San Diego Flight Training International

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mintegy San Diego Flight Training International

Üdvözöljük a San Diego Flight Training International található gyönyörű Dél-Kaliforniában. SDFTI a tanúsított és jóváhagyott 141 iskola repülési vizsgálattal felhatalmazása van, és elvégezte a pilóták szakmai 1989 óta.

SDFTI segített száz ambiciózus pilóta megfelelnek a szakmai repülés képzési célokat és a makulátlan biztonsági eredményekkel. Bízunk benne, hogy segít tegyék ugyanezt.

Kínálunk kiváló hangulatot, hogy a teljes repülés képzés és Montgomery Field (San Diego) élvez több mint 350 járat képzési napok átlagosan évente miatt kiváló időjárás. San Diego is büszkélkedhet egy meleg és száraz éghajlat, gyönyörű strandok, és a turisztikai látványosságok, biztonságos és kényelmes környezetet. Az ellenőrzött légi közlekedési rendszer és a keveréket a hosszú fehér óceán partjai, színes sivatagok és masszív hófödte hegyek a környéken, hogy San Diego a legideálisabb és szép repülés képzőhely az országban.

A döntést, hogy válasszon egy járatot iskola fontos lépés, és a legújabb kutatások azt mutatják, hogy a kritikus különbséget tapasztalt a diákok a stílus és a minőség az oktatás áll rendelkezésre. Ez az a terület, ahol SDFTI legmagasabb pontszámot a közelmúltban független marketing felmérés.

Minden tanfolyam egy tantervet, hogy került kifejlesztésre, hogy mozogni végig a lehető leghatékonyabban a hangsúlyt a szerkezet, a biztonság és a minőség.

A diplomások rendkívül sikeres megvalósítására céljukat. Közel 100% át az írásbeli tesztek az első próbálkozás, és több mint 80% át a gyakorlati repülési teszt csak egy próbát.

Miért érdemes SDFTI?

Mivel SDFTI kínál világszínvonalú képzés és bizonyított sikeres ... Mi már a képzés pilóták itt a San Diego területén jóval több mint 20 éve.

SZERKEZET

Adunk a típusú strukturált képzési hogy minden légitársaság vágyak, amikor kiválasztotta a legjobb embereket leginkább áhított pozíciót egy repülőgép Flightdeck. Kínálunk képzés alatt mindkét rész 61 rész és 141 a vizsgáló szerv által előírt szövetségi légügyi szabályzat (FAR).

INTERJÚK ELKÉSZÍTÉS

Minden diák kap a állásinterjúra, és előkészítés készségek földet munkát a lehető legtöbb légitársaság az iparágban elérhető. Ez több, mint csak egy interjú; ez a karrier akarsz ... érünk oda gyorsan, hatékonyan, és biztonságosan.

képzési környezet

Ez több, mint nap egy évben tud repülni, akkor a teljes óraszámot és a kényelem, ezt nyugodtan jelentkeznek. AT SDFTI hasznot a dél-kaliforniai Flying tapasztalat, amely megadja a legnagyobb lehetőséget, hogy jelentkezzen óra nap nap után.

DIVERZITÁS terep

Egy-egy járat könnyen megy 70 mérföldre a óceánparti strandok belföldi völgyek mérföld magas hegycsúcsok a sivatagi parkok a Anza-Borrego mezőgazdaságilag gazdag császári-völgy és a Salton-tenger. Önnek lehetősége van arra, hogy tapasztalatokat több itt, mint bárhol máshol.

VÁLTOZATOSSÁG légterek és repülőterek

Van több fajta 20 mérföldre a SDFTI, mint bármely más iskolában a bolygón. Több osztály Bravo kereskedelmi és katonai műveletek osztály 8 ellenőrzött polgári repülés kifutópályák kis ellenőrizetlen csíkokra. Itt a lehetőség, hogy ki vannak téve gyakorlatilag bármit meg fogja találni a karrierjét. Mi is egy két "torony irányító" folyosók kapható az Egyesült Államokban.

LEGÚJABB REPÜLŐGÉP

SDFTI tulajdonosa, működtetője és fenntartja a 15 repülőgép flotta. Ez magában foglalja a két-és egy hajtóműves repülőgépek komplex, és a legújabb gyűjteménye Cessna 172S a régióban, beleértve a Garmin® G1000® felszerelt üveg Flightdeck.

Nemzetközi diákok

SDFTI engedélyezi az Egyesült Államok kormánya, hogy beiratkozik Nem-bevándorló idegen (nemzetközi) diákok és tartózkodási engedéllyel rendelkező külföldiek a repülési tanfolyamokat. Ez megköveteli kezdeményezése gyorsan és könnyen követhető M1 Visa folyamatot.

Sok nemzetközi diákok keres egy gyors és gazdaságos Start-cél kereskedelmi programot, amely magában foglalja az FAA privát, eszköz, Kereskedelmi és több hajtóműves programokat.

A nemzetközi diákok is dönthet, hogy a vonat az új és modern flotta és válassza ki az egyes FAA minősítések és értékelések a teljes személyre szabott tanulmányok.

I-20 hivatalos

San Diego Pilótaképzés International engedély kiadására I-20-as, amely lehetővé teszi a diákok, hogy szerezzen egy hallgató (M-1) Visa keresztül saját nagykövetség be az Egyesült Államokban pilótatanfolyamra. Ez lehetővé teszi a külföldiek, hogy kap egy M1 VISA majd kezdődik a repülési képzés az USA-ban. Felhívjuk figyelmét, hogy a nem-rezidensek idegenek csak a vonat az iskolákban, amelyek I-20 engedélyezett. Ha nem tartják be ezt a szabályt vezet deportálás. Azt is elfogadja átadása rezidensek idegenek, akik kiképzik más I-20 jóváhagyott és az engedélyezett repülési iskolákban. Ez egy nagyon egyszerű folyamat, és ha helyesen tette lesz nagyon kevés hatással van az edzés.

Helyszínek

San Diego

San Diego Flight Training International

Address
8745 Aero Dr., Ste. 103

92123 San Diego, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 858-569-1822