Hivatalos Leírás

Mintegy San Diego Flight Training International

Üdvözöljük a San Diego Flight Training International található gyönyörű Dél-Kaliforniában. SDFTI a tanúsított és jóváhagyott 141 iskola repülési vizsgálattal felhatalmazása van, és elvégezte a pilóták szakmai 1989 óta.

SDFTI segített száz ambiciózus pilóta megfelelnek a szakmai repülés képzési célokat és a makulátlan biztonsági eredményekkel. Bízunk benne, hogy segít tegyék ugyanezt.

Kínálunk kiváló hangulatot, hogy a teljes repülés képzés és Montgomery Field (San Diego) élvez több mint 350 járat képzési napok átlagosan évente miatt kiváló időjárás. San Diego is büszkélkedhet egy meleg és száraz éghajlat, gyönyörű strandok, és a turisztikai látványosságok, biztonságos és kényelmes környezetet. Az ellenőrzött légi közlekedési rendszer és a keveréket a hosszú fehér óceán partjai, színes sivatagok és masszív hófödte hegyek a környéken, hogy San Diego a legideálisabb és szép repülés képzőhely az országban.

A döntést, hogy válasszon egy járatot iskola fontos lépés, és a legújabb kutatások azt mutatják, hogy a kritikus különbséget tapasztalt a diákok a stílus és a minőség az oktatás áll rendelkezésre. Ez az a terület, ahol SDFTI legmagasabb pontszámot a közelmúltban független marketing felmérés.

Minden tanfolyam egy tantervet, hogy került kifejlesztésre, hogy mozogni végig a lehető leghatékonyabban a hangsúlyt a szerkezet, a biztonság és a minőség.

A diplomások rendkívül sikeres megvalósítására céljukat. Közel 100% át az írásbeli tesztek az első próbálkozás, és több mint 80% át a gyakorlati repülési teszt csak egy próbát.

Miért érdemes SDFTI?

Mivel SDFTI kínál világszínvonalú képzés és bizonyított sikeres ... Mi már a képzés pilóták itt a San Diego területén jóval több mint 20 éve.

SZERKEZET

Adunk a típusú strukturált képzési hogy minden légitársaság vágyak, amikor kiválasztotta a legjobb embereket leginkább áhított pozíciót egy repülőgép Flightdeck. Kínálunk képzés alatt mindkét rész 61 rész és 141 a vizsgáló szerv által előírt szövetségi légügyi szabályzat (FAR).

INTERJÚK ELKÉSZÍTÉS

Minden diák kap a állásinterjúra, és előkészítés készségek földet munkát a lehető legtöbb légitársaság az iparágban elérhető. Ez több, mint csak egy interjú; ez a karrier akarsz ... érünk oda gyorsan, hatékonyan, és biztonságosan.

képzési környezet

Ez több, mint nap egy évben tud repülni, akkor a teljes óraszámot és a kényelem, ezt nyugodtan jelentkeznek. AT SDFTI hasznot a dél-kaliforniai Flying tapasztalat, amely megadja a legnagyobb lehetőséget, hogy jelentkezzen óra nap nap után.

DIVERZITÁS terep

Egy-egy járat könnyen megy 70 mérföldre a óceánparti strandok belföldi völgyek mérföld magas hegycsúcsok a sivatagi parkok a Anza-Borrego mezőgazdaságilag gazdag császári-völgy és a Salton-tenger. Önnek lehetősége van arra, hogy tapasztalatokat több itt, mint bárhol máshol.

VÁLTOZATOSSÁG légterek és repülőterek

Van több fajta 20 mérföldre a SDFTI, mint bármely más iskolában a bolygón. Több osztály Bravo kereskedelmi és katonai műveletek osztály 8 ellenőrzött polgári repülés kifutópályák kis ellenőrizetlen csíkokra. Itt a lehetőség, hogy ki vannak téve gyakorlatilag bármit meg fogja találni a karrierjét. Mi is egy két "torony irányító" folyosók kapható az Egyesült Államokban.

LEGÚJABB REPÜLŐGÉP

SDFTI tulajdonosa, működtetője és fenntartja a 15 repülőgép flotta. Ez magában foglalja a két-és egy hajtóműves repülőgépek komplex, és a legújabb gyűjteménye Cessna 172S a régióban, beleértve a Garmin® G1000® felszerelt üveg Flightdeck.

Nemzetközi diákok

SDFTI engedélyezi az Egyesült Államok kormánya, hogy beiratkozik Nem-bevándorló idegen (nemzetközi) diákok és tartózkodási engedéllyel rendelkező külföldiek a repülési tanfolyamokat. Ez megköveteli kezdeményezése gyorsan és könnyen követhető M1 Visa folyamatot.

Sok nemzetközi diákok keres egy gyors és gazdaságos Start-cél kereskedelmi programot, amely magában foglalja az FAA privát, eszköz, Kereskedelmi és több hajtóműves programokat.

A nemzetközi diákok is dönthet, hogy a vonat az új és modern flotta és válassza ki az egyes FAA minősítések és értékelések a teljes személyre szabott tanulmányok.

I-20 hivatalos

San Diego Pilótaképzés International engedély kiadására I-20-as, amely lehetővé teszi a diákok, hogy szerezzen egy hallgató (M-1) Visa keresztül saját nagykövetség be az Egyesült Államokban pilótatanfolyamra. Ez lehetővé teszi a külföldiek, hogy kap egy M1 VISA majd kezdődik a repülési képzés az USA-ban. Felhívjuk figyelmét, hogy a nem-rezidensek idegenek csak a vonat az iskolákban, amelyek I-20 engedélyezett. Ha nem tartják be ezt a szabályt vezet deportálás. Azt is elfogadja átadása rezidensek idegenek, akik kiképzik más I-20 jóváhagyott és az engedélyezett repülési iskolákban. Ez egy nagyon egyszerű folyamat, és ha helyesen tette lesz nagyon kevés hatással van az edzés.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

San Diego Flight Training International

Míg akkor mindig a vonat egy-az-egyben a medence személyzet oktatók, lehet élvezni az előnyeit a SDFTI Légitársaság közvetlen Akadémia Karrier Direct program, mely egy te ... [+]

Míg akkor mindig a vonat egy-az-egyben a medence személyzet oktatók, lehet élvezni az előnyeit a SDFTI Légitársaság közvetlen Akadémia Karrier Direct program, mely egy teljes elsődleges repülés oktatás körülbelül csak 29 hét.

Osztályok alakítás most. Osztálylétszámok legfeljebb 10 diák.

A Karrier Direct Program lehet keresni egy Private Pilot bizonyítvány (licenc), Instrument Rating, kereskedelmi pilóta bizonyítvány, és több hajtóműves Értékelés kb 29 hét. Ez természetesen magában foglalja a következő óra oktatás:

Irányított Ground tanulmány [112 óra] Pre / Post Flight - földi oktatást [90 óra] A tudás Teszt előkészítése földi oktatást [48 óra] Kettős Cessna 172 repülési idő [77,5 óra] Kettős Piper Arrow repülési idő [10 óra] Dual Twin Engine repülési idő [15 óra] Solo Cessna 172 repülési idő [80 óra] Solo Piper Arrow repülési idő [5 óra] Kettős Advanced Flight Training Device (szimulátor) [22.5 óra] Saját, eszköz, G1000, és kereskedelmi pilóta oktatócsomagokra Saját, eszköz és kereskedelmi ismeretek Teszt vizsgák Saját, eszköz, Kereskedelmi és több hajtóműves Gyakorlati vizsgák ... [-]
Amerikai Egyesült Államok San Diego
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
29 hetek
Campus
Bővebben magyarul
San Diego Flight Training International

Kérelmező kap 120 óra repülési képzést az alábbiak szerint; (Dual 26 óra. nem komplex, kettős 10 óra. komplex, Dual 19 óra. multi-motor, Solo 65 óra. nem komplex és 65 ór ... [+]

Kérelmező kap 120 óra repülési képzést az alábbiak szerint; (Dual 26 óra. nem komplex, kettős 10 óra. komplex, Dual 19 óra. multi-motor, Solo 65 óra. nem komplex és 65 óra tantermi oktatás (irányított tanulmány 35 - földi oktatást 30).

Földi nevelés magában foglalja a repülés előtti előkészítés és eljárások; komplex repülőgépek eljárások; komplex repülőgép rendszerek; fejlett multi motor aerodinamikai; repülőgép teljesítőképesség határait; Federal Aviation rendeletek; istálló tudatosság; légiforgalmi térképek és kiadványok; rádió segédeszközök VFR navigációs; meteorológia és az időjárás-szolgáltatások; nemzeti légtér rendszer; rádiós kommunikáció; légiforgalmi irányítás; repülőorvosi tényezők; kereskedelmi műveletek; személy- és áruszállítás rakodás; éjszakai manőverek; és a földi üzemeltetésért.... [-]

Amerikai Egyesült Államok San Diego
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
San Diego Flight Training International

A kereskedelmi Certification Course - Single Engine azokat a fiatalokat, akik igénylik a kereskedelmi pilóta kiváltságokat egymotoros repülőgép csak. ... [+]

A kereskedelmi Certification Course - Single Engine azokat a fiatalokat, akik igénylik a kereskedelmi pilóta kiváltságokat egymotoros repülőgép csak.

Kérelmező kap 120 óra repülési képzést az alábbiak szerint; (Dual 40 óra. nem komplex, kettős 10 óra. komplex, Solo 5 óra. összetett. Solo 65 óra. nem komplex és 65 óra tantermi oktatás (irányított tanulmány 35 - földi oktatást 30).

Földi nevelés magában foglalja a repülés előtti előkészítés és eljárások; komplex repülőgépek eljárások; komplex repülőgép rendszerek; fejlett multi-motor aerodinamikai; repülőgép teljesítőképesség határait; Federal Aviation rendeletek; istálló tudatosság; légiforgalmi térképek és kiadványok; rádió segédeszközök VFR navigációs; meteorológia és az időjárás-szolgáltatások; nemzeti légtér rendszer; rádiós kommunikáció; légiforgalmi irányítás; repülőorvosi tényezők; kereskedelmi műveletek; személy- és áruszállítás rakodás; éjszakai manőverek; és a földi üzemeltetésért.... [-]

Amerikai Egyesült Államok San Diego
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
San Diego Flight Training International

A Private Pilot Certification pálya lesz a hallgató az első bevezetés a modern légi közlekedés. Kérelmező kap minimum 35 óra repülési képzést és 70 óra talaj és / vagy ta ... [+]

A Private Pilot Certification pálya lesz a hallgató az első bevezetés a modern légi közlekedés.

Kérelmező kap minimum 35 óra repülési képzést és 70 óra talaj és / vagy tantermi oktatást.

Földi iskola képzés magában foglalja az aerodinamika és a megbízók a repülés; repülőgép rendszerek; meteorológia és az időjárás-szolgáltatások; légtér; légiforgalmi irányítás; rádiós kommunikáció; Federal Aviation rendeletek; repülőorvosi tényezők; légiforgalmi táblázatok és a kapcsolódó kiadványok; repülőgép teljesítmény és korlátai; alapvető navigációs; éjszakai repülés eljárásokat; repüléstervezési; repülési manőverek; és a földi üzemeltetésért.... [-]

Amerikai Egyesült Államok San Diego
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
8 - 12 hetek
Campus
Bővebben magyarul

San Diego Flight Training International Pilot Airline School

San Diego Flight Training International 2

San Diego Flight Training International
Address
8745 Aero Dr., Ste. 103
92123 San Diego, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Honlap
Telefonszám
+1 858-569-1822