc gyártók és mérnökök, akik közül sokan dolgoznak platina-lemezes és Grammy-díjas művészek. Mi képernyő a mentorok gondosan vannak a bizonyított tapasztalat és tudás, hogy diákjaink elindítani karrierjüket.

További információk a felvétel Csatlakozás Electronic Music Képzési Program ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Los Angeles Egyesült Királyság Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Írország Parafa Bournemouth Croydon Haringey londoni kerület Stanmore Worcester York Dublin Ausztrália Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Több
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Recording Connection Audio School

Úgy tervezték, a súlyos törekvő producer / mérnök szem előtt tartva, a fejlett természetesen épít az alapítvány által lefektetett alapvető szakmai kurzus keretében, így a ... [+]

A komoly gyártó: mi Advanced Audio Engineering & Music Production természetesen elérhető mind az 50 államban és Kanadában.

1989 óta, a felvétel Csatlakozás segített több ezer diák betörni a zenei ipar helyezve őket szakiskolások (externs) valós hangstúdiókban szerte az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában és az Egyesült Királyságban Diákjaink képzett világszínvonalú gyártók és mérnökök, akik közül sokan dolgoztak néhány, a legnagyobb nevek a szakmában. Minden mentor gondosan átvizsgáljuk, hogy biztosítsa a diákok kapnak a minőségi oktatás valaki nagy tapasztalattal rendelkezik az iparban.

A mi Advanced Audio Engineering & Music Production természetesen ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Los Angeles Egyesült Királyság Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Írország Parafa Bournemouth Croydon Haringey londoni kerület Stanmore Worcester York Dublin Ausztrália Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Több
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Recording Connection Audio School

Felkészülni a karrier, mint egy hangmérnök tanulást közvetlenül a profik, apprenticing (externing) alatt egy tapasztalt hangmérnök. Betörni a zenei ipar egyre benne az el ... [+]

Audio Engineering

Mivel a kezdetektől 1989-ben, a felvétel Csatlakozás segített több ezer diák indítson pályájuk helyezve őket dolgozni szakiskolások (externs) valós hangstúdiókban szerte az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában és az Egyesült Királyságban Tesszük ezt partneri száz gondosan árnyékolt termelők és a mérnökök, hogy mentora diákjaink on-the-job és egy-egy. Sok mentorok Grammy-díjas, akik dolgoztak szupersztárok és platina-lemezes művészek.

A felvétel Csatlakozás Audio Engineering Program Van álom dolgozik a stúdióban néhány a legjobb zenészek a világon? Van egy nagy fül, amit jól hangzik, és azt szeretnék, hogy kiterjessze e tehetsége jövedelem? Csinálsz a saját felvételeket otthon, de szeretné, hogy a készségek a következő szintre? Szereted a kreatív energia felvétel a stúdióban? Ön jól működik nyomás alatt? Ön tudja, hogy működjenek együtt a különböző típusú személyiségek? Ön kreatív, megbízható és szorgalmas? Ha igennel válaszolt bármelyik fenti kérdésekre, kérjük, olvassa el a: ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Los Angeles Egyesült Királyság Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Írország Parafa Bournemouth Croydon Haringey londoni kerület Stanmore Worcester York Dublin Ausztrália Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Több
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Recording Connection Audio School

Vegye meg beat-készítés és a hip-hop zene termelés a szakmai szintet apprenticing (externing) egy igazi stúdióban mellett jelentős hiphop producer ... [+]

Vegye meg beat-készítés és a hip-hop zene termelés a szakmai szintet apprenticing (externing) egy igazi stúdióban mellett jelentős Hip-Hop producer.

1989 óta, a felvétel Csatlakozás segített több mint 11.000 diák betörni az ipar azáltal, hogy azokat a dolgozó inasok (externs) valós hangstúdiókban szerte az Egyesült Államokban, valamint Kanadában, Ausztráliában és az Egyesült Királyságban Mentoraink mind gondosan átvizsgáljuk , elismert szakemberek bizonyított hírnevüket és készségek, és közülük sokan dolgoznak Grammy-díjas és platina-lemezes művészek. Egyszerűen nincs jobb módja annak, hogy indítsa el a karrierjét zenei produkciós és hangmérnöki, mint a tanulás mellett valaki, mint ez.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Los Angeles Egyesült Királyság Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Írország Parafa Bournemouth Croydon Haringey londoni kerület Stanmore Worcester York Dublin Ausztrália Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Több
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Recording Connection Audio School

Hallod a zenét a fejét, és hosszú a felhasználó-barát módon, hogy a zene a hangszórókból, vagy a táncparkettre? Ne keressen tovább, mint a Logic Pro X, a digitális audio ... [+]

LEARN LOGIC PRO AZ felvétel Csatlakozás: rendelkezésre minden 50 Államokban és Kanadában.

Mivel a kezdetektől több mint 25 évvel ezelőtt, a felvétel Csatlakozás helyezett több mint 11.000 diák a dolgozó inasok (externs) valós hangstúdiókban szerte az Egyesült Államokban, valamint Kanadában, Ausztráliában és az Egyesült Királyságban Ez magában partneri száz legjobb profi gyártók és a mérnökök, hogy mentora diákjaink. Mert a mi magas színvonalú, és a munkakapcsolatok dolgoztuk az évek során, képesek vagyunk tegyük a hallgatók néhány igen tapasztalt profik az iparban, akik közül sokan dolgoznak Grammy-díjas és platina-lemezes rögzítés művészek. Munka a szakemberek ilyen kaliberű segít biztosítani a diákok kapnak a képzés és a kapcsolatok, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy indítsanak saját karrierjüket. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Los Angeles Egyesült Királyság Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Írország Parafa Bournemouth Croydon Haringey londoni kerület Stanmore Worcester York Dublin Ausztrália Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Több
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Recording Connection Audio School

Pro Tools alakult egy csoport hangmérnökök ki a növekvő szükség van egy program, amely képes lemásolni funkcióit drága stúdió berendezések a digitális környezetben. Mivel ... [+]

A felvétel Csatlakozás PRO TOOLS TANFOLYAM áll rendelkezésre az összes 50 Államokban és Kanadában.

A helyszínen egész mind az 50 államban és három kontinensen, a felvétel Csatlakozás került forgalomba a diákok dolgoznak a gyakornokok (externs) valós hangstúdiókban szerte az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában és az Egyesült Királyságban Mi partnere csak a legtapasztaltabb gyártók és mérnökök mentor a diákok, akik közül sokan dolgoznak rendszeresen együtt néhány, a legnagyobb nevek a zene. Munka szakemberek ilyen kaliberű segít biztosítani diákjaink a legjobb esélye indít saját sikeres zeneipar karrier.

Tanuld meg használni a Pro Tools, The Music Industry Standard Digital Audio Workstation! ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Los Angeles Egyesült Királyság Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Írország Parafa Bournemouth Croydon Haringey londoni kerület Stanmore Worcester York Dublin Ausztrália Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Több
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Recording Connection Audio School

Valószínűleg már észre ezt, de csak azért, hogy legyen világos: ha azt szeretnénk, hogy egy sikeres turné DJ, akkor nem kap az eszközöket, készségek vagy csatlakozásra va ... [+]

A felvétel Csatlakozás TOURING DJ PROGRAM: rendelkezésre minden 50 Államokban és Kanadában.

A több száz helyszínen szerte az Egyesült Államokban, valamint Kanadában, Ausztráliában és az Egyesült Királyságban, a felvétel Csatlakozás helyezett több mint 11.000 diák a dolgozó inasok (externs) a tényleges felvételi stúdiókban, ahol van reális esélye, hogy indítson karrierjük. Tesszük ezt a partneri megállapodást kötött több száz hivatásos gyártók és mérnökök világszerte, akik közül sokan dolgoztak a Platina-selling és Grammy-díjas művészek. E zenei szakemberek mentor a diákok egy-egy-egy a saját felvételi stúdiókban, így diákjaink a gyakorlati tapasztalat és a valós világ kapcsolatok, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy sikeresek legyenek a zeneiparban. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Los Angeles Egyesült Királyság Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Írország Parafa Bournemouth Croydon Haringey londoni kerület Stanmore Worcester York Dublin Ausztrália Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Több
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Recording Connection Audio School

A felvétel Csatlakozás, kapsz exkluzív egy-egy mentori ahogy tanulni hands-on, mellette dolgozó legjobb szakemberek a területen az érdeklődés. Mi partnere díjnyertes hang ... [+]

LEARN UTÓMUNKA AUDIO ON-the-job. Kapható minden 50 Államokban és Kanadában, csak a felvétel Csatlakozás

A helyszínen egész mind az 50 állam, valamint Kanadában, Ausztráliában és az Egyesült Királyságban, a felvétel Csatlakozás segített több ezer diák indítani a zeneipar karrier az elmúlt negyedszázadban. A kollektív mentorok több száz tapasztalt gyártók és mérnökök igazi album hitelek, akik közül sokan dolgoznak Grammy-díjas és platina-lemezes felvétel művészek és zenészek. Mi képernyő a mentorok gondosan meggyőződhetünk arról, hogy a diákok kapnak a legmagasabb kaliber, képzés és iránymutatás áll rendelkezésre, amely lehetővé teszi számukra, hogy csatlakozzon a zeneipar, és menj tovább a sikeres karrier a saját. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Los Angeles Egyesült Királyság Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Írország Parafa Bournemouth Croydon Haringey londoni kerület Stanmore Worcester York Dublin Ausztrália Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Több
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Recording Connection Audio School

Zene előállító kulcsfontosságú része a zenei felvétel folyamatát. Míg a hangmérnök középpontjában leginkább a technikai szempontok a felvétel, a zenei producer jobban öss ... [+]

A mentor-gyakornok (extern) megközelítés, a felvétel Csatlakozás segített több ezer diák helyezi őket hangstúdiókban szerte az Egyesült Államokban, valamint Kanadában, Ausztráliában és az Egyesült Királyságban Ehhez mi partnere több száz hivatásos gyártók és a mérnökök az egész világon, hogy a mentor a diákok egy-egy. Ezek a mentorok alaposan megvizsgáljuk, hogy biztosan van múlttal és készségek, hogy diákjaink sikeresek, és sok a mi mentorok Grammy-díjas platina eladott album a hitel.

Zene termelő

Zene előállító kulcsfontosságú része a zenei felvétel folyamatát. Míg a hangmérnök középpontjában leginkább a technikai szempontok a felvétel, a zenei producer jobban összpontosít a művészi folyamatot. Ő / ő segít formálni a hangot, hogy a művész, hogy nem csak a hang, hanem a hangulatát azok a cél. Ez szükségessé teszi a zenei producer, hogy egy technikus, zenész, edző és művész is egyben. Ez nem munka mindenki számára, de a megfelelő személy, hogy ez egy nagyon jövedelmező karrier a potenciális komoly jövedelem.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Los Angeles Egyesült Királyság Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Írország Parafa Bournemouth Croydon Haringey londoni kerület Stanmore Worcester York Dublin Ausztrália Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Több
Szeptember 2020
Angol
Nappali
6 - 6 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Recording Connection Audio School

Ha megy, hogy sikeres legyen, mint a rekord végrehajtó, és tulajdonosa vagy banda menedzsere, hogy tényleg szükség van, hogy okos és megfontolt az Ön által választott zen ... [+]

A felvétel Csatlakozás zeneiparban PROGRAM: rendelkezésre minden 50 Államokban és Kanadában.

A több száz helyen szerte az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában és theU.K., a felvétel Csatlakozás segített több ezer diák megtalálja az utat, hogy kifizetődő zeneiparban pályára helyezi őket a dolgozó inasok (externs) a tényleges felvételi stúdiók. Minden diák párosítva egy mentor, a sikeres producer / mérnök több éves tapasztalattal és valós album kredit. Mi partnere több száz zenei szakemberek szerte a világon, akik közül sokan dolgoznak platina-lemezes és Grammy-díjas művészek, annak érdekében, hogy a diákok kapnak a legjobb útmutatást, az oktatás és a lehetőségek lehetséges. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Los Angeles Egyesült Királyság Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Írország Parafa Bournemouth Croydon Haringey londoni kerület Stanmore Worcester York Dublin Ausztrália Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Több
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul