Sullivan County Community College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a SUNY Sullivan, a SUNY (New York állambeli Egyetem) rendszerének átfogó közösségi főiskolán. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsünk Önnek a jövő felkészülésében, függetlenül attól, hogy megkapja első állását, négyéves egyetemen vagy egyetemen áttér-e, vagy pedig javítja személyes és szakmai készségeit.121664_adult-blur-book-series-545062.jpg

Küldetésünk

SUNY A Sullivan olyan programokat és erőforrásokat kínál, amelyek oktatják, inspirálják és erősítik a hallgatókat és a szélesebb közösséget. Az oktatás és a tanulás kiválóságán keresztül felkészítjük a hallgatókat egy sokszínű és összekapcsolt világra, és támogatjuk a pozitív gazdasági és társadalmi változásokat Sullivan megyében és azon kívül is. A fenntartható tevékenységeket modellezzük, és társadalmi, környezeti és gazdasági szempontból felelősségteljes állampolgárságunkat támogatjuk egy átfogó kiválósági kultúrán keresztül.

Campusunk

A vidéki, 405 hektáros campusunk a festői Catskill-hegységben fészkel, kevesebb, mint két órával New York Citytől és Albanytől. Kilenc összekapcsolt épület sorozatát, valamint a Paul Gerry Fieldhouse-t tartalmazza. Egyetemi épületünket, beleértve a komplexum központjában található Seelig Színházot, Edward Durell Stone építészeti cég tervezte121665_adolescent-attractive-backpack-1462630.jpg

Diákjaink (2014 őszétől)

A főiskolán 1647 hallgató (930 teljes munkaidős és 717 részidős) beiratkozott, amely demográfiailag sokféleséget képvisel. Ezen felül ezen hallgatók 71 százaléka Sullivan megyében lakik.

Akkreditációnk

SUNY A Sullivan-t a Közép-Állami Felsőoktatási Bizottság akkreditálta, a Market Street, 3624 Market Street, Philadelphia, PA-nál, 19104. Telefon: (267) 284–5000.

Tanterveinket a New York-i Állami Egyetem és a New York-i Állami Oktatási Minisztérium hagyja jóvá. Az összes tantervet a vonatkozó állami törvények szerint engedélyezik veteránok képzésére, a kollégiumot pedig az USA Állampolgársági és Bevándorlási Szolgálata, az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériumának irodája hagyja jóvá külföldi hallgatók részvételére. Az akkreditációs és engedélyezési dokumentumok online módon, vagy az Akadémiai és hallgatói ügyekért felelős alelnök hivatalán keresztül tekinthetők meg.

Üzleti programjainkat országosan akkreditálta a Kollégiumi Üzleti Iskolák és Programok Szövetsége az olyan üzleti programjainak felkínálására, amelyek a tudomány társult és az alkalmazott tudományos fokozat társult tagjai.

Az ápolási tantervet a New York-i Állami Oktatási Minisztérium, a Professzionális Engedélyezési Iroda akkreditálta és regisztrálja.121666_beautiful-blur-casual-935756.jpg

Fenntartható Sullivan

A fenntarthatóság a SUNY Sullivanban végzett tevékenységünk középpontjában áll. A környezeti és társadalmi felelősségvállalás iránti elkötelezettségünk mindent tartalmaz az egyetemi műveletektől a tantervig.

Évek óta beépítjük a fenntartható gyakorlatokat az egyetemi tevékenységekbe, ideértve egy geotermikus rendszert az épületek fűtésére és hűtésére, és utóbbi időben egy 3 kW-os fotovoltaikus elrendezést és 2,5 kW-os szélturbinát telepítettünk a megújuló energia gyakorlati képzésére. 2015-ben a SUNY Sullivan villamosenergia-vásárlási megállapodást kötött a Sullivan Solar Garden, LLC-vel, amely kilenc hektáros, 2,15 MW (7056 PV modul) napenergia-üzem telepítését jelentette az egyetemen.

SUNY A Sullivan hallgatói segítették egy egyetemi zöld tető telepítését, amely segített csökkenteni a fűtési és hűtési költségeket, és hallgatóink évente több mint 3000 font élelmiszer-hulladékot gyűjtöttek és komposztáltak egy egyetemen lévő kényszerlevegős komposztterülettel. Vízpalack-töltőállomásokat, alacsony áramlású vízvezeték-szerepet és energiahatékonyságunkat javítva modernizáltuk világítási és épület-automatizálási rendszereinket, és külső napfényvilágítást telepítettünk a baseballpályánkhoz vezető gyalogút megvilágításához. Van egy bio közösségi kertünk és szalmabálakerti fészket építettünk - ez a kitüntetési program és a zöld épület karbantartását és kezelését végző hallgató kezdeményezése. A kertünkben termesztett ételek egy részét az egyetemi étkeztetés szolgálja fel, tovább haladva a Chartwells fenntarthatósági kezdeményezéseivel. Folyamatosan frissítjük az üvegházhatású gázok kibocsátásának nyilvántartását, és stratégiákat hajtunk végre a hulladék csökkentésére, és frissítjük beszerzési politikánkat, hogy jobban tükrözzük a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünket.

Ezek és más erőfeszítések hozzájárulnak az energiaköltségek csökkentéséhez, létesítményeink hatékonyabbá tételéhez és minimalizálják a környezetre gyakorolt hatásainkat. A fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk azonban nem ér véget.

SUNY A Sullivan gyorsan vezető szerepet játszik a fenntarthatósági oktatás területén. A Zöld Épület Karbantartási és Menedzsment munkatársaink és a Fenntarthatósági Tanulmányok tanfolyamok megalapozzák az új „zöldgalléros” munkaerőt. Környezetvédelmi tanulmányaink programja tudományos alapú megközelítést kínál a mai összetett ökológiai kérdések kezelésére. Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy a fenntarthatóságot befolyásoljuk egész tantervünkben, kezdve a gólya Metamorphosis osztályával. A Metamorphosis tanfolyam elősegíti a kiválóság kultúráját az egyéni teljesítmény és a fenntarthatóságra irányuló osztályszolgáltatási projekt végrehajtásával. Még nem hitelintézeti műhelyeket és tanfolyamokat is tartunk a személyes vagy szakmai fenntarthatósággal kapcsolatos készségeid bővítésére.

Helyszínek

Loch Sheldrake

Address
112 College Road, Loch Sheldrake, NY 12759
Loch Sheldrake, New York, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket