Southern Union State Community College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Southern Union State Community College ( SUSCC ), egy nyílt felvételi, nyilvános kétéves főiskola és az Alabama Közösségi Főiskolai Rendszer tagja, minőségi és releváns oktatást és tanulást kínál az akadémiai, műszaki és egészségtudományi programokban, amelyek megfizethetőek, elérhetőek, méltányos és reagál a hallgatók, a közösség, az üzleti élet, az ipar és a kormány különféle igényeire.

Nem számít karriered vagy személyes céljaid, a Southern Union segíthet a siker felé vezető úton. Főiskolánk Kelet- és Közép-Alabama nyolc megyei területének, valamint a szomszédos Georgia megyék lakosait szolgálja. Háromoldalú oktatási hangsúlyunk az átvihetőséggel foglalkozó tudományos programokra, a szakmai karrier-kompetenciák technikai programjaira és az egészségtudományi programokra szakosodott képzésre irányul. Az átfogó főiskolai tapasztalat biztosítása érdekében a Southern Union hallgatói különféle tevékenységek, klubok és tudományos tiszteletdíjak közül választhatnak, amelyekben részt vesznek.

Tanulóink különböző háttérrel, hagyományokkal és életkörülményekkel érkeznek, és sok szempontot hoznak az osztálytermi és az egyetemi életbe.

Helyszínek

Opelika

Address
Lake Condy Road,301
36801 Opelika, Alabama, Amerikai Egyesült Államok

Wadley

Address
Roberts Street,750
36276 Wadley, Alabama, Amerikai Egyesült Államok

Opelika

Address
Lafayette Parkway,1701
36801 Opelika, Alabama, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: