Summer at Smith College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Nyári Precollege programok a Smith College-ben intellektuálisan ösztönző és egyedi lehetőségeket kínálnak a középiskolai fiatal nők számára, akik akadémiai érdeklődésüket az osztályteremben és azon túl szeretnék folytatni. Minden évben több mint 200 fiatal nőt kínálnak szabadon a kihívásokkal teli és érdekes tantárgyak felfedezéséhez, a főiskolai alkalmazások megerősítéséhez és a Smith egyetemi hallgatók élményeinek megismeréséhez, miközben más motivált és ambiciózus diákokkal élnek és tanulnak a világ minden tájáról. Smith üdvözli ezeket a programokat sok nemzetiségű és különböző faji és társadalmi-gazdasági háttérrel rendelkező fiatal nőket, akik együttesen rendkívüli szellemi közösséget alkotnak. A tanulási környezet gyakorlati, együttműködő, feltáró, kihívásokkal teli és gazdag példaképek. A Smith oktatók tagjai személyes figyelmet fordítanak az osztályteremben, miközben ösztönzik a diákok érdekeit és szenvedélyeit, és segítenek nekik új tudományos készségek fejlesztésében. A résztvevők megkóstolják a kollégiumi életet a Smith gyönyörű, 147 hektáros campusán, hagyományos borostyán borított épületekkel, csodálatos kertekkel és Paradise Ponddal. A diákok együtt élnek a főiskolai házak, és Smith egyetemi hallgatók szolgálnak lakó felügyeletek és tanári asszisztensek. Minden étkezést a ház étkezőiben szolgálnak fel. A Smith campus csak pár lépésre van Northampton belvárosától, Massachusetts-től, melyet rendszeresen idéztek a legjobb kollégiumi városok és a legjobb kisvárosi városok között. A diákok minden nap tanfolyamokat és workshopokat tartanak, és különböző szervezett kulturális, szociális, atlétikai és művészi tevékenységeket választhatnak éjjel és hétvégenként. Itt a fiatal nőket komolyan veszik, és inspirálják az excellenciaként - mint tudósok, tudósok, írók, kutatók és vezetők.

Nemzetközi hallgatók számára

A Smith College Precollege Programok minden évben fogadják a nemzetközi diákokat a világ minden tájáról programjainkba. Meg fogja találni, hogy a mi kisebb osztályaink, hasonlóan a Smith egyetemi hallgatókhoz, kivételes tanulást kínálnak egy olyan környezetben, ahol a nőket komolyan veszik és inspirálják, hogy vezető szerepet töltsenek be. Smith az Egyesült Államok északkeleti régiójában helyezkedik el, amely az ország bármelyikében a legnagyobb nemzetközi diákok körében található.

Angol nyelvi jártasság

Ha pályázni szeretne egy programra, kérjük, vegye figyelembe mind az érdeklődését, mind a tantárgy ismeretét, valamint az angol nyelvtudás szintjét. Annak érdekében, hogy sikeres legyen a kihívásokkal teli programokban, eléggé ismerősnek kell lennie angolul, hogy lépést tarthasson az osztálytermi előadásokkal, vegyen részt a csoportos megbeszéléseken, gyorsan olvassa és írja angolul, kommunikáljon és kapcsolódjon társaival. Az angol nyelvtudásod kritikus fontosságú a pozitív tapasztalatok szempontjából.

Angol nyelvvizsgák (TOEFL vagy IELTS) szükségesek a nemzetközi állampolgárok számára. A tanulóknak az angoltól eltérő nyelven történő oktatásra van szükségük. Ha egy diákot két évig vagy kevesebben angolul tanítottak, akkor továbbra is angol nyelvvizsgát kell benyújtaniuk. Azok a hallgatók, akiket angolul legalább három éven keresztül tanítottak, nem kell pontszámot benyújtaniuk.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a tesztelési követelmény az állampolgárságon alapul, és nem azon a helyen, ahol egy diák iskolába jár.

A következő pontszámok ajánlottak:

  • TOEFL: 90 TOEFL pontszámot ajánlunk
  • IELTS: Javasoljuk, hogy a minimális IELTS pontszám 6,5 legyen

Élet a Smithben

Tapasztalatának nagy része valódi érzést kap az egyetemi élethez és a független élethez. Merüljön el egy olyan campus-környezetbe, amely inspirálja Önt, azzal a további előnyökkel, hogy gondoskodó felügyeletet és útmutatást nyújt a lakossági igazgatótól és gyakornokoktól.

Élő

Élvezze a szobát Smith egyik gyönyörű házában, mindegyikben egy nappali található, amely remek otthoni bázist képez. A diákok Talbot, Lamont, Gillett és Northrop házakban maradnak. Smith házak egy-és kétágyas szobák, és a legtöbb résztvevőnek van szobatársát.

Minden ház saját étkezővel rendelkezik, Smith étel finom és tápláló. Három étkezés van naponta. Az Éttermi szolgáltatások személyzetében gluténmentes, vegetáriánus és vegán étrend áll rendelkezésre. Olyan résztvevőkkel is dolgoznak, akik más táplálkozási korlátozásokkal is rendelkeznek.

Egy tipikus nap

Az órák 9 és 16 óra között tartanak. Ezután használhatod az összes campus létesítményt (Smith két tornatermet, fedett medencét, fedett és szabadtéri pálya és teniszpályákat, squash pályákat, táncstúdiót, krokett udvarot és egy fitneszközpontot A Smith szintén otthont ad egy megkülönböztetett mûvészeti múzeumnak, egy díjnyertes botanikus kertnek és üvegháznak), és terepjárókon is részt vesz, amelyek a tandíj részeként (zenét, színházat) szolgálnak fel délután, esténként és hétvégén. Mindig van szervezett tevékenység a csatlakozáshoz, vagy időt tölthet a barátaival a programból. Minden program saját tevékenységét kínálja az osztályteremen kívül, de olyan tevékenységeket is tervezünk, amelyeket minden diák szeretne részt venni. Ezen kívül választható menedékhelyek is igényelhetők, amelyek külön díjat igényelnek.

KAPCSOLATBA LÉPNI

Nyári Programok Hivatala

30 Belmont Avenue
Smith College
Northampton MA 01063

Telefon: 413-585-4455
Fax: 413-585-4344
E-mail: summerprecollege@smith.edu

Helyszínek

Northampton

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket