Sappo School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Sappo Iskola az egyik vezető Független Magániskolák Tovább Long Island Ma. Mi vagyunk az előfutárai a mozgalom felé oktatási reform és a tudományos kiválóság. Az elmúlt évtizedekben, Sappo szolgált Long Island családok nyújtva mind a biztonságos és motivációs tanulási környezetet minden egyes gyermek. Jól ismert és elismert a felső szakemberek a gyermek egészségügyi ellátás területén, Sappo alkalmazza a legújabb tudományos kutatások a tantervekben.

Sappo Iskola egy New York állam jóváhagyott felsőoktatási előkészítő iskola jóváhagyott speciális oktatási osztály. Mi ellát a diákok, akik a legjobban egy meghitt környezetben, míg fogadása személyes figyelmet és alkotó társadalmi mellékleteket. A lemorzsolódási arány 0% és több mint 90% -a diplomások tovább, hogy a főiskolák az általuk választott. A nagy százaléka a mi diplomások kapnak jelentős ösztöndíjak felé a posztgraduális képzés.

Küldetésünk

Célunk az Sappo School célja, hogy stratégiailag olyan légkört teremt, amely elősegíti a tudományos kiválóság támogatására egy egyénre szabott tanítási módszerek. Teljes lehetőségére valósul azonosítása és fejlesztése a szociális, érzelmi és tudományos rendszerekben, amelyek a tanulást. Élénkítő program lehetővé teszi a diákok, hogy vizsgálja meg az ilyen tanulás és ölelés kihívásokat bizalommal. Hiszünk alakításában tagjai a globális társadalmat a világ polgárai, akik képesek szembenézni a jövőben erős karakter és az emberi célra.

Helyszínek

Commack

Address
40 Kings Park Road
NY 11725 Commack, New York, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket