TheFilmSchool

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Emeli a kézműves

Azok számára, akik szenvedélyesen hajtott létrehozni történetek, TheFilmSchool Seattle biztosítja a szükséges eszközöket, hogy emelje a kézműves történetmesélés. Itt található díjnyertes oktatók és iparági szakemberek, hogy szenvedélyesen segít írók és filmesek megtalálni a személyes és hiteles hangon. Úgy gondoljuk, hogy ebben a digitális korban, a történetek a legerősebb eszköz csatlakoztatására. Szóval, hogy a szenvedély web-sorozat, vígjáték vagy dráma sorozat, rövidfilmek, vagy tulajdonságok, TheFilmSchool van a program segítségével vegye be a munkát, hogy a következő szintre. Sok öregdiák nevű idejüket velünk "életet megváltoztató."

MISSION

TheFilmSchool egy non-profit oktatási, gyökerezik progresszív, szakmai mesemondás révén film, a rádió, a televízió és az élvonalbeli új média. Az iskolában a diákok a megalapozó oktatás és szakértelemmel dolgozni a kreatív környezet belüli üzleti és a művészetek.

VISION

TheFilmSchool az otthona innovatív, kreatív oktatás filmkészítés, ahol a hangsúly a történet. Kalauzoljuk, oktatni és képessé diákjaink kidolgozására és fejlesszék a történetet ötleteket, hozza őket az élet. Hisszük, erős történeteket, mivel a platform, emelje fel az emberi állapot.

Miért TheFilmSchool?

"Seattle egyik 10 legjobb városok törekvő Filmesek" Film Industry Magazine 2011. december TheFilmSchool megadja a kézműves, hogy hozza el a történeteket él és inspirálni, hogy kifejezzék a hang a munkát. Ez fog változtatni.

Azáltal, hogy a művészek együtt, TheFilmSchool épít egy igen nagy szükség van a közösségi érzést körében diákok és a tanárok. Az egész a programok, a hallgatók és oktatók megosztják a tapasztalat, hogy eredményez tartós kapcsolatok és a folyamatos együttműködés. Diákok megy alkotnak írásban műhelyek az osztálytársaikkal és fejlesztése mentorships kari.

Plusz ott egyáltalán nincs hely, mint Seattle.

Jóval azelőtt, hogy a Starbucks és a Microsoft tegye Seattle a vállalati térképet, a város volt a menedéke művészek, zenészek és filmesek. 2003 óta a város segített 62 független filmek kap területén tett ... Ez a fajta támogatást hozott sok új filmkészítők, hogy a város és tartott még házilag tehetségek lelkes forgatni a filmet Seattle-ben.

-MOVIEMAKER Magazin Winter 2007

Helyszínek

Seattle

Address
The Film Center, 305 Harrison St.,
WA 98109 Seattle, Columbiai körzet, Amerikai Egyesült Államok