Sacramento City College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mivel 1916- Sacramento City College nyújtott kiemelkedő tudományos és szakmai képzés, és büszkélkedhet 212 fokos és bizonyítvány programok. A főépületben található szívében Sacramento, és egyetemi információs központok Davis és West Sacramento, a főiskola beiratkozik egy sokszínű közel 22.000 diák és kínál multikulturális tevékenységek egész tanévben. Közel 100 éve, SCC maradt elkötelezett támogatása a tanulási közösség, amely ünnepli a sokszínűség, táplálja a személyes növekedés, és inspirálja a tudományos és gazdasági vezető.

Bár SCC hű marad a történelem és a hagyomány, a főiskola fejlődött minden területen a tanítás, a tanulás, és a technológiai újítások. A főiskola büszkén kínál egy hatalmas tömb lehetőséget a diákoknak a különböző háttérrel, beleértve az online tanfolyamok és szolgáltatások, információs központ helyszíneken, és a speciális hallgatói sikert támogatási program közül lehet választani.

SCC is sok felújított és modernizált oktatási és tanulási lehetőségek, beleértve a környezetbarát Davis Center, a legkorszerűbb Előadóművészeti Központ, és az ikonikus Hughes Stadium. A főépületben, a jól ismert építészeti funkciók, mint a boltíves, oszlopok és tégla sikerült megőrizni a felújítás, hogy fenntartsák a testületi és tekintélyes megjelenést.

SCC elkötelezett kínál programokat és a főiskolai környezetben, amely támogatja a hozzáférhetőség a különböző diák. Ebből a célból az információs központok fontos szerepet játszanak, mint az alternatív helyszínek való hozzáférés tanfolyamok, hallgatói szolgáltatások, és a közösségi források közösségek Davis és West Sacramento. Mindkét főiskola információs központok megközelíthető busszal, kerékpárral, autóval, vagy regionális tranzit. Továbbá, SCC diákok kapnak kiváló kedvezményesen regionális tranzit használatának ösztönzése a környezettudatos, költséghatékony, és praktikus szállítására. Azok számára, akik nem jutnak el a bármely három SCC egyetemen, főiskolán megemelte a távolság az oktatási kínálat az online és hibrid kurzusok, hogy megfeleljen a különböző tudományos igényeket.

A sokszínűség jelentős büszkeségének forrása az SCC sok. Az SCC hallgatói létszám az egyik legváltozatosabb a régióban, és lehetőségeket szerepvállalás különböző kulturális tudatosság tevékenységek bővelkedik. Tudományosan, a főiskola kínál számos fok és tanúsítvány tanfolyamok, valamint az általános tanfolyamokat azoknak, akik tervezik, hogy adja át a 4 éves intézményekben. Ily módon, az SCC tudományos programok támogatása és lehetőséget biztosít a diákoknak, hogy sikeres, nem számít a cél. Kívül az osztályteremben, a diákok hozzáférhetnek támogató szolgáltatásokat, hogy megfeleljenek a különböző igényeket. SCC büszke arra, hogy a hallgatói szolgáltatásokat programokat mentorálás, pénzügyi támogatás, a munka tanulmány a fogyatékos tanulók, veteránok, és még sok más.

Igaz, hogy a történelem, Sacramento City College továbbra lángol nyomvonalak minden szempontból a felsőoktatás. Míg az egyetemi megőrizte régi hagyománya a kiválóság, az innováció, és a hozzáférhetőség, bátran kohók előre az új határok, mint a környezeti és a társadalmi felelősség és a közösségi média és az online kommunikáció. Nem számít a horizont, SCC felöleli az új kihívások és lehetőségek minden alkalommal, amelynek középpontjában a diák siker, hogy hozzájáruljon a szellemi, kulturális és gazdasági vitalitás a közösség.

Mission, Vision és Értékek

Küldetésünk

Sacramento City College egy nyílt hozzáférésű, átfogó közösségi főiskolai szolgáló változatos hallgatói létszám. Mi egy széles körű oktatási lehetőségek és támogatási szolgáltatások vezető át, a szakmai előmenetel, az alapkészségek fejlesztése, mértékét és tanúsítvány elérése, és a személyes gazdagodás. Elkötelezettségünket a folyamatos fejlesztések révén eredmény irányított értékelési, tervezési és értékelési elősegíti tanulásnak. Ezekkel az erőfeszítésekkel, hozzájárulunk a szellemi, kulturális és gazdasági vitalitás a közösség.

Jövőképünk

Sacramento City College igyekszik létrehozni egy tanulási közösség, amely ünnepli a sokszínűség, táplálja a személyes növekedés, és inspirálja a tudományos és gazdasági vezető.

Értékeink

Együtt dolgozni

folytatott magas szintű

inspiráló Teljesítmény

Helyszínek

Sacramento

Address
3835 Freeport Boulevard
95822 Sacramento, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok