Southeast Community College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Southeast Community College ( SCC ) elkötelezett amellett, hogy felhatalmazza és átalakítsa a hallgatókat és a különféle közösségeket, akiket szolgál, hozzáférhető, dinamikus és reagálóképes Pathways a karrier, valamint a műszaki, a tudományos átadás és a továbbképzési programok felé. Southeast Community College több mint 60 karrier / tech és transzfer programlehetőség közül választhat, valamint diplomát, diplomát és bizonyítványt kínál.

A Southeast egy élénk, kétéves állami felsőoktatási intézmény, amely 15 megye elsődleges területét szolgálja Nebraska délkeleti részén. Több helyszínt kínálunk, és folyamatosan bővítjük online lehetőségeit. Kiváló minőségű karrier / technikai és tudományos programokkal, valamint nagyon megfizethető tandíjjal és díjakkal a Southeast Community College óriási lehetőségeket kínál a hallgatóknak jövőjük megteremtésére új ismeretek, készségek és tudatosság megszerzésével. A karrier / technikai programok egyedülálló keveréke biztosítja a hallgatók számára a munkaerő sikeréhez szükséges készségeket.

Programjaink lehetőséget nyújtanak a hallgatóknak a legújabb berendezések és technológiák használatára.

Southeast Community College Akadémiai Transzfer programja kiváló lehetőséget nyújt a hallgatóknak arra, hogy kiváló minőségű akadémiai alapítványt szerezzenek, nagyon kedvező áron. A főiskola kis létszámú osztályokat kínál oktatókkal, akik elkötelezettek az oktatási kiválóság, a hallgatók sikere, valamint a reflektív és kreatív tanulók fejlesztése iránt.

Az elmúlt öt évben a Southeast Community College számos átalakító kezdeményezést hajtott végre, többek között új létesítmények építését, negyedévről félévi naptárrendszerre történő átállást, technológiai infrastruktúra korszerűsítést, a meglévő létesítmények átfogó felújítását, éghajlat és kultúra átalakítását és más jelentős változtatások.

Helyszínek

Lincoln

Address
O Street,8800
68520 Lincoln, Nebraska, Amerikai Egyesült Államok

Beatrice

Address
West Scott Road,4771
68310 Beatrice, Nebraska, Amerikai Egyesült Államok

Milford

Address
South State Street,600
68405 Milford, Nebraska, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: