The Film Connection

Bevezetés

Hivatalos Leírás

film kapcsolatot

A helyszín szinte minden városban Amerikában, a Film Connection Film School egyedülálló helyzetben, hogy a vonat, mint egy profi filmes közelében, ahol élsz. Mi hely, mint egy inas (extern) egy tényleges filmgyártó cég ki kell képezni egy-egy hivatásos filmes, aki válik a helyi mentor. Nem csak akkor megtanulják a technikai szempontok a rendezést, operatőr, szerkesztő, és több, de akkor is szert értékes on-the-job tapasztalat, valamint a lehetőséget, hogy megszerezzék a bennfentes hozzáférés és kapcsolatok, amelyek annyira szükségesek, amelyek a sikeres karrier a film.

A Film Connection, van egy elsődleges célja: segíteni az új, feltörekvő filmipar reménységek megszerezzék a képzés, tapasztalat és a kapcsolatok, amelyekre szükségük van, hogy betörjön az üzletet. Nem azért vagyunk itt, csak tanítani a készségek: itt vagyunk, hogy segítsen elindítani a karrierjét. Elkötelezettek vagyunk, hogy a siker.

Tudni kell, mielőtt tapasztalat, hogy egy film kapcsolat diák? Nem, nem kell. Néhány diákjaink előtt filmélmény; sokan mások nem. A tanterv elég rugalmas ahhoz, hogy kielégítse az Ön igényeinek, akár egy újszülött vagy egy veterán a filmipar. Kapunk a lábad az ajtón, miközben segít, hogy a készségek a következő szintre.

A titkos összetevő: mentori Mi a titok? Ez valójában egyáltalán nem titok, bár ez nem beszéltünk sokat a többi film iskolákban. A titok mentori.

Szinte minden sikeres profi a filmipar, függetlenül attól, hogy iskolai vagy tapasztalat, tud mutatni legalább egy mentort, aki segítette őket együtt. Mentoring már kulcsfontosságú része a filmipar, amíg maga az ipar már körül, és mielőtt filmiskolák létezett, ez volt az egyetlen módja, hogy a filmiparban. Még ma is, nincs jobb módja annak, hogy megtanulják a kötelek vagy kap létrehozott film, mint a munka egy-az-egyben egy igazi, működő filmszakmai. Tantermi oktatás lehet tanítani néhány készség, de nem tudnak kapcsolódni, hogy az iparág. A mentor, azonban lehet. Ez az, amiért a film Connection, a mentor-gyakornok (extern) módszer az alapkőzet a mi teljes program. Hogyan mentori munka? Ha keres, hogy egy termelő, mi van pár a gyártó tanulni egy-egy. Ha azt szeretné, hogy a rendező, mi van pár egy tapasztalt rendező. Ha azt szeretné, hogy a forgatókönyvíró, mi van pár a sikeres forgatókönyvíró. Az ötlet: mi program, akkor mentora és tanított, aki sikeresen csinál a kívánt feladatot csinál a filmben. A cél itt az egyszerű: közel hozzák, mint gyakornok (extern) egy mentor egy valós termelési vállalat, mi lehetővé teszi, hogy a képzés, a szakmai tapasztalat és a csatlakozásra van szüksége annak érdekében, hogy a munkát az iparban, amikor diplomás.

Biztonsági háló Olyan hatékony, mint a képzési megközelítés, tudjuk, hogy ez az üzlet, semmi sem biztos dolog. Bár sok diák kap bérelt, amint diplomás (és előtt is), nincs garancia arra, hogy a feladat vár ránk, ha diplomás. Szüksége van egy biztonsági háló-támogató hálózat már a helyén, amikor szükség van rá. Ezért a film kapcsolatot hozott létre a munkaközvetítő program, ami felülmúlhatatlan.

Egyszerűen fogalmazva, ha a Mire végzett a program, akkor nem bérelte a mentor vagy egy kapcsolat, amit tett során az edzés, mi segítünk munkát találni. Mi felvértezzük Önt a szükséges eszközöket, hogy a legjobb lábbal előre, azt kutat a kapcsolatrendszer minden film munkahely megnyitását találunk, és mi segítünk alkalmazni őket. Ez a biztonsági háló a helyén van, ha szükség van rá, akár egy teljes évre, miután végzett.

Miért tesszük mindezt? Egyszerű: a Film Connection, célunk, hogy ne vegye el a pénzt, megtanít néhány készségek és viszont ha laza. Célunk, hogy segítenek a filmes karrier le a földre. Ezért megy az extra mérföld az Ön számára.

Elkötelezettségünket a megfizethető oktatást Ez nem szokatlan, hogy a film az iskolák tölteni felfelé a $ 50,000 vagy több tandíjat, és mi egy-egy mentor-gyakornok (extern) megközelítés könnyen értékelik, legalább ennyi, ha nem több. De Film Connection, elkötelezettek vagyunk, hogy az Ön költségei meg, így nem terheli bénító mennyiségű adósság, ha diplomás. Ezért a költségek csökkentése a programok a 9800 $ (könyvek, anyagok, és a szoftver tartalmazza). Őrizzük meg a tandíj alacsony, így valóban megengedheti magának, hogy menjen iskolába, és szállj fel a karriered anélkül, hogy fizetni a diákhitelt évekig, miután végzett.

Ipari szakemberek, akik TÁMOGATJA A film kapcsolatot

Helyszínek

Marina del Rey

Address
Marina del Rey, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok