Hivatalos Leírás

59560_AAEAAQAAAAAAAAfpAAAAJGRlYTI2YmM5LWJiNjUtNDIyOC1iY2IzLTAwYTIwNDM1MTQ0OQ.png

A Sky Aviation Academy egy globális légiközlekedési vállalat része. A vállalat világszerte 15 országban működik, és ugyanazon a dél-floridai helyszínen rendelkezik FAA135 charter licenccel, hogy minden egyes diák számára gyakorlati tapasztalatot szerezzen a légitársaságok működésében.

Repülő angol nyelvű programunk az ICAO / FAA szabványainak és tanterveinek megfelelően zajlik.

A Sky Aviation Academy büszke arra a tényre, hogy a legtöbb oktatónk nagy tapasztalattal rendelkező légitársasági szakember, több éves tapasztalattal a legfontosabb légitársaságok szintjén.

Az SAA FULL-TIME oktatókat használ. Munkatársaink mind nagyon energikusak és gondoskodóak. Szeretjük a munkánkat, az iskolánkat, és azt mutatja. Mi a diákok és a diplomások igényeire koncentrálunk. Sikeresek vagyunk, mert megvan a szokásunk, hogy megyünk az extra mérföldre.

Határozottan hiszünk a "siker a pozitív mentális hozzáállás révén" elnevezéssel. Korán meghoztuk a döntést, és hosszú távú célunkat az iparág vezető szereplővé alakítottuk. Sok kitartással és pozitív hozzáállással elérjük álmunkat. Felfedeztük, hogy a siker képletje egyszerű - tedd magunkat a tanuló helyére, nézzük meg és érezzük, amit érezzünk. Ezután segítsen nekik eljutni oda, ahova megyek. Csak kérdezzen meg minden sikeres diplomásunkat.

Program oktatási nyelve:
  • Angol