Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a Texas A & M University - Texarkana

Mission Statement

Mint tagja A Texas A & M University System Texas A & M University-Texarkana (TAMUT) egy átfogó regionális egyetem, hogy a hallgatók tanulmányi kihívást, magával ragadó és kifizetődő oktatási tapasztalatok révén minőségi oktatás, tudományos hallgatói támogatási szolgáltatásokat, közös tantervi programozás, a kutatás, és a szolgáltatás. Keresztül a személyes figyelmet a kar és a személyzet, a hallgatók számára a lehetőséget, hogy megszerezzék a tudást, képességeket és készségeket, hogy maguk irányítsák a választott szakma és a felkészülés lehetőségeit szolgálja a globális környezetben.

erős Akadémikusok

  • 24 graduális és posztgraduális képzési programok 13
  • Tanított doctorally elő kar, nem tanársegédek
  • Kisebb osztályok egy 18: 1 diák-kar aránya

élénk közösségi

-On TAMUTKínálunk többféle módon a diákok megismerjék egyetemi élet az osztálytermen kívül a közös tantervi, szociális és atlétikai események, a görög élet és több mint 40 diák szervezetekkel.

új lehetőségek

  • Nemrégiben bővült 375 hektáros campus
  • Modern kényelem Bringle Lake Village on-campus kollégiumfejlesztés

Megfizethető Education

  • Több mint $ 15 millió pénzügyi támogatás és ösztöndíj oda 2015-2016
  • 65% -a diákok vehetnek pénzügyi támogatás

Kitűnő érték

-On TAMUTMi diákjaink a magas színvonalú oktatás, amely a legalacsonyabb költség látogatottsága négyéves egyetemek Texas, valamint az Arkansas, Oklahoma és Louisiana régiókban.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Texas A&M University Texarkana

Az Intenzív Angol Program (IEP) előkészíti a nemzetközi hallgatók a sikeres tanulmányi programok vagy szakmai karrier azáltal tudományosan kihívást, magával ragadó és kif ... [+]

Intenzív angol Program (IEP) Küldetésünk

A misszió a A Texas A & M University-Texarkana (TAMUT) Intenzív angol Program (IEP) egy vonalban van az egyetem küldetése, ami az, hogy a diákok a lehetőséget, hogy megszerezzék a tudást, képességeket és készségeket, hogy maguk irányítsák a választott szakma és a felkészülés lehetőségeit szolgálja a globális környezetben.

A TAMUT a IEP Program célja, hogy a globális, nemzetközi tapasztalatok TAMUT hallgatók és oktatók tükrében küldetését. A nemzetközi diákok és tudósok, a program célja, hogy kínálnak tudományosan kihívást, magával ragadó és kifizetődő oktatási tapasztalatok azáltal, minőségi angol mint második nyelv (ESL) tanítás és a támogató szolgáltatásokat. A személyes figyelem, mi IEP adminisztráció és a kar arra törekszünk, hogy segítse résztvevő diákok a fejlődő nyelvi, tudományos és szakmai készségek, amelyek segítenek abban, hogy megszerzése a kulturális alkalmazkodás szükséges készségeket, hogy működjön, és sikerül a globális társadalomban, ahol az angol az elsődleges kommunikáció nyelve.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Texarkana
Kérj Információt
Angol
Nappali
16 hetek
Campus
Bővebben magyarul

TAMUT International Student

A&M Welcome Student

Texas A&M University Texarkana
Address
7101 University Ave.
75503 Texarkana, Texas, Amerikai Egyesült Államok
Honlap
Telefonszám
+1 903-223-3000