Hivatalos Leírás

Sappo Iskola az egyik vezető Független Magániskolák Tovább Long Island Ma. Mi vagyunk az előfutárai a mozgalom felé oktatási reform és a tudományos kiválóság. Az elmúlt évtizedekben, Sappo szolgált Long Island családok nyújtva mind a biztonságos és motivációs tanulási környezetet minden egyes gyermek. Jól ismert és elismert a felső szakemberek a gyermek egészségügyi ellátás területén, Sappo alkalmazza a legújabb tudományos kutatások a tantervekben.

Sappo Iskola egy New York állam jóváhagyott felsőoktatási előkészítő iskola jóváhagyott speciális oktatási osztály. Mi ellát a diákok, akik a legjobban egy meghitt környezetben, míg fogadása személyes figyelmet és alkotó társadalmi mellékleteket. A lemorzsolódási arány 0% és több mint 90% -a diplomások tovább, hogy a főiskolák az általuk választott. A nagy százaléka a mi diplomások kapnak jelentős ösztöndíjak felé a posztgraduális képzés.

Küldetésünk

Célunk az Sappo School célja, hogy stratégiailag olyan légkört teremt, amely elősegíti a tudományos kiválóság támogatására egy egyénre szabott tanítási módszerek. Teljes lehetőségére valósul azonosítása és fejlesztése a szociális, érzelmi és tudományos rendszerekben, amelyek a tanulást. Élénkítő program lehetővé teszi a diákok, hogy vizsgálja meg az ilyen tanulás és ölelés kihívásokat bizalommal. Hiszünk alakításában tagjai a globális társadalmat a világ polgárai, akik képesek szembenézni a jövőben erős karakter és az emberi célra.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Sappo School

Egy eredményes tanító angol Új nyelv program vagy ENL, kezdődik a nyilatkozat a cél. Az értékek és filozófiák holisztikus oktatás lehetővé teszi Sappo bemutatni az oktatá ... [+]

Egy eredményes tanító angol Új nyelv program vagy ENL, kezdődik a nyilatkozat a cél. Az értékek és filozófiák holisztikus oktatás lehetővé teszi Sappo bemutatni az oktatási filozófia program és a gyakorlati megközelítés ENL utasítást. A Sappo programot összehangolja internacionalista világban véli, hogy magában foglalja a tanuló-központú módszer. Ez a módszer magában foglalja az értéke kulturális vonatkozású és az egyéni élmény, ami magától értetődő az órákon. Sappo Nemzetközi Diák oktatás felöleli a felismerés, hogy a világ polgárai több a hasonlóság, mint a különbségek, és a hosszú távú kölcsönös érdekek olyan értékes, mint a rövid távú egyéni igényeinek. Ez az elmélet logikailag nehéz tagadni, fellebbez intuitív, és szöges ellentétben elszigetelődés orientáció.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Commack
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul