Snow College (Community College)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

MEGSZEGÉN UTAH

A szél, a víz és az idő által alkotott Utah otthont ad a lélegzetelállító nemzeti parkoknak, világszínvonalú vásárlásnak és számos szabadidős lehetőségnek. Mivel az ország első számú állampolgára a munkahelyteremtésnek, nincs jobb hely arra, hogy felkészítse a tanulókat arra, hogy sikeresek legyenek a globális piacon.

Legjobb amerikai főiskola!

A Snow College-t folyamatosan az ország egyik legfontosabb oktatási intézményének tekintik, így tökéletes hely a hallgatók számára, akik akadémiai sikereket akarnak elérni egy szórakoztató, biztonságos, lakónegyedben lévő campus környezetben. Az Ephraimban, Richfieldben található egyetemen és egy online fokozattal a hallgatók diplomát szerezhetnek Művészetek, Tudományok vagy Alkalmazott Tudományok Tanulmányain, számos speciális, rövid távú szakképzési bizonyítvánnyal és oklevéllel, ideértve a szoftverfejlesztési és a Bachelor fokozatot. a zene területén, különös tekintettel a kereskedelmi zenére.

Mindent megtalál, amire szükség van a Snow College oktatásához, és a legalacsonyabb lakhatással, tandíjjal és díjakkal Utah államban a bank megszakítása nélkül megteheti.

A CNN Money a Snow College # 6 rangsorában szerepelt a magas fokozattal és / vagy a négyéves egyetemre történő átutalási arány miatt. A TheBestSchools.org nagy megjegyzéseket fűzött a Snow College-hoz, nemcsak azért, mert az államban a legmegfizethetőbb tandíjat bocsátotta rendelkezésre, hanem a hallgatók képességének megmutatására is, hogy meg tudják mutatni a munkaerőpiacra való belépéshez szükséges készségeket. A washingtoni havi rangsorban a Snow College a többi fölött helyezkedik el, mivel támogatást nyújt a hallgatók számára, és olyan környezetet biztosít a hallgatók számára, ahol sikeresek lehetnek. A Ratemyprofessors.com rangsorolását az osztálytermi tapasztalatok tanulók által készített felméréseire alapozza, és az Affordable Főiskolák megteremtik rangsoraikat a megfizethetőség és az ösztöndíj odaítélése alapján.

Helyszínek

Ephraim

Address
150 College Ave
84627 Ephraim, Utah, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket