Recording Connection Audio School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A felvételi Connection

A szétválást a felvétel, Rádió, Film és Gasztronómiai Connection (RRFC), a felvétel Csatlakozás az iparágban elismert kereskedelmi iskola köré szerveződik, amely a praktikus, egy-egy képzést a karrier, mint egy hangmérnök és zenei producer. A legfőbb cél nem egyszerűen az felvértezzük Önt a készségek van szüksége, hanem segít betörni az ipar azáltal meg abban a helyzetben, hogy megszerezzék az on-the-job tapasztalat, miközben fontos ipari kapcsolatokat.

A mi forradalmi mentor-gyakornok (extern) tanulási megközelítés, mi párosítani minden diák egy aktuális zenei producer, vagy hangmérnök, aki rendelkezik egy-egy képzés egy igazi stúdióban. A program egyesíti a strukturált, mégis rugalmas tanterv nagy mennyiségű gyakorlati képzést a stúdióban, ami lehetővé teszi a diákok nem csak tanulni az alapjait a termelő, a felvétel és a keverés, de az üzleti szempontjai fut egy stúdió, mint valamint a belső működését az ipar is. Mivel a kezdetektől 1989-ben, a felvétel Csatlakozás bővítette megközelíthető be mind az 50 állam, valamint a Kanada, Ausztrália és az Egyesült Királyságban, végül forgalomba több mint 11.000 diák a szakiskolások (externs) valós hangstúdiókban három kontinensen. A mentori személyzet áll a tényleges termelő és mérnökök világszínvonalú stúdiók, akik közül sokan rendszeresen dolgoznak Grammy-díjas, platina-lemezes művészek. Gondosan képernyőn a mentorok, hogy biztosítsák azok így diákjaink a legjobb oktatás érdekében, valamint a legjobb lehetőségeket, hogy kapcsolatba az iparág a folyamat. A felvétel Csatlakozás on-the-job audio képzési program kiváló választás mindazok számára, a szenvedély, hogy indítson a karrier, mint egy hangmérnök, zenei producer, élő hangmérnök, zenei énekes, élő DJ, zeneszerző vagy egyéb ipari szakember. Egyedülálló megközelítés hozza meg a megfelelő helyen a megfelelő időben a megfelelő embereket, hogy segítsen megtörni az iparban.

Lehetséges Karrier Paths

A mi alapvető hangmérnöki és zenei termelés folyamán, képesek vagyunk, hogy pár diákok mentorok szakosodott a választott műfaj vagy érdeklődési körrel. Jelenleg kínál testreszabott képzés az alábbi karrierje:

Az elektronikus zene termelés Hip-hop zenei termelés / verte így Élő hangtechnika Utómunka audio Audio film, TV és videojátékok Touring DJ Zeneiparban (előadó menedzsment, címke végrehajtó, stb)

Top tíz ok, hogy fontolja meg a felvétel Csatlakozás:

  1. Ismerje meg lakóhelyed. (250 városok közül lehet választani)

A több mint 250 helyszínen szerte az országban, akkor a vonat meg egy igazi stúdióban vezetői távolságon belül, ahol élsz. Nem kell áthelyezni, lépjen ki a munkát, vagy búcsút a meglévő kapcsolatokat.

  1. Alacsony tandíj

Az égbeszökő az oktatási költségeket, nem ritka, hogy a diákok, hogy rack több tízezer dolláros adósságot, mielőtt diplomás. Törekvő szakemberek, ez a végén a karrier, mielőtt még kezdődik. Őrizzük meg a tandíj megfizethető ($ 9400, minden készletet tartalmazza, nem díj), így nyugodtan koncentrálhat a karrier, nem, hogy hogyan fogsz fizetni a számlákat.

  1. Készítsen a különböző zeneipar karrier

Akár akarjuk előállítani, komponálni, mérnök, DJ vagy végeznek; Akár a hip-hop, elektronikus zene, ország, pop, a rock vagy jazz; szabjuk meg a tananyag, hogy az Ön igényeinek, és mi van pár egy mentort, aki segít elérni a konkrét karrier célok.

  1. Valós elhelyezkedést segítséget

Köszönhetően egyedi megközelítést, sok diák kap bérelt által mentorok vagy létesített kapcsolatok révén mentorok. Ugyanakkor a felvétel Csatlakozás, semmit sem bízunk a véletlenre. Minden diák, azt, hogy kiegészítő támogatást, képzést és az elhelyezkedés segítséget, legfeljebb egy évvel a diploma megszerzése után.

  1. Ismerje mint gyakornok (extern), nem egy osztályteremben tanuló vagy gyakornok

Mint felvétel Csatlakozás diák, ha nem az egyik diák között tucatnyi versenyző egy tanár figyelmét egy osztályban. De nem is egyszerűen egy gyakornok, aki kihúzza a szemetet (bár házimunkát egy természetes része a stúdió élet). Ön egy gyakornok (extern), aki hozzá van rendelve egy igazi producer / mérnök személyre szabott on-the-job képzés. Nem csak a tanulás fogalmak egy tankönyv: tanulunk a trükköt a kereskedelemben egy igazi profi.

  1. A munka a saját zenei karrierjét

Az egyik dolog, a diákok szeretik a legjobban a felvétel Csatlakozás az, hogy a tanfolyam lehetővé teszi számukra, hogy a dolgokat, amiket a tanulás létre saját zenét. Bár sok diák egyszerűen csak szeretné, hogy mérnök és termelni mások, mások szeretnék, hogy készítsen saját zenét. A tanfolyam lehetővé teszi, hogy akár a saját játékot. Meg fogod tanulni, hogy rekord, keverjük össze, és készítsen saját zenét, és még jobb, hogy azt hallotta, a tényleges zenei szakemberek, akik segítségével ki magatokból.

  1. Tudjon ipari szabvány felszerelés és szoftver

Mivel te tanulás egy igazi stúdióban, akkor természetesen a tanulás használja a fogaskerék és a szoftver, hogy a profik használják, a vintage erősítőktől a virtuális plugins, az analóg-digitális. Meg fogod tanulni az ipari szabvány Pro Tools, valamint egyéb programok, mint a logika, az ész és az Ableton. És kapsz gyakorolni a hajtómű és a szoftver nélkül versenyeznek a többi diák számára gyakorlati időt.

  1. Egy-egy mentori

A felvétel Csatlakozás osztály, csak egy diák: te. Nem osztályok tucatnyi más versenyző. Minden képzési előfordul egy-egy a stúdióban, csak te és a mentor. Nem számolunk dolog, amit nem értek. Megtanulják a saját tempójában. Kérdezd bármilyen kérdése tetszik. Ez a személyre szabott figyelem az, ami segít az emberek, mint akkor lesz nagy gyártók és a mérnökök. És ez az, amit mi után.

  1. Világszínvonalú mentorok valódi album kredit

Más iskolák, a tanárok gyakran a fokozatok és diplomák lóg a falon. A valós zeneipar, a siker mérhető más módon. Mi partnere top gyártók és a mérnökök az ország egész területén mentor diákjainknak-emberek, akik dolgoznak szupersztár tehetséges, mint Taylor Swift, Lady Gaga, U2, Aerosmith, Kendrick Lamar és sok-sok más. Valószínűleg nem fog találni főiskolai lóg a falakon a mentor stúdiójában, de lehet, hogy csak látni néhány arany és platina Records, és talán még egy Grammy vagy kettő.

Helyszínek

Los Angeles

Address
CORPORATE HEADQUARTERS

Recording Connection Audio Institute

1201 West 5th Street
Suite M130

90017 Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Birmingham

Address
Birmingham, Anglia, Egyesült Királyság

Brighton

Address
Brighton, Anglia, Egyesült Királyság

Bristol

Address
Bristol, Anglia, Egyesült Királyság

Cambridge

Address
Cambridge, Anglia, Egyesült Királyság

Cheltenham

Address
Cheltenham, Anglia, Egyesült Királyság

Exeter

Address
Exeter, Anglia, Egyesült Királyság

Ipswich

Address
Ipswich, Anglia, Egyesült Királyság

Leeds

Address
Leeds, Anglia, Egyesült Királyság

Leicester

Address
Leicester, Anglia, Egyesült Királyság

Liverpool

Address
Liverpool, Anglia, Egyesült Királyság

London

Address
London, Anglia, Egyesült Királyság

Manchester

Address
Manchester, Anglia, Egyesült Királyság

Newcastle upon Tyne

Address
Newcastle upon Tyne, Anglia, Egyesült Királyság

Northampton

Address
Northampton, Anglia, Egyesült Királyság

Norwich

Address
Norwich, Anglia, Egyesült Királyság

Nottingham

Address
Nottingham, Anglia, Egyesült Királyság

Oxford

Address
Oxford, Anglia, Egyesült Királyság

Plymouth

Address
Plymouth, Anglia, Egyesült Királyság

Sheffield

Address
Sheffield, Anglia, Egyesült Királyság

Stoke-on-Trent

Address
Stoke-on-Trent, Anglia, Egyesült Királyság

Aberdeen

Address
Aberdeen, Skócia, Egyesült Királyság

Dundee

Address
Dundee, Skócia, Egyesült Királyság

Edinburgh

Address
Edinburgh, Skócia, Egyesült Királyság

Glasgow

Address
Glasgow, Skócia, Egyesült Királyság

Belfast

Address
Belfast, Észak-Írország, Egyesült Királyság

Londonderry

Address
Londonderry, Észak-Írország, Egyesült Királyság

Cardiff

Address
Cardiff, Wales, Egyesült Királyság

Swansea

Address
Swansea, Wales, Egyesült Királyság

Parafa

Address
Parafa, Cork megye, Írország

Bournemouth

Address
Bournemouth, Anglia, Egyesült Királyság

Croydon

Address
Croydon, Anglia, Egyesült Királyság

Haringey londoni kerület

Address
Haringey londoni kerület, Anglia, Egyesült Királyság

Stanmore

Address
Stanmore, Anglia, Egyesült Királyság

Worcester

Address
Worcester, Anglia, Egyesült Királyság

York

Address
York, Anglia, Egyesült Királyság

Dublin

Address
Dublin, Dublin megye, Írország

Canberra

Address
Canberra, Ausztrál fővárosi terület, Ausztrália

Albury

Address
Albury, Új-Dél-Wales, Ausztrália

Armidale

Address
Armidale, Új-Dél-Wales, Ausztrália

Coffs Harbour

Address
Coffs Harbour, Új-Dél-Wales, Ausztrália

Dubbo

Address
Dubbo, Új-Dél-Wales, Ausztrália

Goulburn

Address
Goulburn, Új-Dél-Wales, Ausztrália

Lismore

Address
Lismore, Új-Dél-Wales, Ausztrália

Los Angeles

Address
Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket