Sky Aviation Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

59560_AAEAAQAAAAAAAAfpAAAAJGRlYTI2YmM5LWJiNjUtNDIyOC1iY2IzLTAwYTIwNDM1MTQ0OQ.png

A Sky Aviation Academy egy globális légiközlekedési vállalat része. A vállalat világszerte 15 országban működik, és ugyanazon a dél-floridai helyszínen rendelkezik FAA135 charter licenccel, hogy minden egyes diák számára gyakorlati tapasztalatot szerezzen a légitársaságok működésében.

Repülő angol nyelvű programunk az ICAO / FAA szabványainak és tanterveinek megfelelően zajlik.

A Sky Aviation Academy büszke arra a tényre, hogy a legtöbb oktatónk nagy tapasztalattal rendelkező légitársasági szakember, több éves tapasztalattal a legfontosabb légitársaságok szintjén.

Az SAA FULL-TIME oktatókat használ. Munkatársaink mind nagyon energikusak és gondoskodóak. Szeretjük a munkánkat, az iskolánkat, és azt mutatja. Mi a diákok és a diplomások igényeire koncentrálunk. Sikeresek vagyunk, mert megvan a szokásunk, hogy megyünk az extra mérföldre.

Határozottan hiszünk a "siker a pozitív mentális hozzáállás révén" elnevezéssel. Korán meghoztuk a döntést, és hosszú távú célunkat az iparág vezető szereplővé alakítottuk. Sok kitartással és pozitív hozzáállással elérjük álmunkat. Felfedeztük, hogy a siker képletje egyszerű - tedd magunkat a tanuló helyére, nézzük meg és érezzük, amit érezzünk. Ezután segítsen nekik eljutni oda, ahova megyek. Csak kérdezzen meg minden sikeres diplomásunkat.

Helyszínek

Chamblee

Address
PDK Airport
Airport Drive
Chamblee, GA

30341 Chamblee, Grúzia, Amerikai Egyesült Államok

Programok

Az intézmény további kínálata: