Southwestern Oregon Community College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük International Students! Délnyugat-Oregon Community College egy állami, teljes mértékben akkreditált kétéves főiskolán, amely előkészíti a nemzetközi diákok, hogy sikerül az oktatás, befogadta az amerikai kultúra teljesen élénk közösség. A diákok keresni társult fok vagy teljes rövidtávú engedélyezett programok több mint 50 tudományos területeken. Mi is van egy helyszíni Kulináris Intézet folytatja a pályafutását a kulináris művészetek és sütés és péksütemények Arts. A diákok, akik egy teljes alapképzési, Délnyugat-Oregon Community College kiváló hely a teljes első két évben a Bachelor diploma (2 + 2 átviteli felkészítő program) átadása előtt, hogy egy négy éves egyetemi, mint a University of Oregon, vagy bármely Oregon állami egyetemek és más főiskolák és egyetemek szerte az Egyesült Államokban.

Nemzetközi diákok Programok SWOCC jött létre kifejezetten, hogy biztosítsák a sikeres oktatási és személyes tapasztalatok között a nemzetközi diákok, valamint hogy elősegítse a kultúrák közötti megértést. Szolgáltatások nemzetközi diákok között a tudományos és a bevándorlás tanácsadás, a személyes tanácsadás és különleges események / tevékenységek. Elkötelezettek vagyunk, hogy segítse a nemzetközi diákok alkalmazkodni a különböző oktatási és kulturális környezet.

Tapasztalja délnyugati! Meg fogja találni a személyes és gondoskodó légkör, a tantestület és akik érdekeltek az Ön és a jövőben. Biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan látni, hogy Délnyugat valóban otthonos.

Megjegyzés:

Angol anyanyelvű Ausztrália Kanada, Új-Zéland és az Egyesült Királyság nem köteles igazolni az angol nyelvtudás. Amerikai állampolgárok érdekeltek Study Abroad felveheti a kapcsolatot a Nemzetközi Diák Programok Iroda további információkért.

ISP Student Beszámolók

Jumpei I. Japánból (át University of Oregon)

Egyszerűen fogalmazva, nem tudom elképzelni, hogy egy jobb külföldi tanulmányi programot, mint amit SWOCC kínál. Attól a naptól kezdve, hogy megérkeztem Tokió, azt ösztönző élő Oregon és a tapasztalatok tanul Coos Bay tette számomra, hogy nő, mint egyéni és fedezze a saját tehetségét.

Az egyetemen, a kisebb osztálylétszám segített aktívan részt vesznek az órákon viták. Professzorok nagyon barátságos és megnyerő és én már képes fenntartani nagy kapcsolatokat velük. Megvan, hogy kölcsönhatásba lépnek, és minőségi időt tölteni érdekes emberekkel minden egyes nap. A közösség SWOCC van elég szép is. Volt szerencsém a szerzés részt zenés színház és a tapasztalat csak felbecsülhetetlen. Ők nagyon elfogadó és gondoskodó és mindig biztatott, hogy többet elérni.

Nem tudok nem is beszélve a gyönyörű Northwest időjárás is, ami hozott nekem a mentális és fizikai kényelmet. Most van egy sokkal szélesebb a kíváncsiság, a vágy, hogy tartani magam művelt, és nem kell félni, hogy elfogadja az új kihívásokat.

Yumezo Densaki Osaka, Japán (át Southern Arkansas Egyetem)

Az első főiskolát amerikai Kaliforniában maradt, és élveztem az amerikai életet. De úgy éreztem, hogy módosítsa a körülmény, hogy én mindig sok japán szólva én anyanyelvi. Két évvel ezelőtt, úgy döntöttem, hogy adja át a SWOCC.

Emberek SWOCC félelmetesek voltak és kedvesek, és ott volt egy nagy környezetben tanulni és angolul beszélni nekem. Azt is részt vett a baseball programban. Mi volt a gyakorlat minden délután, kora reggel a munka-out heti három alkalommal, és mentem osztályok reggel. Hogy őszinte legyek, nehéz volt számomra, hogy összekapcsolják a baseball és iskolai, de a nap volt, tele izgalommal!

Ez 2013 évvel szezonban voltam vezető korsó a csapat. és én át Southern Arkansas Egyetem baseball ösztöndíjjal 2013 őszén. Annyira izgalmas, hogy itt játszani és tanulni Business Management. SWOCC engem erős. Nagyon örülök, jöttem SWOCC.

Reagan S. a British Columbia, Kanada

Azért jöttem, hogy SWOCC kosárlabdázni és tanulmányi büntető igazságszolgáltatás, de én jöttem ki, hogy csak az első évben több mint csak a két dolog. SWOCC megadta a lehetőséget, hogy tanuljanak csodálatos professzorok, kosárlabdázni, és él egy gyönyörű hely.

Az akadémiai vége, SWOCC hadd legyen interaktív minden osztály, kis létszámú osztályok és a sokféle ember különböző lépéseit az életben. A sportos vége, ezek a csodálatos sportlétesítmények nagyon büszke programot.

SWOCC is megadta a lehetőséget, hogy élni és tapasztalni a gyönyörű nyugati parton. A tó az egyetemen, hatalmas strandok, és a végtelen túrák hozzá valami különleges élmény.

Sarah K. Japán

Elmentem Oregon Coast Culinary Institute (OCCI). Én sokat tanultam és sok barátot. Megtanultam sok ételeket a világ minden tájáról, Európából, Ázsiából, hogy amerikai.

Imádtam, hogy kicsi az osztályok voltak. Saját osztálylétszám volt kevesebb, mint 30, és a kor változó volt. Jó volt együtt dolgozni az új emberek és az emberek, hogy már sok éves tapasztalattal. Én is szerettem, hogy a szakács oktatók volt ideje, hogy működjenek együtt az egyes diák. Mi a nem csak volt egy nagy élmény a főzés és sütés, de mi is volt néhány tudományos osztályok, mint a matematika, írás, beszéd, és stb ezen osztályok segített hosszú távon, és velem egy jobb és intelligensebb szakács.

Én is szerettem fog OCCI, mert a tanuló ház jobb az egyetemen! Én egy öt perces sétára iskola és az élet az egyetemen jó volt. Kaptam, hogy megfeleljen az új embereket, hogy ne csak OCCI hanem Southwestern Community College.

Van egy csomó, hogy nem az egyetemen sport, klubok, és mi is a tó. Én kedvenc memória más, mint a főzés barátaimmal volt teremfoci klub. Van egy csomó, hogy nem mindenki számára, hogy élvezze.

Ryohei K. származó Shiga, Japán

18 évesen, úgy döntött, hogy megy az amerikai angolul tanulni és játszani baseball után ott érettségi. Majd a többi országot, és az ott élő egyedül nem volt egyszerű a 18 esztendős fiú, aki mindig is az volt a családjával és barátaival. Által támogatott sok ember azonban képes voltam megy az amerikai SWOCC a leginkább figyelemre méltó hely számomra. Minden új volt ott. Találkoztam sok új ember, és volt sok esélye, hogy soha nem volt, ha én Japánban maradt. Én voltam az egyik tagja SWOCC baseball csapat, és mit kaptam el ezt a programot nem lehet megmagyarázni szavakkal. Volt nagy csapattársak és a nagy edzők. Természetesen szerzés jó minőségű és a baseball ugyanakkor nem volt könnyű, de a napokban töltöttem ebben a csapatban az én csapattársak és edzők nyilvánvalóan kincsem.

Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki támogatott engem, míg én az Egyesült Államokban Nagyon köszönöm, és nagyon remélem, látom az embereket, akikkel ott találkoztam egy napon ismét.

Shelby P. Colorado, USA

A professzorok SWOCC tényleg kiváló! Van egy szép egyensúlyt a szakmai és az alkalmi, hogy tényleg elősegíti a tanulást. Ez, valamint a félelmetes hallgatói szervezet, tette tartózkodásom érdemes, és az egyik, hogy én nem valószínű, hogy elfelejteni.

Ningxin S. Sanghaj, Kína

Ez csodálatos, hogy tanulmányozza a SWOCC. Amikor először jöttem ide, úgy éreztem, ez egy nagyszerű hely a tanulásra. A campus nagy, és az emberek barátságosak. Az osztály kicsi, így van egy csomó lehetőséget, hogy beszéljen a tanár. Sőt, könnyen válhat egy barátja nekik. A diákok itt laza, és valóban üdvözölte a nemzetközi, mint én. Eddig már volt sok amerikai barátja, és én szeretem őket annyira.

Ha jók az egyik téma, akkor van esélye, hogy lesz egy tanár a tutori laborban. Ez egy értékes élményt nyújt mindenkinek. A ház is jó. Ez a békés és biztonságos. Imádni fogja, ahogy jönnek ide.

Különben is, ha keres egy főiskolai oktatás, SWOCC a legjobb választás. Meg lehet tanulni mindent, amit akar itt, és lesz jobb ember. Szeretem SWOCC annyira, és én befejezi a második évben tanulmányi ide, és a társam mértékben. Nem fogom elfelejteni, amikor töltöttem a SWOCC.

Helyszínek

Coos-öböl

Address
1988 Newmark Avenue
97420 Coos-öböl, Oregon, Amerikai Egyesült Államok