San Diego Culinary Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mintegy SDCI SDCI elég egyedi, amikor a konyhai iskolákban. Már csak mintegy 12 év, ami meglehetősen fiatal. Mi családi tulajdonban lévő és csak egy campus helyen.

De mivel viszonylag kicsi, és nem a vállalati fórumon döntéseket nekünk, mi lett volna képes olyan programok fejlesztésére van meg a campus egymástól képest az eredmények más gasztronómiai iskolákban. Hoztunk létre egy egyedülálló kultúra, hogy minden új diák részévé válik, amint lépést gyalog a mi campus.

Elnökének levele 2000 augusztusától, az apám, Harold Meyberg, és anyukám, Lili, megalapította a San Diego Culinary Institute egy maroknyi diák és egy nagyon fontos gondolat: egy jobb kulináris iskolába.

Azt akarták, hogy egy iskola, amely megtanította a technika, nem receptek; hogy szükséges minden Chef oktató birtokolni nem kevesebb, mint 5 év, mint egy főszakács a fine-dining környezet-egy megdöbbentő minimális követelmény minden kulináris iskolába. Végül azt állította, hogy a programot széleskörű gyakorlati képzést, korlátozott osztálylétszám, jól felszerelt konyha tantermekben.

Úgy kezdődött, csak egy maroknyi diák és egy szilárd elkötelezettségét ezen egyszerű set ideálok.

Mivel ők alapították az iskola, már megdupláztuk az osztálytermeket és bővítettük program megtanít a Bizott program a diákok. Az apám nincs itt, hogy mi az ő iskola lett, de visszük be a nevét, és egy megingathatatlan elkötelezettséggel kezdeti eszméket.

Üdvözöljük.

Mission Statement Mi, a San Diego Kulináris Intézet tette a küldetésünk, hogy leendő szakácsok a készségeket és tudást, amelyre szükségük: Kezdje pályájuk vezető éttermek San Diego, az Egyesült Államokban és a világ.

Legyen Head Szakácsok a következő generációs top éttermek, és végül, hogy a helyüket azok között, szakácsok, akik formálják a jövőbeli tendenciák a kulináris művészetek. Ebből a célból tartjuk magunkat, hogy a legmagasabb szintű szakmai magatartás és elkötelezzük magunkat, hogy folyamatosan befektetni a saját személyes növekedés és a növekvő szakmai ismeretekkel.

Helyszínek

La Mesa

Address
024 La Mesa Boulevard
CA 91942 La Mesa, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok