Shillington Education

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért kellene a Shillington-ot választania?

A Shillington különbözik a legtöbb egyetemen vagy formatervezési kurzustól

Nincs szükség tapasztalatra. Komolyan. Nem kell interjút készítenie vagy benyújtania portfólióját. Csak a tervezés iránti szenvedélyt és a kurzus 100% -os elkötelezettségét kívánjuk.

Tegye föl álmai munkáját! A shillingtoni hallgatókat felveszik a legfontosabb dizájnstúdiókba, fő márkákhoz dolgoznak, és saját vállalkozást indítanak. Ipari kapcsolatainknak és erőforrásainknak köszönhetően magabiztosan folytatja a munkakeresést.

Hozzon létre egy állkapocs-ejtő tervezési portfóliót. Diákmunkánk magáért beszél. Görgessen a digitális, nyomtatási és csomagolási projektek százai között. Nézze meg, mit tudna létrehozni csak 3 hónapos teljes munkaidőben vagy 9 hónapos részmunkaidőben.

#Shillumni hálózat és az ipar hírneve. A diploma megszerzésekor kihasználhatja Shillington iparági hírnevét, és csatlakozzon egy 5000-es #Shillumni tisztelt csoporthoz, akik a világ legjobb stúdióiban és ügynökségeiben dolgoznak.

Tiszta lap! Sok hallgató vonzódik Shillingtonhoz azért, mert lehetősége nyílik megtanulni piacképes készségeket egy új karriert. Értjük. Fejezze be a tervezés iránti szenvedélyét és a karrierjét, amely izgalommal jár. Tanulmány Shillingtonban. Szereted a munkádat!

Ismerje meg az iparág vezetőit

Minden Shillington osztály legalább három vendég előadást tart a vezető grafikusoktól és alkotóktól. Azok az emberek, akik 100% -ban tudják a cuccaikat.

Ezek a tervezőszakértők megosztják munkájukat, filozófiájukat és felbecsülhetetlen értékű tanácsaikat törekvő hallgatóinkkal.

Tanuljon grafikai tervezést és kezdje el kreatív karrierjét

Függetlenül attól, hogy a karrier megváltoztatása, a szakképzettség megteremtése, a független grafikai üzleti vállalkozás elindítása vagy egy multinacionális vállalatnál dolgozik - a Shillington a tökéletes hely a kreatív karrier alapjának megteremtéséhez! A formatervezési oktatás innovatív megközelítése azt jelenti, hogy a hallgatók elképesztő (díjnyertes!) Eredményeket érnek el komoly rövid idő alatt. Úgy tervezték, hogy több időt töltsön azzal, amit szereti az új készségekkel. Shillington inspiráló tanulási környezetet teremt, ahol a tervező hallgatók valódi és releváns készségeket tanulnak - ideértve a tervezési elméletet, tipográfiát, csomagolást, mobilalkalmazások tervezését és felhasználói élményt (UX) - a gyakorló tervezőktől.

Tanulmányozza a grafikai tervezést 3 hónapos teljes munkaidőben vagy 9 hónapos részmunkaidőben New Yorkban, Londonban, Manchesterben, Sydneyben, Melbourne-ben vagy Brisbane-ben (Shillington elfogadja a nemzetközi diákokat!), És végzős egy polírozott grafikai portfólióval, bemutatva a legjobb munkáját föld az álom munkáját.

Remote-Learning-with-Shillington-1164x580.jpgremote-learning-with-shillington-1164x580Remote-Learning-with-Shillington-1164x580.jpg

Tanuljon grafikai tervezést online

A dizájn mindenütt megtalálható, ezért azt gondoltuk, hogy a kurzusunknak is meg kell lennie.

Az eredeti grafikai tervezésű bootcamp már elérhető online - bárhová csatlakozhat, bárhol is van a világon.

  • Innovatív online tanulás. Az előadások, a demók és a kritikák valós időben kerülnek közvetítésre.
  • A diákok és a tanárok aránya 9: 1.
  • Tanuljon és dolgozzon bárhol a világon! Válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb tanulási környezetet.
  • Hálózatot létesítsen otthoni városán kívüli osztálytársakkal, és kapcsolatokat alakítson ki az egész világon élő emberekkel.
  • Hallgassa meg a különféle országokból származó vendég előadókat, nem korlátozódva az egyetemi városra.
  • Az online tanfolyam célja, hogy elkötelezettségét és kapcsolatot tartson az osztálytársakkal és a tanárokkal, függetlenül a távolságtól.

Tanuljon bárhonnan. Minden online órát élőben szállítunk a felsorolt időzónákban, azaz bárhol élhetjük a Shillington élményét.

Készen állsz a kreatív karriered elindítására? Csatlakozzon a Globális Tanteremhez Shillington új online tanfolyamához.

130232_photo-1498075702571-ecb018f3752d.jpgKelly Sikkema / Unsplash

Ajánlólevél

Graham McDonnell, a New York Times / T Brand Stúdió kreatív igazgatója

"Engem elfojtott a Shillington-jelöltek tehetségszintje, amelyet portfóliójukban mutattak be, amelyek közül néhányuk képességeit az éveken túl megmutatta, sőt még meghaladta a már meglévő szakemberek munkáját. Egy hónap alatt béreltünk fel, és új tervünk már bizonyult nagyszerű kiegészítés a csapathoz. "

GYIK

Helyszínek

New York

Address
315 Madison Ave
10017 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok

London

Address
Bury House, 31 Bury St
EC3A 5AR London, Anglia, Egyesült Királyság

Manchester

Address
1 Portland St
M1 3BE Manchester, Anglia, Egyesült Királyság

Sydney

Address
50 Margaret St
NSW 2000 Sydney, Új-Dél-Wales, Ausztrália

Melbourne

Address
55 Swanston St
VIC 3000 Melbourne, Victoria, Ausztrália

Brisbane

Address
157 Ann St
QLD 4000 Brisbane, Queensland, Ausztrália

Los Angeles

Address
Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket