Tribeca Flashpoint College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

TRIBECA FLASHPOINT College: ahol a média ítészek, a digitális művészek, ÉS kreatív vállalkozók létrehozhatják saját előny.

Tribeca Flashpoint Főiskola főiskolai diplomát adó intézmény szakosodott média, művészet, és a kommunikáció, a hely, ahol akkor tárja fel érdekeit film, design, marketing, animáció, hangmérnöki, és több-épület egész életen át tartó személyes és szakmai kapcsolatok, fejlődő kreativitás, hónolás képességeit, és beindult a karrierje.

Mi minden megtalálható, amit elvár egy világszínvonalú főiskolán: díjnyertes kar gyakorló szakemberek; lenyűgöző high-tech campus; szigorú oktatók; megfizethető tandíj; és a dinamikus és sokszínű hallgatói közösség.

De kapsz sokkal több annál. Mivel az alapító, az általunk kifejlesztett egy egyedi modell oktatás (gyökerezik mélyen ipari kapcsolatok, projekt-alapú tananyag, és intenzív szakmai tanácsadás), hogy szerzett nekünk tiszteletben tartják, mint a vezető körünkbe-és a munkaközvetítő árak és a munkáltató bejegyzéstől bizonyítják, hogy az iparág egyetért.

Miért válassza TRIBECA FLASHPOINT főiskolán?

Tribeca Flashpoint nem egy átlagos főiskolán. Íme az első hat érv a mi intézményünk a főiskolai diploma vagy társult mértékben.

TRIBECA FLASHPOINT hozta létre az ipar, az ipar számára.

Megalakulása óta, Tribeca Flashpoint már gyökerezik, és nőtt az ipari szolgálunk. Minden lehetőséget, megnézzük, hogy mi kar aktív szakemberek és az iparág kapcsolatokat, hogy tájékoztassa és fejlesztjük a tanulmányaikhoz. Ezeken a ipari kapcsolatok, akkor kapnak mély, tartalmas kapcsolatokat emberek, projektek, és a foglalkoztatási lehetőségek.

Munkáltató Network Tribeca Vállalatok Tanácsadó Testület

A programok gyökerezik egy egyedülálló, projekt-alapú tananyag.

Amellett, hogy a tudományos munka, akkor számtalan lehetőséget, hogy ötleteit valósággá. Az támogató mentori a szakértői kar, akkor működni fog mind a valós világban ügyfél projekteket, valamint a saját szenvedélye projektek-épület a bizalom és a készségek, a megértése, hogyan működik az ipar, és a robusztus portfólió tapasztalatok és a valós világ Hitelek, szerzett tanfolyamok és programozás, mint a termelés-In-Action ™, Flashpoint Studios ™, és Flashpoint Capstone ™.

KÍNÁLUNK ROBUST szakmai tanácsadás kezdő a már az első évben.

Tribeca Flashpoint ismert nyújt páratlan körű támogatást, hogy segítsen diplomások lépéssel illeszkedik a valós világban. Kezdve az első félévben, akkor kezdődik az épület egy dinamikus és interaktív online portfólió partnerintézetünk Seelio. Lesz előnyös heti Karrier Services műhelyek, gyakori ipar hangszórók és a tanulmányi kirándulások, és a mi éves szakmai gyakorlat Fair, Career Services Week, valamint Portfolio műsorok, amelyek páratlan lehetőségeket teremt, hogy megtudjuk, az ipar és olyan tág körű munkaadók és iparági szakemberek.

Munkatársunk a megfelelő méretű tanulmányozására MEDIA, ARTS, és a kommunikáció.

Te nem fogsz elveszni a Tribeca Flashpoint. Nincs várakozási sorba lehetőséget, felszerelést és a stúdió bérleti, speciális projektek jóváhagyását, időt kar, és személyre szabott útmutatást. Plusz, mi mérete lehetővé teszi, hogy a fürge, gyors megragadása ügyfél projekt lehetőséget a diákok és a tananyagok fejlesztése az igényeit tükrözik a valós világ.

Kapsz SZEMÉLYES mentori FROM Díjnyertes kari.

Karunk többre tanít, akkor mentora. Diákként, a kari fog tudni, mint az egyén. Ők együtt dolgozni Önt a tudományos munka és a valós projektek, így a megfelelő szintű gyakorlati útmutatást minden szakaszában az oktatás. Ők végigvezeti és támogatást vehet megfelelően, elismerve, hogy akkor esetleg a peer.

Azt hogy a Chicago belvárosában kéznél.

Az Ön Tribeca Flashpoint oktatás jóval túlterjed a campus falai. A Chicago epicentruma a szórakoztatás, a művészet, a kultúra és az üzleti, mi campus lehetővé teszi, bőséges lehetőséget, hogy vizsgálja meg, hozzon létre, és érezd jól magad jobb kívüli ajtót.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Online BAs » Megjelenítés BSc-k »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Videók

Study Animation + Visual Effects at Tribeca Flashpoint Academy

Kapcsolat
Cím
28 North Clark Street, Suite 500,
Chicago, Illinois, 60602 US