Southwestern Michigan College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Southwestern Michigan College

Akkreditáció és Küldetésünk

Gyere el, ami megkülönböztet minket a többi Michigan főiskolák.

Akkreditáció / tagszervezeteket

Mióta csatlakozott a soraiban más neves Michigan főiskolák 1964-ben, Southwestern Michigan College folyamatosan bővült a tananyag, és most kínál több mint 30 munkatárs fok. Által akkreditált Felsőoktatási Bizottság a North Central Association of főiskolák és iskolák, Southwestern Michigan College is tagja az American Association of közösségi főiskolák.

Főiskolák és egyetemek rendszeresen vegyenek részt a folyamatban önálló tanulásra és külső értékelést megújítása érdekében az akkreditációs státuszt. Southwestern Michigan College befejezte önálló tanulás és újra akkreditált keresztül 2021.

Core Values

Alapértékeit Southwestern Michigan College leírják a meggyőződés, hogy irányítsa a főiskola minden, hogy nem.

„Excellence egy személyes kapcsolatot” egy működő alapelv tetteinkért. Kiváló minőségű velejárója minden Southwestern Michigan College csinál.

Van egy elkötelezettség, hogy felelős vezetők főiskolai források: az emberi erőforrás a növekedés, az elégedettség, és a felhatalmazást; pénzügyi erőforrások működő kiegyensúlyozott költségvetés és a befektetés a jövőben; fizikai erőforrások fenntartásával magas színvonalú létesítményeket.

Hiszünk abban, hogy „A tudás mindenki számára.” Mivel az egyetlen felsőoktatási intézmény a kerületben, Southwestern Michigan College kettős felelősségét biztosító felsőfokú karrier előkészítése azoknak, akik keresik az azonnali foglalkoztatási és főiskolai tanfolyam és fok azok számára, akik érettségi fok.

Van egy elkötelezettség, hogy egy tanuló-központú főiskola, tanulók fejlesztésére egy teljes egyetemi élet tapasztalata és biztosítja számukra a 21. századi szolgáltatásokat. Küldetésnyilatkozat A misszió Southwestern Michigan College, hogy szolgálja a közösség által megfizethető helyi hozzáférést a magas színvonalú felsőfokú karrier előkészítés és főiskolai oktatás - beleértve a teljes egyetemi élet élmény.

Helyszínek

Dowagiac

Address
58900 Cherry Grove Road
Dowagiac, MI 49047

Dowagiac, Michigan, Amerikai Egyesült Államok

Niles

Address
33890 U.S. Highway 12
Niles, MI 49120

Niles, Michigan, Amerikai Egyesült Államok